Jelentkezési lap
Mi a neved és Hány éves vagy?
<< Salamonnak hívnak,jelenleg 14. éves vagyok idén leszek 15. >>
Jelenlegi Játszott perc?
<< (50 nap, 3 óra és 7 perc) 72187 perc Játszott Percel rendelkezem mikor írom ezt a lapot. >>
Account ID?
<< 156169 >>
Mi az SGH feladata?
<< Szerveren található Adminisztrátorok munkájának megkönnyítése, kezdő játékosok segítése,kisebb kérdésekre való válaszolás. >>
Miért Szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék SGH Tag lenni, mivel nagyon szeretnék segíteni a szerveren található kezdőknek az ismeretlen fogalmakban és kérdésekben. Szeretném azt ha minden játékos meglenne elégedve a játékélménnyel amelyet nyújt a játék és szeretném ha munkámmal ezt fokozhatnám. Sok sok embert ismertem meg a játékidőm alatt rengeteg, jó arccal találkoztam. Azért is akarok SGH Admin segéd lenni mert akik voltak azok és beszéltem velük mind csak ajánlották és mondták hogy rendkívül jó közösség van a csapatban. >>
Miért pont téged válaszunk?
<< Megbízható vagyok,szeretek csapatban dolgozni és egy megadott szinten aktív vagyok mind TS-en és IG is. >>
Mennyi időt tudsz forditani az SGH-ra?
<< Hétköznaponként 3-4 órát tudnék csak a szerverre fordítani, viszont hétvégén akár 6-9 órát is fent tudok lenni. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
Sajnos voltam bannolva 1-szer,de ennek a történetét röviden el is mesélem.Ez körülbelül olyan nyár vége fele történt hogy volt egy kisebb Admin ügyünk.Sajnos nekem az MTA-m dobott egy crasht mikor vissza alt+taboltam IG a megadott kép miatt majd sajnálatos módon kaptam is a bannt.Persze az eset után már rögtön bent voltam a váróban és tisztáztuk az ügyet TS3-n majd le vette rólam a bannt. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
Voltam, de személy szerint nincs olyan súlyos AJ-m,sőt elég sokan meg is dicsérték az UCP-met és elég régen is volt AJ-m.
Az AJ-k Története:
Szép ugratás volt - 60 perc - Ez úgy történt hogy még nem vettem elég komolyan akkor a See Mta-t és volt egy kisebb ugrató amit át is ugrattam meg is bántam amit tettem máig sajnálom.
FK Jump OMSZ - 300 perc - Ennek a története röviden leader váltás, miatt volt.
PK-val való fenyegetőzés - 30 perc - Az őszintét megvalva máig humorosnak tartom amit akkor csináltam mikor ezt a AJ-t kaptam,Vettem egy autót majd az autóhoz nem volt kulcs és én meg OOC azt írtam hogy "Majd nézz fel fórumra" és kaptam is a jailt. Szintén sajnálom, de minden ember hibázik. >>
Írj 3-3db negatív és pozítiv tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Rendkívül gyorsan tudok gépelni,Megértő vagyok,Barátságos vagyok. Negatív: Néha ha olyan napom van kissé flegma vagyok,Lusta vagyok néha,Nem nagyon szeretek beszélgetni. >>
Szeretnél késöbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)?
<< Természetesen szeretnék a későbbiekben Adminisztrátori pályát betölteni a szerveren.Azért is szeretnék a későbbiekben Adminisztrátor lenni a szerveren, mert elég sok mindent megéltem már a játék időm alatt és tapasztaltnak gondolom magam ahoz hogy adminként megálljam a helyem. Másrészt azért is szeretnék admin lenni a szerveren hogy minden a lehető legjobban folyón, mivel a mai napig rengetegszer bele futok olyan emberekbe akik még az alapvető RP szabályokkal sincsenek tisztában.Segíteni szeretnék a kezdőkon hogy jobban be tudjanak illeszkedni a Szerver világába és közösségébe,hogy élvezhetőbb és jobb körülmények között játszon mindenki.Persze azért az ember kíváncsiságból is szeretne Admin lenni,mivel kevesen tudják hogy hogyan is működik az egész dolog.>>
Mutass be egy választott munkát és magyarázd el hogy müködik?
<< Pizza futár munka: Elsőként el kell jutnunk a városházára, amelyt a térképen (F11)-en belül találunk meg, egy kis város háza ikonnál.Amennyiben ide értünk elsőként menjünk be a jobb oldali részbe, ez csak akkor szükséges hogy ha még nincs érvényes személyigazolványunk! Mivel ez fontos a munka megkezdéséhez.Ha ez megvolt térjünk át a városháza bal oldalára és az ott lévő munka NPC mellé állva "M" betű és kurzor rá vitelével egy jobb klikk és ki hozza a munka panelt a játék, ekkor kattintsunk rá a Pizza Futár munkára.Ennek megtörténte után már csak annyi a dolgunk, hogy el jussunk a Blueberryben lévő kis Teherautó jelhez, mert ott tudjuk lekérni a munka járművünket.Amint sikerült eljutnunk ide, álljunk bele a kék blippbe és bedobja a panelt, amelyen az van hogy kérjük e a munka járművet vagy nem. Itt "M" betű és kattintsunk a munka jármű lehívására ekkor le dob nekünk egy pizza futár robogót. Szálljunk le a motorról, majd menjünk oda a Joe elnevezésű Munka NPC-hez és újra "M" betű lenyomása és kurzor rá vitele a NPC-re ekkor nyomunk egy jobb klikket és a kezünkbe kapunk egy tucat pizzát és egy cetlit amit a képernyő jobb oldalán láthatunk.A pizzát úgy tudjuk bele helyezni a robogóba hogy oda állunk a motor mellé és szokásosan "M" betű és kurzor rá vitele, majd szintén Jobb klikk ekkor már csak annyi a dolgunk hogy a mappon (F11) meg jelölt megadott helyekre eljussunk, ha megérkeztünk az egyik vásárlóhoz, akkor szálljunk ki és ahogyan be raktuk ugyan azzal a módszerrel vesszük ki csak annyi különbséggel, hogy kivételkor kapunk egy panelt amelyen pizza fajták vannak, ekkor válasszuk ki a megfelelő fajtájú Pizzát és vegyük ki azt.Vigyük oda a vásárlóhoz és megkapjuk a fizetésünket ami minden egyes embernél fix összeg.Akkor mikor már mindegyik pizzát kiszállítottuk akkor az fog történni, mint ahogy a rendszer chaten is írni fogja, térjünk vissza Blueberrybe ahonnan hoztuk a pizzát Joe-től ekkor menjünk oda és amennyiben folytatni akarjuk a munkát újra kattintsunk rá Joe-ra.Ha pedig abba akarjuk szakítani a munkánkat akkor vigyük vissza a kék blipp-be a motorunkat és vége is van a munkánknak! >>
Egy kezdőnek melyik 3 helyszínt mutatnád be ami szerinted fontos hogy tudjon?
<< Én elsőnek a Város házát mondanám,mivel kezdőként ez a legfontosabb hely a szerveren hiszen itt tudja kiváltani az okiratait és itt tudja fel venni a megadott munkákat amelyek megtalálhatóak a szerveren.
Másodiknak a Kórházat mondanám meg neki, mivel játék ideje alatt elég sokszor fog kikötni itt,Véleményem szerint a szerver egyik legforgalmasabb helyének sorolható. Fontos hogy tudja hogy hol van hiszen ha bármi baja történik pl. Eltörik a keze vagy a lába vagy szimplán csak meglövik akkor elég nagy bajban lesz ha nem tudja hogy hol van a kórház ahol el tudják látni az orvosok.
Harmadiknak az Autós Iskolát sorolnám hiszen szintén elég fontos szerepe van a kezdő játékos szerepében amennyiben a későbbiekben nem akar be ruházni a büntetések kifizetésére és nem árt ha érvényes a jogosítványa.>>
Ha egy játékos rád ír hogy adj fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Ez ügyben én az alábbit válaszolnám: /vá Szervusz, amennyiben van bármiféle indokod azzal kapcsolatban hogy Fix-et kapj, akkor írj egy adminisztrátornak (pl.:245-id).Ha pedig nincs indokod akkor pedig kérlek hanyagold a PM-ben való Fix kéregetést.>>
Szituáció kérdés következik, erre válaszolj legalább 3 mondatban:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia bebugoltam az autómba, segítenél?
<< Én azt válaszolnám neki hogy "/vá Szia kérlek írj egy Adminisztrátornak ez ügyben, mivel én nem tudok mit tenni azzal kapcsolatban hogy te be vagy buggolva a gépjárművedbe.Például 123-ID-nek (/pm 123 [Szöveg])" Amennyiben tovább folytatná a PM-elgetést, segítenék neki hogy hogyan kell írni egy Adminisztrátornak, ha így se fogná fel abban a végső esetben szólnék egy AS Chaten hogy segítsen neki valaki, mivel megkért. >>
Utoljára szerkesztve: