Draco R Jhonson jelentkezése a BVOP-hoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dracoo

Újonc
Támogató
2021. 02. 23.
64
25
V4 karakter
🦍 Draco R Jhonson 🦍
LV karakter
Aaron Hermann
V2 karakter
Draco Williams
test3.png

Büntetés-végrehajtás
Jelentkezési beadvány

A jelentkezési lap OOC paragrafusa:
Ebben a részben rólad szeretnénk többet megtudni, illetve a szerveren lévő pályafutásodról.

Hogyan neveznek IRL?

〈 Hermann Norbert 〉

Jelenleg hány éves vagy?

〈 14 éves 〉

Mennyi időt tudnál aktívan a szerveren tölteni általában?

〈 Hétköznap: 4-4,5 óra 〉
〈 Hétvégén: 5-6 óra 〉

Hány játszott perced van jelenleg?

〈 8212 perc 〉

Melyik frakciókban voltál eddig, ha voltál?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.

Mi volt távozásaid oka egy-egy frakcióból?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.

Használtál korábban másik nevet a szerveren?
Fontos, hogy ne olyan névvel csatlakozz, amivel korábban illegális életet éltél.

https://imgur.com/a/C840PyZ

Kerültél már AdminJail-be?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d AdminJail-ek része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.

〈 Sajnos igen, egy RP közepette használtam egy nem átgondolt ./megprobal-t és elején úgy tűnt nem ForceRP, viszont utánna kiderült ForceRP-nek minősült, szóval szankcionálva lettem a megérdemelt módon. 〉

https://imgur.com/a/EJUBFbW

Részesültél már a szerverről való kitiltásban?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d Kitiltások része látható.

Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.

https://imgur.com/a/ew1Uxjy

Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a Büntetés-végrehajtás kötelékébe tartozni.
Fontos tudnunk, hogy mennyire gondolod komolyan belépési szándékodat.
Válaszod legyen legalább 5 mondat.

〈 Szóval ez úgy kezdődött, hogy én csak keresgéltem a frakciók között hova van felvétel kíváncsiságból. Ezek után így a rendvédelmi frakciókat megnéztem és a legaljára lenéztem, majd láttam a Büntetés-Végrehajtás nevezetű frakciót végig néztem igazából az összes létező témát ami a frakcióval kapocsolatos és, hogy őszinte legyek eléggé megtetszett. Láttam, hogy elég sok rétű a frakció rp-je, magyarán áll szórakozásból is, hogy jól érezhesd magad, egy jó közösségből az biztos mert eddigi frakciókat amiket láttam ha jól tudom nem láttam még ennyi jó például élményképet. Na meg hát ezek után én youtube-on rá kerestem a frakcióra, hogy milyen videók vannak kint róluk és megkell, hogy mondjam nagyon meglepődtem, mikor láttam, hogy mennyi élmény van ebbe na frakcióban és mennyi rp. Hozzá tesz ehhez a szándékhoz az is, hogy már egy bő 1 hónapja annyiból áll a SeeMTA v3 szerverén töltött időm, hogy framot ganézok, tojásokat adok el, tyúkokat adok el. Ami valljuk be nem egy rp dús tevékenység, próbáltam az emberekkel mikor egy üzletet bonyolítottunk le részletesebben és rp dúsan végig futni. Igazából kerestem mindig az rp-t a szerveren de frakció nélkül nem nagyon van rá lehetőségem, vagyis amire nekem van szükségem, annyi biztos nincs. És mivel láttam ezt a csodás és összetett frakciót, ezért úgy gondoltam, hogy ez a nekem való frakció. Plusz egy kis ráadás az volt, hogy beszéltem édesapám testvérével aki börtönőr itt Pest megyében. Ő azt mondta, hogy nem egy unalmas dolog ez a munka (persze irl másabb, mint ingame) mesélt egy-kettő élményét, hogy miket csináltak eddig miközben ő volt éppen munkában. És azt kell, hogy mondjam, hogy az élőben történő része a börtönőr munkának is megtetszett, persze tudom nem csak egy börtönőrként vesz részt az rp-ben ingame a Büntetés-Végrehajtás szerve, de én azt mondom, hogy nagyon úgy érzem, hogy én szeretnék ennek a frakciónak a tagja lenni. 〉

Jelenleg rendelkezel TeamSpeak 3-al és működő mikrofonnal?

〈 Igen, és igen 〉

A jelentkezési lap IC paragrafusa:
Ebben a részben a karakteredről szeretnénk megtudni pár információt amire szükségünk van.

Teljes neve:

〈 Draco R Jhonson 〉

Édesanyja leánykori neve:

〈 Melissa Hernandez 〉

Születési helye és a pontos dátum:

〈 Los Santos Kórház -1993. június 24. 〉

Bejelentett lakcíme:

〈 San Fierro Hasselhoff Street 21. 4/2 〉

Jelenlegi telefonszáma:

〈 38761188781540 〉

Önéletrajz (Legalább 10 mondatos legyen):

〈 Draco R Jhonson a nevem. 27 éves, Születtem 1993. június 24-én. Édesapám neve: Philipp R Jhonson Édesanyám neve: Mrs. Melissa R Jhonson. San Fierro városában élek egy albérletben, amit nagy nehezen, de kitudok fizetni havonta. Jelenleg mindennap megyek dolgozni 12 órába egy farmra, de van egy saját farmom is, azt is gondozom nap mint nap és ebből szerzem a pénzem amiből nem sok marad a lakbér miatt sajnos. Dolgoztam már régebben, körülbelü 19 éves lehettem biztonsági őrként is a Los Santos kórháznál, esti műszakban. Viszont amilyen papírokkal rendelkezem: elvégeztem a 8 évet a Los Santosi Nyelvoktató Általános Iskola és Szakközépiskolában, ezek után volt rá alkalmam és nem jelentkeztem másik iskolában hanem folytattam itt tanulmányaimat Rendvédelmi szakon. Ezt mind elvégeztem és megkaptam a szakmát és az érettségit. Majd elmentem a Los Santosi Közszolgálati Egyetemre amit el is végeztem. Így 8 általános iskolai osztály, szakma, érettségivel és diplomával rendelkezem. Ezeken túl rendelkezem A,B,C,E,K,T,TR és V kategóriás jogosítvánnyal is. Tisztelem a hazámat és védeni is szeretném, ezen okokból IS jelentkezem a Büntetés-Végrehajtás szervezetéhez. Telefonszámom: 38761188781540 . Köszönöm, hogy végig olvasta az önéletrajzom! További szép napot! Megjegyzés: Édesapám dolgozott a Büntetés-Végrehajtásnál még régebben, nem tudom ismerős-e a neve önöknek, viszonylag magas rangon szolgált. 〉

• Tetszik
Reactions: Kistojas

Százezredes

Barangoló
2019. 01. 13.
145
72
V4 karakter
Dr. Cristobal Billingslay
test3.png
Büntetés-végrehajtás Tisztelt Jelentkező! Ezen üzeneten keresztül értesítem, hogy jelentkezési lapját a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának vezetősége feldolgozta. Tájékoztatom, hogy a lapja elfogadásra került. Kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen keresztül! ((Fórum privát üzenet))
Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, Easter Bay Chemicals

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.