- 2019. 05. 05.
- 109
- 34
- V4 karakter
- Drake R Doherty
- LV karakter
- -
- V2 karakter
- -
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Zsoltnak hívnak, jelenleg 20 éves vagyok. A mostani IG nevem pedig Drake R Doherty.
Hány játszott perccel rendelkezel?
Ebben a pillanatban 64 612 perccel rendelkezem, viszont ez a szám folyamatosan növekszik.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
A játékosok szerverre vonatkozó kérdéseinek megválaszolása, segítése.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Lassan 1 éve, hogy újra elkezdtem játszani a szerveren és a sok szabaidőmnek köszönhetően a szerverre is rengeteg időt tudok fordítani. Már egy ideje elgondolkoztam azon, hogy milyen is lehet Magyarország legnagyobb RP szerverén adminisztrátori feladatkört ellátni és ennek köszönhetően rájöttem arra, hogy szívesen csinálnám is ezt a feladatot. Ez mellett pedig mostanában vannak olyan időszakok amikor IG nincsen sok dolgom, vagy csak szimplán nincsen fent az a társaság akikkel RP-zni szoktam és szeretném az ilyen időszakokat is hasznosan eltölteni a szerveren, illetve ezzel segíteni a játékosokat és az adminisztrátorok munkáját.
Miért pont téged válasszunk?
2016 óta RP-zek aktívan, ez alatt sok helyen megfordultam és más szervereken töltöttem is be ilyen pozíciót. Ide 2019-ben regisztráltam, viszont aktívan csak tavaly február óta játszok a szerveren és úgy érzem, hogy ennyi idő alatt sikerült kiismernem annyira a szervert, hogy megfelelően eltudjam látni az SGH illetve az adminisztrátori feladatkört is. Szeretek segíteni másoknak és ha rám bíznak egy feladatot akkor azt a lehető legjobb tudásom szerint végzem el.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Jelenleg akár napi 6-7 órát is rá tudnék szánni, későbbiekben ez lehet, hogy lecsökken majd napi 4-5 órára.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Nehéz felidegesíteni, türelmes és segítőkész
Negatív: Bizonyos helyzetekben makacs, mindig beakarom bizonyítani az igazam, ha egy olyan feladatról van szó amit szeretek csinálni akkor sokszor túlzásba viszem azt
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen, természetesen szeretnék. Ha lehetőségem adódik rá akkor kihasználom a lehetőségeket és megpróbálom kimaximalizálni azokat. Illetve az SGH után szeretném kipróbálni az adminisztrátori munkakört is a szerveren.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elmondanám neki, hogy mit is jelent a roleplay és ezután ha szükséges akkor elküldeném neki a szerver illetve fórum szabályzatot és felhívnám a figyelmét arra, hogy a szerveren megtalálhatóak tutorial videók is. Elmondanám neki, hogy kezdőként mikre érdemes odafigyelni (pl.: IC-OOC különválasztása, jelentéseik, /me és /do használata stb.), milyen munkát tud végezni, illetve milyen hobby tevékenységek vannak a szerveren, végül pedig szóba hoznám a frakciókat is mint későbbi lehetőségeket.
Utoljára szerkesztve: