- 2019. 06. 29.
- 6
- 1
- V4 karakter
- Drake S Smith
InGame neved
► Drake S Smith ◄
A ban időpontja:
► 2024.03.13 20:13 ◄
A ban időtartama:
► 1 év ◄
Admin neve, aki bannolt:
► Manuel ◄
A ban oka:
► Telefon Voice helytelen hasznàlata. ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Először is bocsánattal tartozom a tetteimért a szabályzat megszegése miatt, sajnos a bannom napjàn hibáztam hisz nem megfelelően használtam a telefon voiceot a játékostársammal. Nem àllt szàndékomba senkinek a játékát elrontani egyszerűen tévedés volt. A történet hogy a játékostàrsammal egymàs mellett állva poénból felhívtuk egymàst nem húztuk és rontottuk ez időt nem tartott sokáig ez a telefonnálás de pont elég volt arra hogy egy idő elteltével odajött Manuel és kiosztotta a szankciót amivel teljesen egyett értek hisz szabályzat pontjába ütközik. Nagyon élveztem a szerveren eltöltött időket órákat és szeretnék vissza menni és újra kellemes időt tölteni. Bebizonyítani hogy egyszeri hiba okozta és hogy nem fog többé ez előfordulni. Bannom óta eltelt 10 hónap közel 1 év ami elegendő volt bőséggel számomra hogy egy boldognak indult vicces jelenet szomorúan záródjon egy szabályszegés miatt amit akkor még nem is sejtettem hogy ebből baj lehet. Régóta jàtszottam a szerveren viszonylag és szeretném folytatni. ◄
Megjegyzés:
► Köszönöm hogy elolvassátok és fontolóra veszítek a feloldásom. ◄