Dr Richard Claymore felülvizsgálati kérelme

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Öregember

Az öreg
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 12.
225
357
Székesfehérvár
V4 karakter
Dr Richard Claymore

Nemzeti Nyomozó Iroda - Panaszbeadvány

1. Panasztevő személyes adatai
A panasz benyújtása során fokozottan figyeljen a személyes adatainak helyes megadására. Érvénytelen iratokat, valamint a panasz benyújtásának napján megújított igazolványt nem vagyunk hajlandóak elfogadni, és a panasz elutasítását vonja maga után.

Panasztevő neve
- Dr Richard Claymore.
Panasztevő lakcíme
- Los Santos, Las Collinas 11.
Panasztevő telefonszáma
- +38-76-963-4049.
Panasztevő személyigazolványának másolata (képet mellékeld)
- Panasztevő fegyverengedélyének másolata (amennyiben fegyverhasználattal/fegyverviseléssel érintett ügy)
-

2. Jogi képviselő adatai
Amennyiben rendelkezik a panasztevő jogi képviselővel, a megbízása alapján küldje be a nyomtatványt a panasztevő nevében. Jogi képviselő hiányában kérjük üresen hagyni a bekezdést!

Neve
- -
Telefonszáma
- -
Ügyvédi iroda neve
- -
Ügyvédi iroda működési engedélye (vállalkozói igazolvány/számlatömb másolata)
- -

3. Panaszra tett fél adatai
A panaszra tett fél neve, vagy jelvényszáma, vagy gépjárművének adatai feltétlen szükségesek a beadvány elbírálásához. Amennyiben egyik sem ismert, a panasz nem indítható meg.

Neve
- Valentine Maldonado.
Jelvényszáma
- Nem mondta el, nevét is a csekkről tudom, mivel azt sem mondta el, be sem mutatkozott.
Szolgálati gépjárművének adatai
- Fekete Toyota Camryvel vagy Alfa Romeo Giuliaval volt, rendszámára nem emlékszem.

3. Panasz kifejtése

Panasz leírása
- A barátaimmal SeeRingnél közlekedtünk autóval, mely során NAV igazoltatott minket, amikor jelezték, hogy mi mehetnek tovább, beültem a vezetői ülésbe, indítottam volna be a kocsit, azonban az NNI-s úr lépett a kocsihoz és mondta, hogy iratokat szeretne, valamint szálljak ki a kocsiból. Ekkor megkérdeztem, hogy pontosan mi az igazoltatásának a jogalapja, erre ha jól emlékszem a következőt kaptam eléggé flegma sítlusban "Körözött személyek kiszűrése." miatt lettem igazoltatás alá vonva, mely NNI-s létére véleményem szerint teljesen nonszensz.
Ekkor egy igazoltatás történt, ahol odaadtam az irataimat, s itt lekérte az adataimat majd megkérdezte az úriember, hogy mi a fegyverem sorozatszámát, melyet rosszul mondtam el. Kiszállított és a kocsira kellett tennem a kezeimet és embertelenül megbilincselt, ahelyett hogy elkérte volna a fegyveremet, mint ahogy a PD-sek vagy a Honvédek szokták. Az úr ekkor már tudhatta, hogy nem fogok semmit elkövetni, hiszen, elkérte az irataimat, mellyel le is kérte az adataimat, ahol láthatta, hogy OMSZ Igazgató vagyok, így nem fogok lövöldözni, valamint elmenekülni. Ezután nagy nehezen sikerül levenni a kezemről a bilincset, melyet úgy meghúzott az úriember, hogy szépen a kezeim egész este fájtak.

Szenvedett el sérülést a panasz okán?
- A bilincs helyén sérülésen kívül nem.
Érte kár a panasz okán?
- A 150.000$-os csekken és a "priuszon" kívül nem.

4. Csatolt mellékletek

Helyszíni bírságról készült másolat

- Az MDC-ben megtekinthető a priuszok között, mely 2024.11.09 02:12 körül lett rögzítve.

Letartózásról készült jegyzőkönyv

- -

Rögzített videó/hanganyag

- -

Fényképek

- -

Orvosi látlelet/ egyéb bizonyíték

- Mivel a sérülésem nem volt komoly, ezért nincsen.

5. Kártérítés esetén kitöltendő

A kitöltés hiányában a hatóság nem fog kártérítést megállapítani.

Elkobzott tárgyak listája [sorozatszám, telefonszám]

- -

Szervíz számla

- -

Egészségügyi számla

- Egészségügyi számla kiállítása nem történt, csak az úrtól kapott 150.000$ csekk.

OOC melléklet

- -

6. Hitelesítés

A kérelem aláírásával kijelentem, hogy a beadványom során csak is az igazat írtam, és büntetőjogi felelősségem tudatában megerősítem, hogy a leírt adatok csak is a valóságot tartalmazzák, az nem tartalmaz hamis, félrevezető, kétes információkat. Elfogadom, hogy a rosszul/hiánytalanul kitöltött beadványomat indoklás nélkül elutasíthatja a nyomozó hatóság vezetője. .

2024.11.11 - Dr Richard Claymore.

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 138
6 161
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
Tisztelt Panaszos!

Tájékoztatom, hogy felülvizsgálati kérelmének vizsgálata megindult.

Üdvözlettel:
Zane Cortez r. vezds

• Tetszik
Reactions: Pampi
2019. 01. 10.
50
68
V4 karakter
Steven R Walker
Tisztelt Panaszos!

Tájékoztatom, hogy felülvizsgálati kérelmét az NNI Ellenőrzési Szolgálata kivizsgálta. A munkatársaink célkörözési feladatokat láttak az este folyamán, amelyet az NNI vezérkara rendelt el.

A bírságot a Btk.180. paragrafusának megszegése végett szabta ki munkatársunk, amely a publikus fegyverviselést jelenti.
See City törvényei még az Országos Mentőszolgálat igazgatójára is vonatkoznak, így publikus fegyverviselésre még fegyverviselési engedély ellenében sem jogosult.

A kiállított bírság okán- és mértékével jogszerűen járt el munkatársunk, az intézkedés során a szakmai előírásoknak és érvényben lévő protokolloknak megfelelően járt el az intézkedő. A lefolytatott belső vizsgálat eredményei alapján kártérítésre nem jogosult.

Üdvözlettel:
Steven R Walker r. ddtbk
Ellenőrzési Szolgálat

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.