Drake Soulles jelentkezése. [ELUTASÍTVA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Marosan

Újonc
2019. 01. 10.
12
1
LV karakter
Drake Soulles
V2 karakter
David Oscar

bf35b5fce163fe64a7c339becc4221b2.png

I. SZEMÉLYES ADATOK

Teljes neve: Drake Soulles
Születési helye, ideje: 1995,06,13, Las Venturas
Állampolgárság: Amerikai
Személyi igazolvány száma: 685644gn
Vezetői igazolvány száma: 108734gz
Fegyverviselési igazolvány száma*: 354286eu
Lakcím: Fort Carson, 362 Main St
Telefonszám: +36-76-513-0330
E-mail cím: drakesoulles66@gmail.com
Magasság: 185KG
Testsúly: 190 CM
Etnikum: Amerikai
Nem: Férfi

II. TANULMÁNYOK

Legmagasabb iskolai végzettség:
[X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[—] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[—] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal

Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: -

Intézmény neve: Las Venturas University.
Végzettség elvégzésének ideje: 06,01,2022
Idegennyelv megnevezése*: Német
Megszerzett szint*: Anyanyelvi.

III. MUNKAVISZONY

Korábbi munkahely megnevezése: Best Security in the state.
Betöltött pozíció: Biytonsági őr.
Munkaviszony kezdete és vége: 07,18,2020-11,30,2023

Szolgált-e korábban bármely rendvédelmi szervnél: [-] IGEN [X] NEM
Szervezet megnevezése: -
Munkakör megnevezése: -
Eltöltött idő: -

IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK

Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [-] IGEN [X] NEM
Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [-] IGEN [X] NEM
Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [-] IGEN [X] NEM
Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [-] IGEN [x] NEM
Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [-] IGEN [x] NEM
Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [-] IGEN [x] NEM

V. OOC KÉRDÉSEK

Neved, korod: Marosán Sándor a nevem mindenki Sanyinak szólit. 19 Éves vagyok.
Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén: 2021.09.07 ekkor kezdtem.
Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük: Voltam régebb taxis, onnan inaktivitás miatt léptem ki, illetve 1 éve voltam mentős. Onnan azért léptem ki mert nem vettem elég komolyan a frakció szabályzatot amit azóta is bánok, mert egy fantasztikus közösség része voltam. Anim fun miatt lettem kirugva, azóta be nőtt a feje lágyam és ha kiérdemlem hogy esélyt kapjak, be is bizonyithatom.

Mutasd be magad legalább öt, legfeljebb tíz mondatban: Űdv, Sanyi vagyok. 19 éves vagyok és erdélyben élek. 6 éve RP-zek és imádom minden pillanatát. Egy kedves, vicces illetve gyorsan alkalmazkadó személynek vallom magam aki mindenkivel megtalálja a közös hangót, rövid idő alatt. A hobbim a számitógépezés, és ha tehetem akkor a barátaimmal töltöm az időt.

Csatolj linket az UCP szankcióidról: https://imgur.com/a/hSekrQ2#n6ezMCH
Csatolj linket az UCP névváltásaidról: https://imgur.com/a/npnV58O#oPIXdbw

Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy miben különbözik az USA rendvédelme, a magyarországitól: Szerintem több pontban is különbözik. 1. Az amerikai rendörök szerintem sokkal képzettebbek a magyar kollegáknál. Jobb a technologia ami elérhető az amerikai rendöröknek, előrébb haladott ott a technologia. Az ott levő jog rendszer szélesebb körű mint a kis hazánkban. illetve amerikában a rendvédelem több szinten is működik,beleértve a szövetségi, állami hatóságokat. Magyarországon viszont a rendvédelem a Rendőrséget, a Nemzeti Védelmi Szolgálatot és a Határőrséget foglalja magában.
Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy miért fontos ismertetni a Miranda-figyelmeztetést: Jogszabályok a törvényes garanciák egyikeként szolgálnak az egyének jogvédelmére a büntetőeljárások során. Tisztában legyen a gyanúsított, hogy senki sem kényszeríthető arra, hogy bűnösnek vallja magát és nem köteles önmagát terhelő vallomást tenni. Tudja, hogy szakértői jogi tanácsot kapjon, ami segít neki a védekezésben. A figyelmeztetés elkerülése az a kihallgatott információk bizonyos körülmények közötti felhasználhatóságát korlátozhatja a bírósági eljárások során.
Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál: Egy fehérbőrű Amerikai karaktert alakitanék. Aki mindenáron a rendvédelemnél szeretné szolgálni a közösséget. Amikor az édesapja a halálos ágyán volt megfogadta édesapjának hogy ő is olyan kiváló rendőr lesz mint az édesapja, s ez számára a legnagyobb motiváció. A karakterem mindent nagyon szigoruan vesz, és minden feladatot tű élességgel végrehajt. Viszont, empatikus az emberekkel s probálja magát a másik személy szemsögébe helyezni, hogy megértse mit-miért tett.
Fejtsd ki, hogy mi a különbség a feljebbvaló és a felettes között:
A feljebbvaló egy szervezet magasabb rangú tisztségviselőit jelenti, akik az egész szervezetet irányítják, míg a felettes azon személy(eke)t jelöli, akik közvetlen irányítás alatt állnak és felügyelnek más személyeket vagy személyzetet egy adott szervezeten belül.

Satix

Újonc
2023. 03. 20.
57
210
LV karakter
Wesley Sears
hiring.png

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELUTASÍTVA

Tisztelt Drake Soulles!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését DEPUTY SHERIFF TRAINEE pozícióra átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

Az elbírálással megbízott Training Bureau Supervisory Staff egy tagja a dokumentumot kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött, azokat validálta.
Ezúton értesítjük, hogy jelentkezése elutasításra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit a Training Bureau Supervisory Staff felé címezve segítőkészen várjuk.

OOC megjegyzés: A Lap nem megfelelő formátumban került megírásra, lásd cím, magasság, testsúly.

Tisztelettel,

signature.png

Lieutenant, Wesley Sears
Recruitment Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff's Department

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.