Duze Sanyego - Gergo Peeter [Hunii]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Sanyikasz

Újonc
2023. 07. 12.
57
29
V4 karakter
Oday Pearson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Duze Sanyego

Panaszra tett személy InGame neve:
Gergo Peeter

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Force RP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Privátban csatolom a bíráló adminnak.

Megjegyzés:
A panaszkönyv azért került megírásra, mivel az érintett fél már nem volt fent a szerveren amikor nyitottam a reportot.

• Vicces
Reactions: bl

Gergo Peeter

Újonc
2023. 09. 18.
4
0
V4 karakter
Filippo La Guardia
Helló! Sok emberrel találkozom a játékban, nem mindenki nevére emlékszem. Pontosan mi a panasz azon belül, hogy ForceRp? Láthatnám a bizonyítékot, hogy tudjam miről van szó pontosan? Enélkül, hogyan reagálhatnék bármire is? Köszönöm.

Hunii

anything, anytime.
2019. 01. 10.
490
426
Budapest
V4 karakter
Connor_Roscoe
https://streamable.com/cjx8x0
Rablás előRP-t küldd el, illetve fejtsd ki ezeket a dolgokat,
Duze nem válaszolt /do -ra, ezért saját kérdésedre válaszoltál, OOC megnyilvánulásod, rablás végén a /megprobal.

Gergo Peeter

Újonc
2023. 09. 18.
4
0
V4 karakter
Filippo La Guardia
Duze nem válaszolt /do -ra, ezért saját kérdésedre válaszoltál: Folyamatosan húzta az időt, nekünk meg sietni kellett nehogy rendőr jöjjön, tudom admin kellett volna hívni de nem akartunk admin ügyet csinalni.
OOC megnyilvánulásod: Igen az Ic-n akartam írni csak amikor eljöttünk akkor vettem észre, hogy OOC-n írtam.
Eablás végén a /megprobal: ebbe nem értem mi a ForceRp.
(a log küldésben egy kis segítséget szeretnék kérni)

Hunii

anything, anytime.
2019. 01. 10.
490
426
Budapest
V4 karakter
Connor_Roscoe
ElőRP-t Yuno elküldte, néhány helyen bővebben kell megbeszélni, felvilágosítást megkapta.
Időhúzást fejtsd ki jobban, @Sanyikasz ha van hozzáfűzni valód azt várom.
Kapott logból kiderült, többször is leírtad OOC chatre azt a szót, nem tudom elfogadni azt, hogy IC chatre akartad írni.
/megprobal -nál ha beadja a parancs akkor mindenképp elájul, ráerőlteted az RP-t,
Több módon megtudtad volna oldani, ebben a formában ForceRP.

Hunii

anything, anytime.
2019. 01. 10.
490
426
Budapest
V4 karakter
Connor_Roscoe
Gergo szerveren felkeresett, mindkét félnek kifejtettem a problémát, megbeszélésre került.
Gergo megértette, hasonló szituációban másképp fog cselekedni, megnyilvánulásaira jobban fog figyelni.

Megbeszéltek és fentebb leírtak alapján Gergo Peeter 180 perces büntetést kapott ForceRP, és OOC stílus miatt,
A panasz jogos, zárom.

• Tetszik
Reactions: Sanyikasz
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.