Drogtermesztés interiorban

brennan

Barangoló
2021. 01. 05.
113
49
V4 karakter
Enrique Navarro
Sziasztok.

Ezt a topicat azért hoztam létre, mert pont mikor belekezdtem volna a termesztésbe jöttem rá, hogy itt a farm rendszer miatt már nem lehet cserepes növényeket craftolni. Szerintem visszalehetne hozni, hogy az emberek interiorba is tudjanak drogot termeszteni. Sok ember az állat farmot veszi meg, mert véleményem szerint ez jobban fizet mint a növényfarm, de aki az illegális részen tevékenykedik, kicsit nehezen kivitelezhető neki a termesztés. Nekem nincs lehetőségem ppből bérelni plusz egy farmot, és úgy már nem nagyon érné meg ha más játékostól bérelnénk. Arra is van esély hogy feldob a rendőrségen. Egy szó mint száz, én örülnék neki ha visszakerülne ez a dolog, mert úgygondolom hogy ebből is sok-sok rp fejlődhetne ki.

Köszi hogy elolvastad!

badzsics

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
686
2 932
19
Budapest
LV karakter
rowan morrow
Nem fogják visszarakni, ha már átalakították. Viszont a cserepes növény blueprinteket ki lehetne szedni már az npc-től, mert egyszer megjártam és azt vettem a sima helyett, ami elég zavaró, hogy a semmire adtam ki x ezer dollárt.
Szerintem is jobb lenne a régi drogtermesztés, de akkor meg nagyon keveset találnál. Aki használja, az se RP kedvéért nagyrészt, hanem az armor miatt.

• Tetszik
Reactions: Morozno

brennan

Barangoló
2021. 01. 05.
113
49
V4 karakter
Enrique Navarro
Úgyis elfogadnám ezt az interioros termeszést, hogy mondjuk csak frakció tagok tudjanak. Ha meg civilként akar valaki, annak ott a farm. De így nem sok esélye van mondjuk egy olyan embernek, aki drogtermeszéssel foglalkozik ic, hogy csak farmon lehet.

sn0wLV

csak igy van
2020. 02. 13.
268
548
Budapest
V4 karakter
-
LV karakter
Cesar Alcaraz
V2 karakter
-
Nem látok rá sok esélyt hogy visszarakják, de ha mégis az elég fasza lenne.
Nem hogy egyhangú, de mint ahogy leírtad nem mindenki tud PP-zni a szerveren. (És meg sem éri PP-ből farmot venni)
A másik lehetőség, hogy Playertől bérlünk, de ő meg simán feldobhat a PD-nek.
Sok rp lehetőséget látok benne.
Támogatom.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Morozno és brennan

brennan

Barangoló
2021. 01. 05.
113
49
V4 karakter
Enrique Navarro
Nem látok rá sok esélyt hogy visszarakják, de ha mégis az elég fasza lenne.
Nem hogy egyhangú, de mint ahogy leírtad nem mindenki tud PP-zni a szerveren. (És meg sem éri PP-ből farmot venni)
A másik lehetőség, hogy Playertől bérlünk, de ő meg simán feldobhat a PD-nek.
Sok rp lehetőséget látok benne.
Támogatom.
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!

• Tetszik
Reactions: sn0wLV

domenico

separare
2019. 03. 21.
403
4 251
én is csak azt tudom mondani, mint a
tobbiek, keves az esely ra hogy vissza hozzak akarmilyen formaban, ha mar egyszer kivettek

• Tetszik
Reactions: brennan

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
hát a farmok nagyrészt célt szolgálnak erre, szval nem tartom esélyesnek.
meg előbb utóbb a szomszédok felnyomnának, a mari szag miatt.

• Tetszik
Reactions: brennan

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
Farmba jobban megéri répázni, nincs kockázat meg ha kiszárad nem buksz kb 40k-t, szóval ja. Megérné szerintem vissza hozni.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: szdavid és brennan

brennan

Barangoló
2021. 01. 05.
113
49
V4 karakter
Enrique Navarro
Nem beszélve a szituról is, szerintem mégiscsak reálisabb egy garázsban/szobában termeszteni, mint egy melegházban.

• Tetszik
Reactions: micra és Milus

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
796
3 523
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Sziasztok!
Abszolút nem látok rá sok esélyt, hogy bekerüljön. DE! Valamilyen csoda folytán bekerülésre kerülne szerintem az lenne a legcélszerűbb, hogy minimalizálva lenne, hogy egy adott interiorban mennyi drogot tudsz elültetni. Ebből kifakadóan, egy farmba csak negyven darab magot tudsz elültetni, ez ugyan így lehetne az interiorokban is.

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
Sziasztok!
Abszolút nem látok rá sok esélyt, hogy bekerüljön. DE! Valamilyen csoda folytán bekerülésre kerülne szerintem az lenne a legcélszerűbb, hogy minimalizálva lenne, hogy egy adott interiorban mennyi drogot tudsz elültetni. Ebből kifakadóan, egy farmba csak negyven darab magot tudsz elültetni, ez ugyan így lehetne az interiorokban is.
Felesleges lenne ez a korlátozás, épp ezért volt jobb a régi rendszer.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: szdavid és brennan

micra

Barangoló
2020. 03. 22.
107
66
LV karakter
Amir Soriano
V2 karakter
Alvaro Morez
Ha belegondolunk sokkal reálisabb RP egy garázsban, erre kialakított szobában termeszteni a cuccot, mint egy önkormányzattól bérelt üvegházban. Én várom vissza a régi rendszert! TÁMOGATOM

• Tetszik
Reactions: Morozno és cheek

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Támogatom! Jöjjön vissza a régi rendszer.
1. sokkal realisztikusabb hogy otthon titokba termeszted a drogot egy erre kialakított helyen.
2. A lakás interiornak még több haszna lenne.
3. Eléggé gyanús most már az is ha valakinek növény termesztős farmja van, szinte már kiabál "Helló! Itt drogot termesztenek"

• Imádom
Reactions: micra

ZsombiiLV

Pletykafészek
2020. 01. 12.
880
3 560
18
LV karakter
Kendrick Simmons
Ha belegondolunk sokkal reálisabb RP egy garázsban, erre kialakított szobában termeszteni a cuccot, mint egy önkormányzattól bérelt üvegházban. Én várom vissza a régi rendszert! TÁMOGATOM

+1 támogatom az ötletet.

• Tetszik
Reactions: lorooolv

lorooolv

Írnok deák
Támogató
2019. 06. 10.
671
1 175
Paks
V4 karakter
Luca Giovanni 🇮🇹
LV karakter
Casey Sloan 🇺🇸
V2 karakter
William Fraser 🇬🇧
Szerintem sokkal RP-sebb egy garázsban vagy egy roskadt kis házban drogot termeszteni, mint egy konkrét arra vett farmban, nekem a régi rendszer jobban bejött.
Támogatom az ötletet.

• Tetszik
Reactions: ZsombiiLV

emocean

Pletykafészek
2020. 06. 18.
922
516
hell
V4 karakter
xu voe
LV karakter
duke holmes
Most, hogy felbukkant a topic annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy erre már gondoltam a közelmúltban és a cserepes növény termesztésnek megvolt egy sajátos kis vibeja annó. Ha rajtam múlna akkor visszahoznám.

Sense

Sententiam fert
Támogató
2019. 05. 31.
650
1 431
LV karakter
Prince Bennett
Nem, mint ha mozgatna a kábítószer a szerveren, de szerintem is egy interiorban jobban elférne ez. Na meg a farm lejár, s elveszik minden ami benne volt. Nem igazán kellemes, ha egy-két napra elmenne az internet és pont abban az időintervallumban járna le.