Elutasítva Drake Guiseppe --> Morty

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SPLXXX

Újonc
2019. 11. 11.
10
9
V4 karakter
Dr Drake Guiseppe
LV karakter
Drake Guiseppe
V2 karakter
Drake Guiseppe
zoldlogo.png

Neved:
< Drake Guiseppe >

A ban időpontja:
< 2023. 02. 18. 16:04 >

A ban időtartama:
< 2023. 05. 19. 17:04 ( 3 hónap ) >

Neve, aki bannolt:
< Morty >

A ban oka:
< Aügy közbeni fun, Stílus. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szerintem jogtalan, mindkét része. Legalább is ha csináltam is valamit, nem ért volna 3 hónap kitiltást. Fogok mellékelni bizonyítékokat is az egészről. Amit én Aügy közbeni funnak gondolok vagyis hogy amiatt kaptam ezt a bannt az az volt hogy leugrottam véletlenül a hegyről és meghaltam. Ugye ez egyszer történt meg. A másik pedig a stílus. Én teljesen normálisan beszéltem az adminnal, illetve a sráccal aki elvileg hívta az admint. De miután az jött le, hogy ki akar velem mindenáron cseszni a srác aki hívta az admint nagyon elvette a kedvem az egésztől. Illetve az admin se tisztelet tudóan beszélt velem és a barátaimmal, ami szintúgy elvette a kedvem és úgy kezdtem beszélni, vagyis olyan stílusban mint az admin. Ezért szeretnék unbannt kérni, mivel csak ugyanolyan stílusban beszéltem mint az admin, és szerintem az a dolog hogy én le estem a hegy tetejéről és meghaltam nem ér 3 hónap kitiltást. Természetesen mindenkinek van rossz napja, emberek vagyunk. Én is elnézést szeretnék kérni az esetleges stílus miatt. Természetesen nem mondom magam hibátlannak. Amiatt kérek unbannt ami az indokban van, mivel ez szerintem nem történt meg. Valamilyen szinten a stílus igen, de annak ez volt a kiváltó oka, mivel az admin is így kezdte az egészet:
[2023-02-18 15:42:06] [Output] : Drake Guiseppe: (( haverom kifagyott ))
[2023-02-18 15:42:08] [Output] : Drake Guiseppe: (( elment a net ))
[2023-02-18 15:42:11] [Output] : Gustavo Hans: (( kifagyot a jordan ))
[2023-02-18 15:42:15] [Output] : [ADMIN] Morty: (( Meglepő. ))

Haverom nete elment, és ez volt a válasz az admin részéről.
[2023-02-18 15:37:32] [Output] : [ADMIN] Morty: (( Nem érdekel. ))
[2023-02-18 15:37:18] [Output] : [ADMIN] Morty: (( Nem kértem külsős ember hozzászólását. ))
[2023-02-18 15:37:20] [Output] : [ADMIN] Morty: (( úgy gondolom. ))

>

morty.

keep it clean
2020. 01. 15.
217
660
Kaposvár
LV karakter
scott.reyes🇺🇸
Végülis teljesen reális hogy miközben veled szemben adminügy folyik te elfutsz és leugrasz a hegyről.

És nyilván nem kérem a külsős emberek beleszólását egy olyan ügybe amihez semmi közük.

Ha annyira jogtalannak érezted volna nem most írod meg az unbant hanem PKval élsz még az nap.

Várd le a kitiltásod, nincs unban.

• Fire
Reactions: out on bail
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.