I. SZEMÉLYES ADATOK Teljes neve: Drake Soulles Születési helye, ideje: 1995,06,13, Las Venturas Állampolgárság: Amerikai Személyi igazolvány száma: 685644gn Vezetői igazolvány száma: 108734gz Fegyverviselési igazolvány száma*: 354286eu Lakcím: Fort Carson, 362 Main St Telefonszám: +36-76-513-0330 E-mail cím: drakesoulles66@gmail.com Magasság: 185KG Testsúly: 190 CM Etnikum: Amerikai Nem: Férfi II. TANULMÁNYOK Legmagasabb iskolai végzettség: [X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal [—] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal [—] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: - Intézmény neve: Las Venturas University. Végzettség elvégzésének ideje: 06,01,2022 Idegennyelv megnevezése*: Német Megszerzett szint*: Anyanyelvi. III. MUNKAVISZONY Korábbi munkahely megnevezése: Best Security in the state. Betöltött pozíció: Biytonsági őr. Munkaviszony kezdete és vége: 07,18,2020-11,30,2023 Szolgált-e korábban bármely rendvédelmi szervnél: [-] IGEN [X] NEM Szervezet megnevezése: - Munkakör megnevezése: - Eltöltött idő: - IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [-] IGEN [X] NEM Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [-] IGEN [X] NEM Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [-] IGEN [X] NEM Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [-] IGEN [x] NEM Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [-] IGEN [x] NEM Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [-] IGEN [x] NEM V. OOC KÉRDÉSEK Neved, korod: Marosán Sándor a nevem mindenki Sanyinak szólit. 19 Éves vagyok. Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén: 2021.09.07 ekkor kezdtem. Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük: Voltam régebb taxis, onnan inaktivitás miatt léptem ki, illetve 1 éve voltam mentős. Onnan azért léptem ki mert nem vettem elég komolyan a frakció szabályzatot amit azóta is bánok, mert egy fantasztikus közösség része voltam. Anim fun miatt lettem kirugva, azóta be nőtt a feje lágyam és ha kiérdemlem hogy esélyt kapjak, be is bizonyithatom. Mutasd be magad legalább öt, legfeljebb tíz mondatban: Űdv, Sanyi vagyok. 19 éves vagyok és erdélyben élek. 6 éve RP-zek és imádom minden pillanatát. Egy kedves, vicces illetve gyorsan alkalmazkadó személynek vallom magam aki mindenkivel megtalálja a közös hangót, rövid idő alatt. A hobbim a számitógépezés, és ha tehetem akkor a barátaimmal töltöm az időt. Csatolj linket az UCP szankcióidról: https://imgur.com/a/hSekrQ2#n6ezMCH Csatolj linket az UCP névváltásaidról: https://imgur.com/a/npnV58O#oPIXdbw Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy miben különbözik az USA rendvédelme, a magyarországitól: Szerintem több pontban is különbözik. 1. Az amerikai rendörök szerintem sokkal képzettebbek a magyar kollegáknál. Jobb a technologia ami elérhető az amerikai rendöröknek, előrébb haladott ott a technologia. Az ott levő jog rendszer szélesebb körű mint a kis hazánkban. illetve amerikában a rendvédelem több szinten is működik,beleértve a szövetségi, állami hatóságokat. Magyarországon viszont a rendvédelem a Rendőrséget, a Nemzeti Védelmi Szolgálatot és a Határőrséget foglalja magában. Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy miért fontos ismertetni a Miranda-figyelmeztetést: Jogszabályok a törvényes garanciák egyikeként szolgálnak az egyének jogvédelmére a büntetőeljárások során. Tisztában legyen a gyanúsított, hogy senki sem kényszeríthető arra, hogy bűnösnek vallja magát és nem köteles önmagát terhelő vallomást tenni. Tudja, hogy szakértői jogi tanácsot kapjon, ami segít neki a védekezésben. A figyelmeztetés elkerülése az a kihallgatott információk bizonyos körülmények közötti felhasználhatóságát korlátozhatja a bírósági eljárások során. Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál: Egy fehérbőrű Amerikai karaktert alakitanék. Aki mindenáron a rendvédelemnél szeretné szolgálni a közösséget. Amikor az édesapja a halálos ágyán volt megfogadta édesapjának hogy ő is olyan kiváló rendőr lesz mint az édesapja, s ez számára a legnagyobb motiváció. A karakterem mindent nagyon szigoruan vesz, és minden feladatot tű élességgel végrehajt. Viszont, empatikus az emberekkel s probálja magát a másik személy szemsögébe helyezni, hogy megértse mit-miért tett. Fejtsd ki, hogy mi a különbség a feljebbvaló és a felettes között: A feljebbvaló egy szervezet magasabb rangú tisztségviselőit jelenti, akik az egész szervezetet irányítják, míg a felettes azon személy(eke)t jelöli, akik közvetlen irányítás alatt állnak és felügyelnek más személyeket vagy személyzetet egy adott szervezeten belül. |