Dwayne Christopher UB Kérelme [FA/SA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

harambevokcsa

Újonc
2019. 01. 13.
9
3
V4 karakter
-
LV karakter
Bryan Handley
V2 karakter
-
zoldlogo.png

Neved:
< Dwayne Christopher >

A ban időpontja:
< 2018.11.06 >

A ban időtartama:
< Örökös >

Neve, aki bannolt:
< Fridi >

A ban oka:
< Adminként sokkolás >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nos Hali,elősszőr is ott kezdeném a sokkolásos dologgal ott igazából voltam admindutyban és mentem kocsikat gettelni mert garázsból kibuggoltak,ott nekiálltak hülyéskedni haverok sokkolóval,gumibot,ezek,majd miután legetteltem a kocsikat egy ember odajött megütött gumibottal [nevet nem említek nem sértésként szánom az egészet] És mivel köztudott volt akkor Vorty megmondta ha SD-t lát funolni mehet rá az örök ban,én ez mellett el tekintettem mert nem akartam rosszat neki,szerette is a szervert majd elövettem a saját sokkolóm is lesokkoltam hogy fejezze be mert csak enm szerettem volna kibannolni,ez az én jófejségemnek köszönhető.Utána pedig egy Roger nevezetű admin miután kilett rakva a szeverről multiacc miatt elvileg akkor ő bosszúból engem felrakott egy haverjával gondolom PK-ra és én húztam a rövidebbet,Illetve az elmúlt időben nagyon sok negatív érkezett rám hogy elvileg "SeeMta Development" Nevezetű csoportot én hoztam létre ami ugye a szerókat beefeli,nos 1 emberről sejtettem hogy kezelheti de nem ő volt igazából furán érkezett hogy ez is rámlett fogva Árpi,Spinak által de teljesen mindegy csak ezt is beleírtam mert Tisztázni akartam :) Na pacsi. >

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
Nincsen UnBan, nem is lesz soha.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.