Panasztevő InGame neve:
► Dwayne Carter ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Davidson Walker ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Tegnap este (2019.07.25.) bankot raboltunk, majd mikor sikeresen riasztás nélkül kihoztuk a két aranyrudat kocsikba szálltunk ahogy megvolt beszélve és elindulunk SF-be. Elindulásunkor egy srác írta hogy kivan lőve a kereke, majd vissza fordultunk és felvettük őket. Később, mikor megérkeztünk Angel Pine-ba az aranyleadó helyen ott átvették tőlünk az aranyrudakat más civilek, viszont egy kisebb félreértés miatt történt egy Adminügy. Az admingyügyben felhoztam teljesen ártatlanul, és nem őket minősítve, de elmondtam nekik hogy valaki kilőtte a camarot kerekét, nem tudjátok ki volt az. Majd az egyik azt felelte, hogy de láttunk van videom is róla. Ez az egyik dolog. A másik meg az hogy a srác GTR-el mikor fegyver fogok rá (uzit) oda vissza körözget csak (mikor bejött hátra a pénzszállítóhoz) majd egy pár perccel később, gondoltam hátra tekintek majd a srác egy hurkatöltős AK-val elkezdett lőni, szerencsére le tudtam lőni, de igy az egész "akció" közben elvolt törve a lábam nem tudtam célozni, futni sem. A legfőbb problémám az hogy kilőtte a Camaronk kerekét csak úgy ok nélkül, mert nem is látta hogy a mienk, meg hogy mikor GTR-el volt össze vissza Pg-zett majd visszajött AK-val és elkezd darálni. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://imgur.com/a/6ZHbVGa
Megjegyzés:
► Egyelőre nincsen. ◄
Utoljára szerkesztve: