Elutasítva Dushane Ferguson - Beketlen

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Szilike

Barangoló
Támogató
2021. 07. 27.
90
118
Marosvásárhely
LV karakter
Keith Riley
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Dushane Ferguson >

Kitiltás időpontja:
<
2023.11.25 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Beketlen >

A kitiltás indoka:
<
Farmmal való átverés [525.000$] >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok. A kitiltásom óta teljesen megfeledkeztem a szerverről, több ok miatt is. Az átverés egyáltalán nem volt szándékos, soha nem volt tervemben egy másik személlyel kitolni, hisz én is átéltem már efféle átveréseket. Amikor történt ugye az incidens, eléggé nehézkes időn mentem át, amit nem szeretnék részletezni (iskola, vizsga, jogosítvány, stb okok) egyszerűen nem volt időm foglalkozni a szerverrel, az én saját hülyeségem volt az is, hogy elfogadjam az ajánlatot a farmmal kapcsolatban. Amikor azt írtam, hogy meghosszabbítottam a farmot tényleg úgy emlékeztem, hogy ezt a lépést megtettem. Tényleg nagyon sajnálom, hogy kárt okoztam bárkinek is, én nem szerettem volna azt, hogy úgy érezze valaki, hogy átverték. Hogyha megkapnám a szankcióm feloldását, azt tudom garantálni, hogy többet soha nem fogadnék el efféle ajánlatokat (farm bérlés, etc.) hiszen ahogy tapasztaltam, soha nem tudhatom, hogy mikor leszek tényleg elérhető. Illetve, akár egy adminjailt is leülnék, hogyha feloldanák a bannomat. Egyszerűen szeretnék újra játszani a szerverrel, barátokkal, esetleg kipróbálni magam frakciókban, mivel még nem volt szerencsém egy komplett közösséghez tartozni a szerveren belül. Megértéseteket köszönöm, és tényleg elnézést kérek a kellemetlenségért amit okoztam! >

Beketlen

A környék legbékésebje
SzerverAdmin
LV
2019. 01. 12.
438
1 058
22
V4 karakter
Dylan M Grey
LV karakter
Bailey Hudson
Szia, marad.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.