Dragan Dokic > Denton Graves [Jackson]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
U

uncseh

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Dragan Dokic

Panaszra tett személy InGame neve:
Denton Graves

Panasz oka, leírása, kifejtése:
DM

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://i.postimg.cc/T11JJdkf/image.png

Megjegyzés:
Feljövök több óra után járőrözni, majd mikor egy Rendőr (Damien H Verrigan) lehúzza a kocsija ablakát, elkezdünk beszélgetni. Hirtelen a semmiből mind a kettőnket lelőtte Denton Graves sniperrel. Én se nem használtam villogót - vinnyogót, és még csak a gyárnak a "közelébe" (elé/közvetlen mellé) sem mentem. Kíváncsi lennék, hogy mi volt az az indok amiért ő neki olyan fontos volt engem/minket lesniperezni, összesen 2-en beszélgettünk az úton Damiennel - kocsiból.
Az is nagyon jó, hogy minden este elkezdenek darálgatni, tök szuper, viszont én nem ezért járok fel, hogy összevissza lövöldözzenek le mert unatkoznak és nem folytatnak semmilyen komolyabb dolgot a szerveren - lásd: RP-znek dara nélkül. (nem, az ATM-ezésben semmiféle RP sincsen) Tudtommal civilek, 1-2 barát kapott scriptet ezért ATM-eznek, de 100.000.000$-os vagyonuk van (100k/óra).
Kérdem én, nem a darára mennek? Dehogynem.

Jackson

EX S.G.H Vezető
2019. 01. 09.
174
170
V4 karakter
Jackson Stinson
Sziasztok, a panaszkönyvet én fogom bírálni!
Várom Denton Graves válaszát!

abarnee.

14:07
2019. 01. 10.
25
28
Szexárd
V4 karakter
denton graves
Sziasztok! Éppen ATM-et raboltunk, a kazettások benn voltak a gyárba, ott körözgettetek( a rendőr legalábbis ), szerintem nem kell csodálkozni,hogy le lettetek lőve.

• Tetszik
Reactions: Destin
U

uncseh

Mint írtam nem mentem a gyár ""közelébe"", nem tudom, hogy a Rendőr mit csinált, annyira igazából nem is érdekel. Oda állt mellém és lehúzta az ablakot (leszólított ezzel) majd elkezdtünk beszélni. Nagyjából a 4. mondatom után kaptam a fejest, a szürkeképből (halál) pedig azt is láttam, ahogy a Rendőr kiesik a kocsiból fejnélkül. Nem csodálkozom, hanem panaszt teszek rád
  • DM: DeathMatch - Ok nélküli ölés.
miatt. Folyamatosan ezt csináljátok, nem is érdekelne ha rátok mennék és úgy lőnétek le, de nem mentem rátok (akkor se mikor elmentetek mellettem a JARROD01 BMW-vel) mert tudtam, hogy egyedül mint NAV-os semmi esélyem sem lenne. Csak úgy lelőttél. Nem nyomtam villogót, szirénát amióta beálltam járőrbe.

• Tetszik
Reactions: Marco

Destin

?Fedor sztár?
2019. 01. 10.
110
186
V4 karakter
Tyrone Reid
LV karakter
Lance Quinn
Ott voltam én is, nem is értem ezt a panaszkönyvet, ATM rablás volt, ott álltatok a gyár mellett, a kazetta a gyárba. Szerintem ez már bőven elég indok, nem tudhattuk milyen szándékkal állsz ott. Általában nem segíteni jön ki a gyárhoz a rablóknak a rendvédelem egy-egy ilyen esetnél, de javíts ki ha tévedek.. Különben se vagy köteles kijönni tudtommal.

Theodis

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 13.
248
310
V4 karakter
Theodore Crawford
LV karakter
Theodis Oatney
Köszönöm előre is a figyut.

Teljes mértékben megértem uncseh kiakadását, és én is felháborítónak tartom amit műveltek. Konkrétan már míg NAV-ban voltam, már akkor is csak az ATM-ezés ment minden este, és ez ment 2 hónap keresztül, minden áldott este. És úgy látom még mindig nem hagytátok abba.
Már nagyon nem azért de ez milyen magatartás már? Értem én, hogy nagy barátaitok vannak, de azért kéremszépen, fogjuk már vissza kicsit magunkat. Csináljátok, nem lenne vele baj, de mértékkel, és ne minden áldott este istenem. Szerintem még mindig egy RP szerveren kéne, hogy legyünk, akármilyen maffia vagytok ti, vagy nem is tudom minek nevezzem a bandátokat, ilyen nincs. Ha annyira DM-elni akartok, menjetek Dzsipszi szerverére, meg ilyen helyekre aztán ott kiélhetitek a DM-el kapcsolatos vágyaitokat. Vagy ha ennyire bankot akartok rabolni, meg pénzt lopni akkor menjetek GTA Online-ozni.
Ideje lenne már rendet tenniük az adminoknak. Mások ilyet csinálnának már rég ki lennének téve a szerverről...

köszhelo.

Smith válasza:
Semmi közöd a PK-hoz!
Figyelmeztetést osztom!
by Smith

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
U

uncseh

San Fierro a NAV területe, bocsi, hogy járkálok mint egyedüli egység a városban. Nem baj, szerinted az az RP hogy farmot bérelsz? Atyaég... Nem csodálkozom.
Adam múltkor Sanstus barátomat alig engedte el mert hogy ledarálta őket mikor ott voltak Narancsék mellett (körözött autó, sniperes [Pietrak] a helivel) és már az is rádiózva volt sürgősségin, hogy az a jármű (PROPSZT BMW) Narancsékkal van. Akkor Ő minek háborodott fel? Itt az a különbség, hogy nem voltam olyan helyzetbe amiért ti nektek lőni kellett volna engem, vagy egyáltalán a kocsimra.
@Theodis hú, semmiből előbukkantál öreg!
Ezzel az a gond, hogy ők nem maffiák hanem néger civilek és úgy ATM-eznek (miután jól leAFK-olták az egésznapot), hogy 1-2 barát scriptes F3-ba van. (mai napon Vera_Franco az LCF-el, azelőtt pedig David_Kearney [főképp] crip/piru/egyébmás frakció scriptjével)
Kíváncsi lennék azért az RP előzményre is, ahogyan megbeszélitek az ATM-ezést. :D (vagy nem kell ezt?) Nem az jött most be, hogy jobban figyelnek az Adminok az ilyen fegyveres lövöldözős emberkékre? Tehát nektek meg van engedve, csak azért, mert OOC jóba vagytok nagyobb adminokkal? Nanemár.

• Tetszik
Reactions: Csikós

Adam

?A sztár?
Very Important Person
2019. 01. 09.
614
673
91
Vác
V4 karakter
David_Kearney
Na akkor köszönjük szépen a random hozzászólásokat meg miegymást.
Minden este elmegyünk ATMezni? És? Fáj hogy mindig meghaltok? Ez egy ilyen dolog.
Ha látod hogy ATM rablás van, akkor nem kell gyárhoz menni, és nem fogsz kiborulni az autóból.
Nem történt DM.
Ki kinek a haverja? Mi közöd van neked ahhoz hogy ki kivel barátkozik? Engem sem érdekel hogy te kivel játszok/barátkozol a szerveren.
Szépen néznénk ki ha szabályozva lenne.
Szeretem mikor a szavakkal dobálózunk. DM, DM. Mi a DM fogalma? Be is idézted viccesen hogy mi a fogalma.
Ha mi ok nélkül lövöldöznénk meg ölnénk az embereket akkor szerinted most Főadmin lenne a nevem mellett?
Ti is ezt csináltátok hónapokkal ezelőtt.
Még ha egész nap ezt csinálnánk hogy lövöldözünk, de nem.
Én csak este érek rá, és este van olyan FPS-em hogy már tudok játszani.
Semmi közötök hozzá hogy mivel foglalkozom a szerveren, és mivel kötöm le magam.

Panasz jogtalan.

U.i: Még annyival kiegészíteném amit állandó jelleggel elmondok, hogy ha nem lennénk mi, akkor a rendvédelem mit csinálna egész nap?
Igazoltatnátok a BBS felnis neonos 750et és a hármas szintű játékost ticketelnétek? Vagy dohányboltokat ellenőriznétek?
Örüljetek neki hogy van mit csinálni a szerveren.
"Az is nagyon jó, hogy minden este elkezdenek darálgatni, tök szuper, viszont én nem ezért járok fel, hogy összevissza lövöldözzenek le mert unatkoznak és nem folytatnak semmilyen komolyabb dolgot a szerveren "
Miért te mit csinálsz a darálgatáson kívül meg az üldözésen kívül? Szerintem ezen kár vitatkozni.

Utoljára szerkesztve:

Jackson

EX S.G.H Vezető
2019. 01. 09.
174
170
V4 karakter
Jackson Stinson
Szintén jelen voltam az ügynél, a gyár melletti utcán álltatok egymás mellett 1-1 autóval. A gyárban kazetta bontogatás zajlott, teljesen jogosan lettél lelőve az hogy te éppen piknikeztél a gyár mellett vagy oda akartál menni, és a munkádat végezni ezt már nem fogják megkérdezni tőled.
  • DM: DeathMatch - Ok nélküli ölés.
Folyamatosan ezt csináljátok.

Ha folyamatosan az általad említett szabályt szegnék, valószínűleg nem lennének a csapat tagjai olyan pozícióban amilyenben. [ Admin - Főadmin]

Az is nagyon jó, hogy minden este elkezdenek darálgatni, tök szuper, viszont én nem ezért járok fel, hogy összevissza lövöldözzenek le mert unatkoznak és nem folytatnak semmilyen komolyabb dolgot a szerveren

Amennyiben nem vagy vevő egy RP-re akkor nem vagy köteles csatlakozni hozzá. Emelett felmerül bennem a kérdés, hogy te miért jársz fel a szerverre, és miért vagy egy rendvédelmi frakció tagja ha nem azért hogy legyen valami akció az egészbe. Az meg hogy ki milyen dolgot folytat a szerveren talán hagyjuk is ki ebből az egészből, és előbb a saját házunk táján söprögessünk mielőtt más feje felett törünk pálcát.

Teljes mértékben megértem uncseh kiakadását, és én is felháborítónak tartom amit műveltek. Konkrétan már míg NAV-ban voltam, már akkor is csak az ATM-ezés ment minden este, és ez ment 2 hónap keresztül, minden áldott este.

Első körben, szia neked is!
Az illegállal foglalkozó emberek feladata, az hogy ezeket a dolgokat csinálják. ATM, Aranybank, Emberrablás, és sorolhatnám még a szerveren végezhető illegális tevékenységeket. Ráadásul úgy gondolom, nagyon unatkoznál ha dohányboltokat kellene / kellett volna ellenőrizned navosként.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.