Duncan Tavernier jelentkezési formanyomtatványa

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

fricsur

Újonc
2023. 01. 03.
18
3
V4 karakter
Duncan Tavernier
LV karakter
Brice Promes
omszfhfejlec4.png

Jelentkezési lap

OOC rész

Hogy hívnak?
- Patrik -

Hány éves vagy?
-21-

Mellékeld a jelenlegi játszott percedet szinttel együtt!
- 12373 perc - lvl.16-

Milyen frakciókban voltál eddig, miért távoztál?
- Boxter Mechanic Shop - időhiány -

Voltál-e már adminjailben?
- nem -

Voltál-e már bannolva?
- nem -

Mellékelj képet az UCP-d büntetés rovatáról!
- https://postimg.cc/gXVLCsMG -

Miért szeretnél ide csatlakozni? (Min. 5 teljes összefüggő mondat!)
-A civil élet teljesen elunalmasodott számomra a szerveren, így úgy döntöttem eljött az ideje frakcióba menni szeretnék egy jól működő kreatív RP-vel rendelkező legális, remekül összetartó csapat tagja lenni. Illetve IRL kötödések miatt tudok azonosulni az OMSZ álltal képviselt RP-vel. -

Mutatkozz be pár mondatban! (Min. 10 teljes összefüggő mondat!
- A nevem alapján Patrik/Dani vagyok, de többen szólítanak Patriknak. 21 éves vagyok. Fejér megyében élek. Jelenleg első hallgatói évem töltésével foglalkozom. Szabadidőmben a kedvenc időtöltésem a számítógépezés és a foci játszása, nézése és követése, ezenkívül szeretek összeülni a haverokkal, lógni, beszélgetni kicsit. Átlagos családban élek, egy testvérem van. Van egy kutyám is, ebből kifolyólag szeretem az állatok. MTA és egyéb RP szervereken évekkel ezelött, kezdtem kb 4 éve, azóta több szerveren több frakcióba is megfordultam. SeeMTA V4-n egy éve játszok, de mostmár úgy gondolom eljött az idő,hogy itt is kipróbáljam magam egy OMSZ féle, magas RP színvonalat igénylő frakcióba. Nagyából ennyi.-

Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani?
- Hétköznap tanulményaimtól függően 1-5 órát naponta, hétvégn minimum napi 3 órát-

Rendelkezel TS3-al és mikrofonnal?
- Igen és igen-

IC rész

Jelentkező neve:
- Duncan Tavernier-

Születési helye, ideje:
- London, 1993.05.10-

Állandó bejelentett lakcíme:
- 34 Winewood Street Los Santos-

Legmagasabb iskolai végzettsége, szakképesítése:
- Egyetemi végzettség, diploma-

Önéletrajz: (Min. 10 teljes összefüggő mondat!)
- Duncan Tavernier vagyok, 1993 májusában születtem Angliában, ahol karrierem kezdetét is vette. Középosztálybeli család harmadik gyermekeként nőttem fel, édesanyám tanárként, édesapám pedig mérnökként dolgozott egy helyi cégnél. Miután 18 évesen befejeztem a középiskolát, nem voltam biztos abban, milyen irányba induljak tovább. Pár év gondolkodás után végül jelentkeztem egyetemre, és sikeresen diplomáztam Londonban. Szakmai gyakorlatomat különböző angliai mentőállomásokon végeztem, ahol értékes tapasztalatokat gyűjtöttem. A diploma megszerzése után egy ideig Angliában dolgoztam a nemzeti mentőszolgálatnál, majd régi nagy álmom beteljesítve elhagytam az országot és Los Santosba költöztem.
2021-ben elvégeztem a mentőápolói vizsgát és ez mellé már jelentős szakmai tapasztalatot szereztem a mentőszolgálat terén. Szaktudásom mellett kiválóan beszélek idegen nyelveken. Gyors reakciókészségem, stresszállóságom, elhivatottságom és határozottságom révén képes vagyok pontosan és hatékonyan ellátni a rám bízott feladatokat. Bízom benne, hogy bemutathatom készségeimet személyes találkozó keretében, és bizonyíthatom, hogy nagyszerű tagja lennék az Önök csapatának.-

Egészségügyi teszt

Írja le az ABCDE vizsgálat lépéseit:
- A (Airway - Légút): Biztosítsd a légút átjárhatóságát.
B (Breathing - Légzés): Ellenőrizd a légzést.
C (Circulation - Keringés): Vizsgáld a pulzust és állítsd el a vérzéseket.
D (Disability - Neurológiai állapot): Ellenőrizd a tudatállapotot és a pupillákat.
E (Exposure - Kitettség): Vizsgáld át a testet sérülések után, és védd a beteg hőháztartását.-

Sorolja fel milyen mentőegység típusokat ismer:
- motoros mentő, esetkocsi, helikopter, kiemelt mentőegység, mentőgépkocsi

Nevezzen meg 10 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszerelésének része:
- Oxigén, defibrillátor, vérnyomás merő , pulzoximérő , rádió , leszivó , kötszer , cukormero , fecskendő, tű

Szomszédja a kertben kaszával füvet vág. Hatalmas ordításra figyel fel, a szomszédba átnézve látja hogy a kasza a földön van, a szomszéd pedig a nyakát két kézzel fogja, a szomszéd nyakából dől a vér, mit tesz?
- Értékelem a sérülés súlyosságát, miközben hívom a mentőket, és próbálom csillapítani a vérzést anélkül, hogy nagyobb sérülést okoznék. Stabil helyzetbe helyezem a sérültet, folyamatosan ébren tartom, és nyugtató szavakkal biztosítom őt. Amikor megérkeznek a mentők, átadom nekik a beteget és tájékoztatom őket az általam végzett elsősegélynyújtás részleteiről.-

Utcán közlekedve hajléktalan kinézetű hölgyet vesz észre a földön arccal a föld felé feküdve, mit tesz?
- Letérdelek a nő mellé, megszólítom, és ha nem reagál, óvatosan megrázom a vállát. Ha erre sem ébred fel, azonnal hívom a 112-t, és mellette maradok a mentők megérkezéséig. -

Munkahelyén a főnöke arcán eltérést vél felfedezni, főnöke szédülésre panaszkodik, mosolyogni nem tud. Jobb oldalát zsibbadtnak panaszolja, jobb karját megemelni nem tudja, beszéde érthetetlenné kezd vállni, mit tesz?
- Azonnal hívom a mentőket, mert feltételezhető, hogy sztrókja van. Értesítem a főnököt a helyzetről, leültetem a sérültet, és igyekszem megnyugtatni, amíg a mentők megérkeznek.-

Karácsonyi ebédnél a szomszéd gyereke rohán át önhöz mert az édesanyja félrenyelt és fulldoklik. A szomszédba érve az édesanyát már a földön fekve találja, látszólag nincsen légzése, mit tesz?
- Átmenet közben hívom a mentőket, hiszen minden másodperc fontos, és igyekszem megőrizni a gyermek és a saját nyugalmamat. Amint megérkezem a szomszédba, ellenőrzöm az anya légzését, és eltávolítok minden esetleges akadályt a légutakból. Ha sikerül helyreállítani a légzését, stabil oldalfekvésbe helyezem, és igyekszem biztosítani az állapotát a mentők megérkezéséig. -

omszzarlec.png

hivatas2.png

Utoljára szerkesztve:

TamasDziadek

Barangoló
2023. 04. 07.
106
75
Dunaszerdahely
V4 karakter
Dr Jaden Heath
LV karakter
Joseph Guernsey
Tisztelt Duncan Tavernier!

Ezúton értesítjük, hogy a jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte.
Értesítjük, hogy jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága elfogadta, a továbbiakról értesítést küldünk majd.
((Keress fel minket TS-en, hétköznap délutánonként és szombaton 2 és 8 óra között kereshetsz minket az "[OMSZ] Főigazgatói hivatal" szoba várójában. Vasárnap nem áll módunkban tagfelvétel miatt fogadni.))

Üdvözlettel:
Dr. Jaden Heath Regionális vezető

• Imádom
Reactions: fricsur
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.