Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Dávid vagyok, 16 éves. In game nevem Dr Vitalij Vladislaw Timur. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Egészen pontosan 316.468 perccel. >>
Mi az SGH feladata?
<< Kisebb szintű játékosok, illetve adminok munkájának segítése, kérdések megválaszolása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mivel elég régóta játszom a szerveren, és a szabályok 95%-val tisztában vagyok, úgy gondolom ki tudnám segíteni a csapat munkáját. Az sem hátrány, hogy szeretek embertársaimon segíteni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Aktív, általában nyugalmas és megbízható személyiségnek tartom magam, aki próbálja kerülni a konfliktusokat. Amit rám bíznak azt megpróbálom 100%-ban teljesíteni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta 4-5 órát. De ez változó. Néha kevesebbet, de van, hogy többet. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< (Sajnos voltam, a 2020-as bannom meg lett beszélve az adminisztrátorral, így 3-4 hónap után le is került rólam, mivel "félreértés" történt, az csak egy szimpla ooc stílus/ooc minősítés lett volna. A 2021 es bannomat Justin szedte le, mivel nem elég indok volt rá, hogy ban-t kapjak.) >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Negatív:
- Haragtartó vagyok.
- Hamar fel tudom magam idegesíteni, akár kisebb dolgokon is, pl ha nem úgy sikerül valami ahogy én szeretném.
- Sértődékeny vagyok.
Pozitív:
- Mindig a maximumra törekszem.
- Aktív, megbízható, rugalmas és segítőkész.
- Közvetlen vagyok másokkal szemben.
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< így van, szeretnék. Szeretnék egy nagyon jó közösségben ilyen szerepet betölteni, és ezzel együtt segíteni másokon. Szeretem az új dolgokat és az elém álló kihívásokat legyőzni. Azt gondolom, hogy eljött annak az ideje, hogy megpróbálkozzak ezzel, ennyi idő és szervertapasztalat után. A helyzet és problémamegoldó képességem kiváló, mindig mindenre találok megoldást. Persze van mit tanulnom még ennyi idő után is, de azt gondolom ez egy megfelelő alkalom lenne, hogy tökéletes csapatban tökéletesre csiszoljam tudásomat. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsőd sorban elmondanám neki, hogy ez egy Roleplay szerver, ahol szabályok vannak, amiket be kell tartani. Ha mégse tartaná be az szankciót von maga után. Tulajdonképpen ez egy élet, amit ő maga szabhat meg, hogy mit szeretne csinálni benne. Utána elmondanám a legfőbb szabályokat, illetve parancsokat amivel gördülékenyebben el tud kezdeni játszani. Legfontosabb parancs az a /me és a /do, de akár még a /ame is fontos lehet. A /do val történést fejez ki, a /me vel cselekvést, a /ame val a karakterét avagy karaktere állapotát fejezi ki. Van az In Character (IC) Ami a jétékon belüli történő eseményre van, és az Out Of Character (OOC) Ami a játékon kívül történő eseményre van. Ha ezekkel az alap szabályokkal tisztában van, onnantól már az ő képzelete vagy kreativitása szab határt, hogy milyen irányban szeretné elvinni a karakterét. A fő, hogy szépen és érthetően mondjuk el ezeket neki, hogy megértse, és a későbbiekben zökkenőmentes legyen számára az rp. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Leírom neki, hogy keressen fel egy adminisztrátort, mivel én még nem vagyok jogosult eme parancs használatára. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia! Ha a fegyver pp-zve lett, vagy esetleg skines, és van rá elég bizonyítékod akkor fordulj egy adminisztrátorhoz, vagy élj a panaszkönyv lehetőségével. De viszont ha nincs bizonyíték rá, vagy másik játékostól vetted a fegyvert akkor nem történt semmiféle szabálysértés. >>
Utoljára szerkesztve: