FA/SA bírálatára vár Dr Tailor Baldey - Csabi

MedveV2

Barangoló
2019. 03. 10.
83
33
Arnhem
V4 karakter
Dr Tailor Baldey
LV karakter
Alexander F Campbell
V2 karakter
Dr Lily Allice
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Dr Tailor Baldey

A ban időpontja:
2019.11.02

A ban időtartama:
-

Admin neve, aki bannolt:
Csabi

A ban oka:
OOC-Ker szándéka.

Amiért szeretnéd az unbant:
2019 lassan 6 éve volt. Ez idő alatt szerintem minden felnőtté válás sok fejlődéssel jár. Én jelenleg 20 évesen kiköltöztem külföldre, keveset vagyok itthon, de mikor a barátaim mondják, hogy játszunk e kis idő alatt is szeretnék velük játszani. Tény, hogy jelenleg már nem annyira vonz a gép és annak böngészései, inkább autókkal foglalkozok valamint megyek a célom felé, de egy apró ponton azért jó lenne néha játszani a barátokkal egy olyan szerveren ahol van élet, jókat lehet röhögni és tartalmasan játszani. Én saját véleményem és eddigi tapasztalataimból mindenki megérdemel egy második esélyt, több mint valószínű, hogy inkább a kocsira és élet célokra költeném azt a pénzt amit "OOC ker"-re "szánnék". 6éve bannolva, mintha börtön rabság lenne ez idő alatt, pedig csak egy hülye kisfiú aki azt hitte, hogy így jobban fog tudni keresgetni, meg lett a böjtje. Remélem végig olvassátok eme kis szöveget és egy egész szerver változás alatti időt elhagyva kapok még egy esélyt.

Megjegyzés:
UnBannomat adminjail jutalmával is nagyon megköszönném. OOC-ker nem történt így a karakter nullázást annyira nem becsülném, de akár még az is szóba jöhetne. Előre is köszönöm a tájékoztatást!