Dr. Tasnadi Sandor jelentkezése a NAV-ba.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Öregakiraj

Újonc
2022. 03. 04.
5
2
V2 karakter
Dr Tasnadi Sandor
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány
hr_-_forum.png

OOC rész

[#1] Neved?

< Andor >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< A mindenem a hazai mezőgazdaság, illetve a gépészet. Ebből az információból már leszűrhető, hogy hasonlóval/ezzel foglalkozom. Szeretem a sportokat, olykor játszani, bár azt csak a legvadabb álmaimban. Szeretem a jó humort, ugyanakkor komoly stílusban is megtudok nyilvánulni. Szeretem az olaszos stílust. A problémamegoldás az rendkívül jól megy. Ezeket tudnám az előnyeimre kovácsolni! >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 34407 perc >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< https://kepkuldes.com/image/LSi2bc
https://kepkuldes.com/image/LSitpH >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< Az idő mindig egy olyan dolog, ami az embert betáblázza ebbe a változó világba. Ezekkel a gondolatokkal biztosan nem tudnám még csak megmondani sem, hogy mennyi időt tudnék a frakcióban maradni. A frakció tagja azért szeretnék lenni, hiszen az adóügyek és ehhez hasonlók fontosak és érdekesek számomra. Ugyanakkor a V2 nagyon a szívemhez nőtt, többek között további rp tapasztalatot a NAV-ban szeretnék szerezni. Az alosztályokon eligazodva a MERKUR lenne a cél. >

[#6] Miért téged válasszunk?
< Alapvetően az empátia kérdése, hogy a személyem az pozitív, illetve negatív irányba fog elkanyarodni a vezetőség részéről. De ha csak egyet kellene mondanom, akkor csak annyi, hogy roppant agilis vagyok. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Sajnos még nem volt lehetőségem rendvédelmi szervezetben tevékenykedni, de viszont szerelő frakcióban tevékenykedtem. >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< A NAV feladata az álltalános forgalmi adó, személy jövedelemadó, illetve egyéb adók beszedése. Ezeket gondolom a fő feladatainak. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< Hétköznap: 3-4óra, Hétvégente pedig akár 5 órát is. De persze ezek csak általánosított adatok. >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!!)
< A jellemem egész egyszerűen tematikus, úgy is mondhatnám eléggé megoszló. Jó társaságban feltétlen jól tudom érezni magam és a közös hangot mindig megtalálom, még olyanokkal is akikkel egész egyszerűen nem igen van közös témám. Mondhatni formálisan is tudok működni. Nem szeretek magamról véleményt nyilvánítani, márpedig nem egy rossz dolog. Többnyire másokról könnyebb véleményt formálni. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Alapvetően könnyen eligazodom egy roppant tettre kész csapatban, viszont azt le kell szögezni, hogy a csapatmunka mindig a legnehezebb. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Számít, hiszen egy alacsonyabb életkori embernek nem lesz olyasfajta rálátása a dolgokra , mint egy olyannak akit érdekel és érdekében áll az elme fenntartása, illetve edzése. Alapjában véve egy alacsony életkorú ember nem képes, de egy idősebb képes csak nem szeretne logikusan gondolkodni, ez megint egy újabb téma. >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:

< Dr. Tasnadi Sandor >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Georgia, 1957.03.24 >

[#3] Anyja neve:
< Püspök Ilona >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< https://kepkuldes.com/image/LSBFvR
https://kepkuldes.com/image/LSB7ZZ >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Szerelő voltam, a távozásom indoka, hogy nem fizették ki a túlórabért. >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Azért ,hiszen roppant jól kezelem, illetve forgatom a tananyagot amit elém adnak. Ezek mellett roppant jól alkalmazkodom. Többek között pedig mások által elismert humoros egyéniség vagyok. >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
< A NAV feladata az álltalános forgalmi adó, személy jövedelemadó, illetve egyéb adók beszedése. Ezeket gondolom a fő feladatainak. >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Az alosztályokon belül a Merkur, illetve a nyomozó főosztály űrjét szeretném kiegészíteni a személyemmel. >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Az öregedő korban tevékenykedem, mint állampolgár. Egyszerű öltözetben járok, illetve kecsesen lépkedem, ahogyan egy férfitől elvárható. 65 évesen a világ csodás. >

AspectV2

Újonc
2021. 08. 29.
54
41
V4 karakter
Tao Tobei
V2 karakter
Jordan L Mendelson
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Dr. Tasnadi Sandor!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!
Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2022.03.20 18:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:
Jordan L Mendelson
Dandártábornok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.