Dudu jelentkezés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DuduV4

Pötyögtető
2022. 11. 20.
452
82
V4 karakter
Dory Daen Hasenda
LV karakter
Case Arias
V2 karakter
-
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
András vagyok. 22 éves fiatal srác. IG név: Anders Wafaluigi,
Hány játszott perccel rendelkezel?
18.901 játszott percem van jelenleg.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
SGH feladata elsősorban a kisebb kérdések megválaszolása. Játékosok segítése szerveren tevékenykedésük során. Kisebb gondok/panaszok megoldása/továbbítása adminisztrátor posztot betöltő játékos felé. Kezdő playerek eligazítása, s igény esetén betanítása(ha ez még bent van). Adminok munkájának segítése. Szabálysértések jelzése adminok felé. Példamutató magatartás tanúsítása IC életünk során is.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy próbáljam ki magam nagyobb szerveren is adminsegédként/adminként. Nagy vágyam, hogy elérjek egy olyan szintet, ami a szemem előtt lebeg. Szeretném segíteni játékostársaim. Valamint a szabálysértőket kivenni a forgalomból és egy jó útra terelni őket, hogy később is itt tudjanak játszani.
Miért pont téged válasszunk?
Szerintem azért, mert nekem van tapasztalatom adminisztrátori feladatok ellátásában, hiszen megfordultam már más szerveren adminként/adminsegédként. Türelmes és terhelhető vagyok. Még hozzáteszem azt is, hogy bármikor rendelkezésre tudok állni , ha éppen emberhiány van a szerveren és kellene admin/adminsegéd. Minden szerveren töltött időm, csak szolgálatban tölteném. Precíz és pontos munkát adok ki a kezemből. Utolsó sorban megemlítem, hogy szeretnék bizonyítani a vezetőségnek, hogy van helyem a kis csapatban.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Napi 4-5 órát megtudom csinálni. (munkától függően több is lehet)
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem voltam hálaisten. Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Sajnos a télen igen.
UI: Most kaptam fk jump jailt pf-től mert kirúgásban részesültem.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Jófej,kedves,segítőkész
Negatív: Szókimondó,lusta,túlzott poénkodás

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Az elérni kívánt céljaim között szerepel első helyen, hogy egy ilyen posztot töltsek be. Tapasztalattal rendelkezem,ezért ha elfogadják a lapomat, mindenképpen bizonyítok. Tudnám megfelelő pontossággal csinálni a rám bízott feladatokat.Nem riadok vissza,ha van egy kényesebb ügy.Szeretném Magyarország legnagyobb szerverén tudásom fejleszteni.Segíteni szeretnék kezdő,valamint haladó játékosoknak is,ha segítségre van szükségük. Szeretném kiszűrni a szabálytalankodókat és egy jó irányba terelni őket, pályafutásuk során.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elsősorban a legfontosabb dolgokkal kezdeném. Az iratok kiváltásával, hiszen elengedhetetlen IC életünk alakításához,mert súlyos bírságot kaphatunk a rendőrségtől, ha nincs. Megmutatnám neki az egyetlen munkát. Mivel már városházán nem vehető fel a munka, így azt csak a helyszínen tudja elvállalni. Elmagyaraznám neki, miként és hogyan kell elkezdeni dolgozni. Valamint ha nem tudja az autót beindítani segítségére lennék részletesen elmagyarázva. Nem felejtem el, ezért a /do és /me valamint a /megprobal parancsok helyes használatára hívnám fel a figyelmét, példákkal. Legfontosabb helyszíneket részletesen megmutatnám neki térképen jelölve, hogy mi micsoda, hol helyezkedik el, S mit tud ott csinálni, valamint hogy azok a helyek mire valók. Kitérnék pár alapfogalomra, amit a szabályzat leír. Hogy az összes szabálypontot át tudja nézni, küldenék neki linket, ahol eltudná ezt érni. Bemutatom neki hogyan tudja használni a telefont, valamint rádiót. Elmagyaraznám neki melyik gombbal mit tud elérni, S hogy beállításokba milyen fontos dolgot tud beállítani. Ha jogait akarja leadni elmondom neki mire figyeljen, hogy ne kelljen a map másik végéről az autósiskolába rohannia. Elmagyarázom neki , hogy ahol most játszik az egy RP szerver, ahol a saját második életünket tudjuk alakítani,de csak is normális kereket között. Kitérnék a karaktere alakításába is a fontos dolgokra mint pl: milyen szervezet tagja tud lenni. Ha illegális tevékenységet szeretne csinálni, akkor arra milyen korlátozás van, hogy mire figyeljen, mert szankciót kaphat érte. Elmondom neki a vállalkozás menetét, ha ebben gondolkodik. Valamint hogy a valóságnak megfelelően alakítsa a karakterét, tehát amit való életben is megmerne tenni, S meg is teszi, csak olyan dolgokat engedjen meg magának a szerveren , hogy szankciót ne kapjon érte.
Felhívnám a figyelmét olyan dologra, hogy amennyiben kérdése van vagy segítségre szorul akkor reportot ne szégyellje megírni és bátran kérjen segítséget hiszen segítünk. Amit nem akarok még kihagyni , fórum eligazodásban is megmutatnám neki mi, S merre található. Amit majdnem kihagytam az az UCP, ahol a névváltást tudja kérni, ha nevet akar váltani mondom neki, hogy mindenképp nézzen utána nem-e híresség név, mert akkor elutasításra kerül. Az UCP-n tud kérni serial váltást,amennyiben új gépet vesz, de mindenképp valós email címet adjon meg , mert ott tudja csak megerősíteni.Nem szeretném kihagyni azt sem, hogy amire figyeljenek oda,nem más mint 18:00 és 21:00 között lefoglaltaknál ne hagyjanak járművet, mert a PF lefoglalhatja. Azt sem kell kihagyni, sokszor mostanság már változik a BTK és a legfrisebb híreket érdemes átolvasni. Valamint fórumot érdemes nézni,hiszen minden infó a szerverről/update-ről ott jelenik meg.

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Megkérdezem milyen ügyből kifolyólag. Ezt követően továbbítom admin felé, hiszen Adminsegédként nekem nincs jogom erre.
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
Screenshot-89.png
Szia. Erre nem tér ki a szabályzat. Jelenleg nincs rá szabályoás,ezért sajnos ic ügy. Ic kell megoldanod. De ha esetleg másban tudok még segíteni, akkor nyugodtan írd le. Addigis szép napot és jó játékot.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: dani930

Hunii

anything, anytime.
2019. 01. 10.
490
426
Budapest
V4 karakter
Connor_Roscoe
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Hűha
Reactions: dani930 és Lac
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.