Dredd Brooks - Suarez Cohen [Devil]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dredd

Barangoló
2019. 01. 10.
132
51
Szeged
V4 karakter
Dredd Brooks
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Dredd Brooks

Panaszra tett személy InGame neve:
Suarez Cohen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hirdettem a kocsimat, és SMS váltást követően arra jutottunk, hogy cserélünk, A hirdetésében fel volt sorolva minden tuning, köztük a hajtás is. Én ezalatt arra gondoltam, hogy állitható hajtás van a kocsiban, mint kiderült ez nem így van.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Ha az én naívságom miatt ez nem minősül átverésnek, akkor zárható a panasz, illetve akkor elnézést kérek a sértett féltől.

• Tetszik
Reactions: Athisisboy

Athisisboy

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
403
269
V4 karakter
Suarez Cohen
Sziasztok!
A kocsit nem úgy hírdettem, hogy állítható meghajtás, mert akkor az valóban egy átverés lett volna!
Többnyire a ha így hírdetek egy autót akkor azért írom oda mivel gyárilag hátső kerekes, de össz kerékre lett alakítva, ez ezt takarja.
Ha valóban állítható egy meghajtás akkor azt mindig kiírom, szóval nem megtévesztés a célom a kiírással, de ha ezt személyesen meg kérdezed akkor ott is elmondtam volna.
Korábban még nem volt ilyen probléma az eladások során, de mivel mindenki annyit ír ki, hogy $-os extrák, én tételesen kijelölöm, hogy mit is modosítottam.
Itt van egyébként egy 3 napos aktív hírdetésem is.
a9c87a77837170c37e1c445a388dea75.png
Hogy ha nem ezt látod akkor biztos lehetsz benne, hogy nem állítható, (legalább is nálam) de mint már említettem az előbb, máskor nyugodtan kérdezz.
UI: Ha visszaemlékszel amit korábban cseréltünk autót a jó múltkor annak is ugyan ilyen leirása volt ha jól emlékszem.
Részemről ennyi.​

• Tetszik
Reactions: Dredd és Tomi72

Dredd

Barangoló
2019. 01. 10.
132
51
Szeged
V4 karakter
Dredd Brooks
Ha a bíráló admin is úgy gondolja, hogy ez az én naivságom, és nem történt szabálysértés akkor zárható. Nem a vita a célom. Ha neked van igazad, akkor elnézést kérek előre is! 😀

• Tetszik
Reactions: Athisisboy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.