Dwayne Carter ------> Davidson Walker [Nesco]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gerivok54

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
42
28
V4 karakter
Jaime Alvaro

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Dwayne Carter

Panaszra tett személy InGame neve:
Davidson Walker

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tegnap este (2019.07.25.) bankot raboltunk, majd mikor sikeresen riasztás nélkül kihoztuk a két aranyrudat kocsikba szálltunk ahogy megvolt beszélve és elindulunk SF-be. Elindulásunkor egy srác írta hogy kivan lőve a kereke, majd vissza fordultunk és felvettük őket. Később, mikor megérkeztünk Angel Pine-ba az aranyleadó helyen ott átvették tőlünk az aranyrudakat más civilek, viszont egy kisebb félreértés miatt történt egy Adminügy. Az admingyügyben felhoztam teljesen ártatlanul, és nem őket minősítve, de elmondtam nekik hogy valaki kilőtte a camarot kerekét, nem tudjátok ki volt az. Majd az egyik azt felelte, hogy de láttunk van videom is róla. Ez az egyik dolog. A másik meg az hogy a srác GTR-el mikor fegyver fogok rá (uzit) oda vissza körözget csak (mikor bejött hátra a pénzszállítóhoz) majd egy pár perccel később, gondoltam hátra tekintek majd a srác egy hurkatöltős AK-val elkezdett lőni, szerencsére le tudtam lőni, de igy az egész "akció" közben elvolt törve a lábam nem tudtam célozni, futni sem. A legfőbb problémám az hogy kilőtte a Camaronk kerekét csak úgy ok nélkül, mert nem is látta hogy a mienk, meg hogy mikor GTR-el volt össze vissza Pg-zett majd visszajött AK-val és elkezd darálni.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/6ZHbVGa

Megjegyzés:
Egyelőre nincsen.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: ToXaa

Jintan

Újonc
2019. 06. 08.
16
19
V4 karakter
Isaac Navarro
V2 karakter
-
Csá,amit nekem mesélt annak volt ic előzménye,a többihez nem tudok mit hozzátenni. Az uzit nem mindig látni,épp ezért jó,pláne hogy én se figyelem mindig a chatet egy /me-re. Arról ne beszéljünk hogy van videóm arról,hogy valami srác odajött szétverni TK-sra a gtrt (miután lelőttétek) mert hogy neki összetörte a kocsiját. (szerintem ez a tag veletek volt,vagyis elég valószínű)
Edit: az ő elmondása szerint az uzi a kezedben volt,te meg a kocsiban ültél. nem fogtad rá elvileg,vagy akármi szóval szerintem nem volt pg

• Vicces
Reactions: Gerivok54

Gerivok54

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
42
28
V4 karakter
Jaime Alvaro
Csá, nem azért de te és David vagytok a pénzduplzók a szerveren többször is láttalak titeket együtt. Az hogy velünk volt az remélem egy vicc. Jó mondhatunk akármit erről a Pg-ről admin eldönti majd, és miért lőtte ki a kocsink kerekét?

ToXaa

Újonc
2019. 06. 22.
24
65
21
V4 karakter
Dimitrij Kiselev
Csáó. Először is a PG-re válaszolnék. Igen, elmentem el az áruszállító mellett, egyszer a psz-ben ültél, utána pedig kiszálltál, viszont nem fogtad rám a fegyvert mint ahogy azt leírtad. Nem okk náélóé lőttem ki a camaro egyik kerekét, már egy jó ideje ott voltam az aranybank előtt, láttam a társaidat shoti-val/ak-val felszerelkezve, mint ahogy azt is láttam hogy camaroval jöttetek. Volt ic előzménye is, a srácokkal azt terveztük hogy volt a terv hogy lecsapunk a szállítóra, de végül le lett fújva az egész és ezután már csak ketten terveztük hogy lecsapunk a PSZ-re. Ezután amíg a társamra vártam előre mentem, el akartam bújni, de mivel észrevettél ezért tűzharcba keveredtünk. Azon pedig nem is csodálkozok, hogy azt elfelejtetted megemlíteni, hogy utána TK-sra verted a kocsimat, majd kitoltátok az út közepére. Az erről készült videót ha kell be tudom küldeni :)

Gerivok54

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
42
28
V4 karakter
Jaime Alvaro
Kérlek küld be a videot mert énis kiváncsi vagyok arra hogy mi voltunk. Majd admin eldönti az egész ügyet. Addig fölösleges "veszekedni".

• Vicces
Reactions: ToXaa

Gerivok54

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
42
28
V4 karakter
Jaime Alvaro
Remek itt látszik hogy nem mi vagyunk a képen, az egész videot kérlek küld el.
Edit: Jintan a másik meg hogy mi közöd van a Pk-hoz?

Jintan

Újonc
2019. 06. 08.
16
19
V4 karakter
Isaac Navarro
V2 karakter
-
együtt rpztük az ügyet,aztán ránéztem a haverom pk-jára az a közöm hozzá :)
eddig vettem fel,szóval tessék itt van:

Gerivok54

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
42
28
V4 karakter
Jaime Alvaro
Na ehhez a csávóhoz nekünk semmi közünk sincs azt se tudom ki ez.

Nesco

Nescodvice
2019. 04. 19.
113
474
Esztergom
Sziasztok!

A panaszkönyvet én fogom bírálni.
Minden illetékest, akinek közve volt az ügyhöz várom
egy TS megbeszélésre.
Dwayne Carter ł Davidson Walker
Mikor érnétek erre rá?

• Tetszik
Reactions: kyle. és Kispek

Jintan

Újonc
2019. 06. 08.
16
19
V4 karakter
Isaac Navarro
V2 karakter
-
Ez is az egyik ok amiért kommenteltem amúgy,david szerdáig nincsen otthon

Titi

#TeamEnergy
2019. 01. 11.
259
234
Budapest
V4 karakter
Rosco Oakes
Egy kérdést engedjetek meg, Davidson mióta nem elérhető a szerveren? A bíráló adminisztrátor munkáját szeretném ezzel a kérdéssel segíteni.

Jintan

Újonc
2019. 06. 08.
16
19
V4 karakter
Isaac Navarro
V2 karakter
-
Ma délután,kb a kommentje után 1 órával lépett le

ToXaa

Újonc
2019. 06. 22.
24
65
21
V4 karakter
Dimitrij Kiselev
Szereztem 1 óra erejéig netet, szóval most gyorsan valaszolok. Srácokkal IC azt terveztük hogy ellopjuk az aranyszállítót, miután láttam hogy odamentek az aranybankhoz fegyverekkel hogy kirabolják azt. Nyilván az nem elég hogy csak az aranyszállítót lopjuk el, hiszen a camaroval és a többi kocsival utánunk jöhetnek így azt volt a cél hogy kilövöm a kocsik kerekét. Viszont miutan a camaro egyik kerekét kilőttem kaptam rádion az információt hogy mégse csináljuk meg, így abbahagytam. Szóval ez az oka. Majd egyebkent mint feljebb irtam 10 perc múlva greennel ketten terveztük ellopni, ami nem jött össze.

Nesco

Nescodvice
2019. 04. 19.
113
474
Esztergom
Hát ahogy látom, a logokat nem tudtad elküldeni.
A probléma az, hogy mivel nem küldted el a logot,
nem tudod alátámasztani a mivoltját a történetnek,
szóval nem tudod bizonyítani hogy okkal lőtted ki a kereket.

Ezért, a panaszkönyvet a következő szankciókkal zárom:

Davidson Walker egyes típusú 90 perces adminjailt fog kapni,
NonRP indokkal.

További kellemes időtöltést kívánok.

• Tetszik
Reactions: kyle. és Kispek
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.