Duncv Emily - Hannah Albernaty [Lac]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Smokeey

Újonc
2024. 09. 29.
7
0
V4 karakter
Anderson Maya
LV karakter
25342
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Duncv Emily

Panaszra tett személy InGame neve:
-

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Ismeretlen tettes ellen szeretnék panasz benyujtani "csomizás" indokkalZacisnál álldogáltam , majd nyitottam pár töklámpást és abbol nyitottam fegyver alkatrészeket , amiket egy ottlévő mercedes benz sprinterben tartok, bele pakoltam és elfelejtettem becsukni ezek után elmentem rpzni barátottam és miután vissza tértem zacishoz kiakartam nyitni a kocsit és mint kiderült nem volt becsukva , bele néztem és nem volt benne a töklámpás csak a fegyver allkatrészek ezután irtam egy reportot és nagyon gyorsan jött a segitség. Nem tartom nagyon reálisnak hogy egy ennyire forgalmas helyen kipakoljanak egy kocsit , mindenki szeme láttára. ahogy hallotam másokat is kicsomiztak most zacisnál , tehát valszeg nem csak velem próbálta megtenni ezt az illető.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Nincs

Megjegyzés:
37db töklámpás tünt el , a kocsi idje :301069

Lac

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 242
1 067
V4 karakter
Kayden Neal
Szia, utánajárok.

Lac

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 242
1 067
V4 karakter
Kayden Neal
Hannah_Albernaty csomagtartózott ki 34 db tököt, várjuk a válaszát 24 órán belül.

BlueFace03

Újonc
2024. 06. 19.
5
25
V4 karakter
Hannah Albernaty
LV karakter
Pablo Maradon
V2 karakter
Salvatore Joe
Szia, kedves Emily!

Igen, én voltam, aki a csomagtartódból kivette 34 db tököt. Szerintem fontos tisztázni, hogy ez a saját felelősséged, hogy bezárod a kocsit vagy sem. Megértem, hogy ez a helyzet bonyolult, de érdemes átgondolni.
Korábban volt egy sprinterem, amit még az este eladtam. Amikor megláttam a te fekete sprinteredet, úgy döntöttem, hogy oda parkolok, hogy elkerüljem a feltűnést, ezért eltakartam mindent. Így próbáltam figyelmesen eljárni, hogy senki se észleljen. Lehet, hogy kicsit furcsán alakult a helyzet, de szerettem volna tudni, mi található a kocsidban, ezért vettem ki a tököket.
Ha végül én vagyok a hibás, és ez okozott neked kellemetlenséget, hajlandó vagyok pénzel hozzájárulni a megoldáshoz. Esetleg megvehetnéd a 30 tököt, amivel rendezhetnénk ezt a dolgot. Szerintem így mindketten jól járnánk, és elkerülnénk a további feszültséget.

Lac

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 242
1 067
V4 karakter
Kayden Neal
Az addig oké, hogy az ő felelőssége bezárni az autót, de event itemeket csomagtartóztál ki, amiről a szabályzat egyértelműen fogalmaz. Ahogy láttam volt már egy bannod PP-s item csomagtartózása miatt, úgyhogy nem lehet idegen ez neked.

Megvenni a saját tulajdonát nem fogja, itt az a kérdés, hogy megvannak a tökök még?

• Fire
  • Tetszik
Reactions: Sanci és aKormos

BlueFace03

Újonc
2024. 06. 19.
5
25
V4 karakter
Hannah Albernaty
LV karakter
Pablo Maradon
V2 karakter
Salvatore Joe
Az addig oké, hogy az ő felelőssége bezárni az autót, de event itemeket csomagtartóztál ki, amiről a szabályzat egyértelműen fogalmaz. Ahogy láttam volt már egy bannod PP-s item csomagtartózása miatt, úgyhogy nem lehet idegen ez neked.

Megvenni a saját tulajdonát nem fogja, itt az a kérdés, hogy megvannak a tökök még?
Nincsenek meg a tökök ezért mondom hogy adok neki pénzt és vegyen meg 30 tököt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.