Dunn Morton jelentkezése SGH-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

K0nX

Lil nigga with a heart of giant
2019. 05. 21.
75
192
Szombathely
V4 karakter
Brad Siebert
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Konx - Dunn Morton (17 éves vagyok jelenleg.) >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 113831 perc >>
Mi az SGH feladata?
<< Adminisztrátorok segítsége. A kezdő, illetve információ hiányában lévő emberek útbaigazítása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mindig is szerettem-szeretek segíteni az embereken, és szerintem ez a pizíció teljesen lefedi azt, hogy ki tudjak bontakozni e téren. Úgy érzem, hogy már annyi időt eltöltöttem a szerveren, hogy ezen a területen is kipróbálnám magamat nagyon szívesen. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Csapatban szerintem megfelelően tudok dolgozni, az inger küszöböm elég magas, emiatt nyugodtan, tiszta fejjel tudok gondolkozni mindig. Régóta szerettem volna ezt a pozíciót, de most érzem úgy, hogy alkalmas lennék a feladat ellátására. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta 5-6 órát. Hétvégente 10+ >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/PDhfOqM >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/PDhfOqM >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív:
-Közvetlen, barátságos ember vagyok, hamar tudok azonosulni bárkivel, komunikatívnak tartom magamat.
-Az ingerküszöböm elég magas, emiatt sokáig megtudom őrizni a hidegvérem, és tiszta fejjel tudok gondolkozni.
-Nehezen tudnak kibillenteni a döntésemből, határozott embernek tartom magam.
Negatív:
-Én az őszinteséget ide sorolnám, mert nem mindig mondanám pozitív tulajdonságnak az őszinteséget, mert ha hátrányom is származik belőle, de a lelkiismeretem nem hagyná, hogy hazudjak.
-Könyörtelennek is tartom magamat, mivel legyen akárki, ha megérdemli a büntetést, semmilyen formában nem lehet elnézni az illetőnek.
- Sokszor túl részletesen fedem fel a gondolataimat, és már mások számára érdektelennek hangzó információkat osztok meg akaratlanul. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék lenni. Mert szeretném segíteni az adminisztrátor társaim feladatát, és megkönnyíteni a munkájukat. Ha bármilyen szabályszegés történik a szerveren, akkor tudjak ott segíteni, és minnél gyorsabban eljárni a nézeteltérésnél, és mindenki tudjon megfelelően tovább játszani. Megszűrni a nem szerverre való játékosokat, hogy a rendes-normális játékosoknak ne rontsák a játékélményüket. Illetve nagyobb teher nehezedne a vállamra, és ez mindig is kedvezett nekem, mert szeretek megbírkózni a nehezebb feladatokkal. Szeretném az ismeretségi körömet tágítani, új embereket-barátokat megismerni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elősször is felmérem milyen játékbeli ismerettel rendelkezik, és annak fényében próbálnám őt segíteni, jó útra téríteni. Ha teljes új játékos lenne, akkor elmagyaráznám neki az alapoktól /me és /do használatát, elmondanám neki, mi is az az RP (szerepjáték), majd a munkalehetőségeket, hogyan is zajlik az élet a szerveren. Nyílván ezeket megmutatnám az illetőnek. Ha benne lenne a személy, akkor TS-DC-n felvennénk a kapcsolatot, és a késöbbiekben ha bármiben is elakadna, segítenék neki, hisz minden kezdő játékosnak jólesik a törődés! >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Átirányítanám egy Admin-hoz, esetleg írnék AS chaten, PL: 23 ID-nek segítségre van szüksége. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia skines fegyverről van szó? Mert ha igen, akkor szólok Adminnak, és ő intézkedik ezzel kapcsolatban.>>

Utoljára szerkesztve:

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Imádom
Reactions: K0nX
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.