Dragan Martsinkevic -> Nemeth Felix [Negan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bence274

Újonc
2022. 07. 16.
23
12
V4 karakter
Dragan Martsinkevich
LV karakter
Finn Byrne
V2 karakter
Aron Dashell
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Dragan Martsinkevic

Panaszra tett személy InGame neve:
Nemeth Felix

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egy autócserének indult az egész. Először én átírtam rá az autómat, amikor a Home panel befagyott és nem tudtam semmit csinálni. Mondtam neki, hogy relogolnom kell és, hogy várjon meg amíg visszajövök, de mire felléptem addigra már nem volt a szerveren.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
A logból ezeket találtam fontosabbnak, az utolsó kép pedig csak az egyik járművet tartalmazza a cseréből. Remélem ez így elég lesz és megfelel a bíráló adminisztrátornak.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: Leviii810

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Szép estét kívánok Mindenkinek.

Nemeth Felix a panaszra nem reagált, a szerveren azóta sem volt fent, ilyen esetben, ha elmegy az internet, elmegy az áram, vagy nem tudok feljönni, akkor több féle módja is van a kapcsolatfelvételnek, itt egyik sem történt meg.
Válasz hiányában sajnos nehéz bármit is mondani, ezért nem fűznék sokat hozzá, a szerverről az örökös kitiltását megkapta, ha szeretné tisztázni az ügyet, és végbe vinni az üzletet, lehetősége van felkeresni Engem.
Ami Téged, és az üzletet érint, Dragan, sajnálatos módon tudomásul kell venned, hogy ez így záródik le, amíg Felix nem jelentkezik (mivel nem lesz lehetősége játszani, ha csak nem tisztázza az ügyet, és írja rád a Bora-t) hogy befejezzétek az üzletet.

A panasz jogos.

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Szia, Dragan.

A mai nappal Borisz átírta a nevedre a Volkswagen Bora-t (kocsi id: 336503).

Jó játékot.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.