Neved:
< Dudley Gagnog >
A ban időpontja:
< 2020-03-10 13:56:15 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Lucii >
A ban oka:
< Multiaccount >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szép napokat!
Szóval a karakter ami miatt kibannoltak, az a karakter 2017-ben lett regisztrálva és boldogan eljátszottam rajta 2019-ig amikor kaptam egy új számítógépet. Tehát amikor megkaptam az új számítógépem, kértem egy serial váltást a régi karakteremre(CsaDani), de én valamiért úgy gondoltam hogy: "Miért is ne kezdjek egy új karaktert, végülis mi baj lehetne?". Majd regisztráltam egy új karaktert(Giligan). Úgy gondoltam ez nem lehet multiaccount, ha az előzőt soha többet nem használom. Hát ezek szerint nem. Nos ez így is volt, nem használtam. Viszont a mai napon egy osztálytársam aki tudta az előző karakterem bejelentkezési adatait, bejelentkezett a tudtom nélkül UCP-be majd amikor hazaértem, ő rám írt azzal a szöveggel hogy: "Csácsá, ma bejelentkeztem a régi LV karid UCP-jébe, nézz bele írtam pár dolgot XD". Nos utána megnéztem a régi karakterem UCP-jét majd láttam milyen dolgokat írt névváltás valamint serial váltási kérelmekhez . Nagyon reméltem hogy ebből semmi komoly baj nem fog kisülni. De aztán jött a bann egyszerre minkettő karakteremre.
Nos tehát ha esetleg kapnék egy unbant, én elképesztően örülnék és utána egy kisangyal lennék a szerveren. 3éve játszok a szerveren és szeretném is folytatni a játékot a mostani karakteremen(Giligan), ugyanis már egy egész jónak mondható karaktert összetettem. >