Drake Mandino//EasY -Makó

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gabor_Toretto

Újonc
2021. 02. 14.
8
7
V4 karakter
x
LV karakter
Drake Mandino
V2 karakter
Drake Mandino
rredmod.png

Neved
< Drake Mandino//EasY >

A panaszra tett moderátor neve:
< Makó >

Panasz oka:
< Nem tetszik a hozzáállás ahogy "Makó" áll ehez az ügy-höz és eyrészt jogtalan is a ban >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, ):
< https://ibb.co/sHzM6Rc >

Megjegyzés:
< Magam vagyok a szobában egyszer csak behúz aztán nekem áll hogy miért van a spamblockerem ezért 30 nap ban jár beküldöt valamit a chaten el se érkeztem olvasni erre megy a 30 ban további szép napot szia és kaptam a 30 napot aztán rá kb fél órára már perma ban-om van.a spam blocker senkinek nem zavart sosem szólt érte senki láttam megm ismerek is több embert akinek van de rájuk nincs szolva. >

Makó

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 10.
748
566
31
New York
V4 karakter
Mako Szabolcs
LV karakter
Mako Brassco
V2 karakter
Mako Szabolcs
Az unban kérelmedben megemlítetted, hogy 2 éve használod ezt a plugint, tehát akkor 2 éven keresztül mindennap megsértetted a See MTA Las Venturas TeamSpeak 3 szabályzatát. A spam blockered használatáról, egész addig nem volt tudomásom, amíg erre Thomas Mandino fel nem hívta a figyelmem. A behúzást követően megkérdeztem miért használsz spam blockert, majd figyelmeztettelek, hogy ezt a TeamSpeak 3 szabályzat 21. pontját megsértette. Idézem neked, bár tegnap is elmondtam szóról szóra, hogy miért is kapod.
"21. Tilos az olyan pluginok használata, ami automatikus üzenetet és pokeot küld!
Büntetés: 30 nap kitiltás / akár örökös kitiltás."

Ezt felolvasva és elmondva neked osztottam a szankciót. A ban után Salvatore operátort kerestétek fel, hogy menjen fel másik TS-re, mert Ti nem értetek egyet a banal, valamint sokalltad a 30 napot illetve, hogy azonnal ub-zzon ki. Ezek után rákerestem a ban-ra TS-en, és a beceneved pontosan megegyezett azzal akit Isaac bannolt 2019.12.31.-én 17 óra 15 perckor, a következő indokkal:
"Soundboard, moderátor fenyegetés, trollkodás 2019.12.31. - Isaac"
A mai napon ismét felkeresett engem a haverod Mandino Thomas, hogy átbeszéljük a banodat, valamint, hogy számonkérjen, hogy miért lett a 30 nap meghosszabbítva örökre, persze ezt már csak az után, amiután neked leírt mindent @Burek discord-on. Nem értettem miért kell magam újra megismételni, de megtettem, elmondtam neki is, hogy miért kaptál hosszabbítást. Majd közölted, hogy tudsz a másik banról, de az fel lett oldva, amire azt válaszoltam semmi gond, küldj egy unban kérelem topicot, és akkor az a ban le lesz véve. Nem tudtál küldeni, ezt a fórum accountot 3 napja regisztráltad. Ezt azzal magyaráztad, hogy az előző fórum accountadat, @Kon segítségével újra kellett csinálni, mert nem volt jó. Ezeket figyelembe véve, valamint a ban listában talált másik banolt account miatt kértem meg az operátort, hogy hosszabbítsa meg ezt a bant is örökre. A ban indok módosítva lesz a következőkre.

"Spam blocker használata, Banolva ne gyere fel. 2021.02.16. #Makó"

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.