- 2019. 01. 10.
- 188
- 1 820
- V4 karakter
- Hera Baker
- LV karakter
- Pocterius Youngblood
Neved:
< Dustin Rash >
Kitiltás időpontja:
< 2023. 07. 23. 21:52 >
Kitiltás időtartama:
< 1 hónap >
Admin neve, aki kitiltott:
< Nojel >
A kitiltás indoka:
< szándékos lövöldözések generálása >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Helló! Az estén, amin a kitiltást osztottad legkisebb szándékomban sem állt, hogy lövöldözést alakítsak ki, csupán a szerepjátékunkhoz híven jelentünk meg. Miután Andortól visszaérkeztünk Percivallal, ténylegesen nem volt semmi fogalmunk, hogy hova lett a főhercegünk (emiatt alakult ki az egész szituáció).
A lövöldözést nem én kezdtem. Mielőtt a társamra fenyegető 1 db rendőrre lőttem, már Javier Favela lelőtt egy rendőrt, illetve a Percivalt tartóra is rálőtt. Én ezek után rántottam fegyvert mivel tudtam, hogy Percival illegálisan tartja a fegyvereit (Utánna rád is, amikor hátbalőttél). Az előbbit is azért, mivel ha őt el akarják kapni, akkor biztos, hogy engem is kerestek. A kitiltás indoka kissé zavaros nekem, az eset előtt nem is igazán vettem részt, pláne generáltam olyan lövöldözést, ami nem az illegális f3unk scriptjéből adódó. Ha esetleg lenne erre példád, azt tudasd velem kérlek. Az estén nem szerettem/szerettünk volna bárki játékélményéből elvenni, csak hozzáadni a herceg megjelenésével.
Nem lövöldözni járok fel a szerverre, sokat foglalkozom a frakciónk szerepjátékával, a topicunkban lévő képekből is láthatod. Szívesen beszélek veled az esetről, jobban részletezni, ha szeretnéd. >