- 2022. 02. 20.
- 57
- 19
- V4 karakter
- Rowan S Higgins
- LV karakter
- May Grant
- V2 karakter
- Letty Keller
???????? Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Drake Colins
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
San Fierro Hospital 1997.03.25
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Samantha Colins
>Jelentkező telefonszáma:
<
38761120185921
>Jelentkező lakcíme:
<
Los Santos Star Street 2
>Jelentkező e-mail címe:
<
Drakecolins@seemail.hu
>Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
<
B tipusú
>Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
Egy másik városban voltam taxis
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
Drake Colinsnak hívnak 25 éves vagyok Romániabol jöttem autószerelőnek tanultam az iskolában jelenleg van 2 autóm egy Seat Leon és egy Audi 80 5 éves korom óta kosarazok mindig is szerettem kosarazni meg ritkán focizni de sokat jártam edzeni,futni,sétálni jelenleg van egy barátnőm és egy tesóm.
>«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Csiki Nándor
>Hány éves vagy?
<
13 éves
>Játszott perceid száma:
<
2123perc jelenleg
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
https://imgur.com/a/gSVutq4
>Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Szeretek csapatban dolgozni jó kommunikációs készséggel rendelkezem. Néha Néha türelmetlen de sokszor türelmes vagyok néha néha kicsit ideges de van amikor nagyon
>Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
<
Igen,rendelkezem minddel
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Igen elfogadom.
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Csiki Nándornak hívnak 13 éves vagyok lassan 14 Erdélyben élek nem nagyon szeretem a matek órákat. Lassan 3 éve rpzek van tapasztalatom a taxihoz egy pár szerveren voltam taxis onnan sokat tanultam kedvenc kajám az a gyros szeretek futni,kosarazni,focizni,bringázni,kutyát sétáltatni. Van 2 kutyám az egyik egy Német Juhász a másik pedig egy Amstaff mindkettőt szeretem nagyon.
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
Drake Colins
Drake Colins