Elutasítva Dr. Zoe Wallace // Dino Unbann kérelme

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dino.

Egy igazi Raptor
Támogató
2019. 01. 10.
706
422
Harc
V4 karakter
Dr. Robert Rauschenberg

teamspeak3.png

UnBan kérelem
InGame/TeamSpeak neved:

~ Dr. Zoe Wallace // Dino ~
A ban időpontja:
~ 2020.03.11. ~
A ban időtartama:
~ 336 óra ~
Moderátor neve, aki bannolt:
~ Tomi bannolt, de Szepesi és Wing kérésére. ~
A ban oka:
~ Nem megfelelő stílus használata ~
Amiért szeretnéd az unbant:
~ Így útólag már bánom, hogy kimondtam azt a szót amiért kaptam egy bann-t, amit amúgy is vicc-nek szántam, valamint beszéltem Wing-el Facebookon és ő írta, hogy írjak egy UnBann kérelmet ts-re. ~
Megjegyzés:
~ Nincs hozzáfűzni valóm! ~

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
  • Imádom
Reactions: nyuszko és Terry

Wing

szárnyas barát
2019. 01. 29.
234
639
19
Szigethalom
V4 karakter
Loretta Hristov
LV karakter
Petrick Denzel
V2 karakter
Alexa R Mauricio
Nos szia! Szerintem félre értettél engemet..
Igen mondtam írj ub-t mivel nem szeretnéd levárni a két hetet és ezzel kaphatsz enyhítést.
Nagyon jól tudtad @Szepesii1337 nem szeret veled társalogni,viszont ennek ellenére mégis bejöttél és a következőt mondtad:.
"Ha nem tetszik valami lehet menni másik ügyfélbe"
Nem ez miatt kaptad a két hét pihi időt.
Az elmúlt hetekben nem egyszer fordult elő,hogy csak random bejöttél ügyfélbe és kimentél.
Miután behúztalak akkor azt mondtad ne húzzalak el engedély nélkül, jogon megvolt hozzá,hogy elhúzzalak.

15. Moderátor/Operátor/Admin elől kilépni TILOS ha ügyintézés céljából húz be.
Büntetés: 12 óra ban.
Ezek után nem nagyon tudom azt hinni,hogy te az 100.000 perceddel tudod a TeamSpeak 3 szabályzatot.

• A TS Ügyfélszolgálat szobában nem megengedett a toxikus stílus, illetve a káromkodás!
Ahogy észrevettem ezt nem nagyon tudod betartani ha olyan illető tartózkodik bent aki nem szívesen/ nem szeret veled beszélni.

Szerintem az UB kérelmeddel nincs problematika,egy bökkenő van az egészben szerintem még keveset kaptál volt rá példa erre,hogy kitiltották az illetőt ezért.Frakció vezetőhöz tovább lett küldve az információ a kis incidensedről.Innentől kezdve szerintem @Szepesii1337 van a döntés hozatala.

Wing

szárnyas barát
2019. 01. 29.
234
639
19
Szigethalom
V4 karakter
Loretta Hristov
LV karakter
Petrick Denzel
V2 karakter
Alexa R Mauricio
Ez esetben a kérelmet lehetséges Z/H!
ELUTASÍTVA

• Szomorú
Reactions: nyuszko

Dino.

Egy igazi Raptor
Támogató
2019. 01. 10.
706
422
Harc
V4 karakter
Dr. Robert Rauschenberg
Nos szia! Szerintem félre értettél engemet..

Igen mondtam írj ub-t mivel nem szeretnéd levárni a két hetet és ezzel kaphatsz enyhítést.

Nagyon jól tudtad @Szepesii1337 nem szeret veled társalogni,viszont ennek ellenére mégis bejöttél és a következőt mondtad:.

Nem ez miatt kaptad a két hét pihi időt.

Az elmúlt hetekben nem egyszer fordult elő,hogy csak random bejöttél ügyfélbe és kimentél.

Miután behúztalak akkor azt mondtad ne húzzalak el engedély nélkül, jogon megvolt hozzá,hogy elhúzzalak.

15. Moderátor/Operátor/Admin elől kilépni TILOS ha ügyintézés céljából húz be.

Büntetés: 12 óra ban.

Ezek után nem nagyon tudom azt hinni,hogy te az 100.000 perceddel tudod a TeamSpeak 3 szabályzatot.

• A TS Ügyfélszolgálat szobában nem megengedett a toxikus stílus, illetve a káromkodás!

Ahogy észrevettem ezt nem nagyon tudod betartani ha olyan illető tartózkodik bent aki nem szívesen/ nem szeret veled beszélni.

Szerintem az UB kérelmeddel nincs problematika,egy bökkenő van az egészben szerintem még keveset kaptál volt rá példa erre,hogy kitiltották az illetőt ezért.Frakció vezetőhöz tovább lett küldve az információ a kis incidensedről.Innentől kezdve szerintem @Szepesii1337 van a döntés hozatala.

Nem igazán ezt mondtam, csak mondta, hogy nem szeretne velem beszélgetni és én nem komolyan mondtam, hogy menjen át , csak viccből. Mert gondoltam egy baráti társaságban lehet viccelődni, a ts ügyfélbe pedig 2-ször mentem be indokolatlanul, mégpedig köszönni, hogy tudjátok, hogy fentvagyok.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.