Dr Philip Wunschendorfer,Felix Von Wunschendorfer->Betty Kinsey Rodney Bouffard [Taco]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Frederick

szentiváni
2019. 04. 11.
178
622
21
Pilisszentiván
V4 karakter
Frederick G Escobar
LV karakter
Frederick G Escobar
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Dr Philip Wunschendorfer,Felix Von Wunschendorfer

Panaszra tett személy InGame neve:
Betty Kinsey,Rodney Bouffard

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Admin szavának semmibevétele,OOC stílus

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/gallery/4cgfMRX

Megjegyzés:
Az egész úgy történt,hogy a tegnapi nap folyamán embert szeretünk volna rabolni este fele,de amikor éppen ember kerestünk,pont utánunk fordult a pd,és a tek,mi meg gondoltuk elmenekülnük(ak-k voltak nállunk),egy kb. 15perces üldözés után sikerült őket lerázni,és befutottunk a házba,itt ránk rontott a tek,és meghaltunk. Ma éppen Sf-be mentünk volna,Felix autójáért,amikoris utánunk fordultak a rendőrök,mi oda futottunk,hogy nem lett levéve a körözés,mivel emiatt állítottak meg minket.(Ők mindvégig azt állították,hogy ez nem igaz,merthogy ők kvsn miatt állítottak félre,mondjuk akkor nem értem,minek kellett két egység)írtunk nekik OOC-ba,hogy nem lett levéve a körözés,ők ezt semmibe vették,még válaszra sem méltattak minket,majd ezekután hívtam Sylviat,és Sylvia,meg Freeman is mondta(kb 7-8 alkalommal),hogy ticketeljenek meg engem,akkora kvsn miatt,és menjen mindenki a dolgára,de ők erősködtek,hogy nem-nem,ezekután sylvia,még egyszer írta,hogy engedjenek el,azt írták,hogy jó,és amint Sylvia elment,egyből bevittek minket,és bejaileztek.

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof

Pacsi!
A panaszt én bírálom, várom a két érintett Betty Kinsey és Rodney Bouffard válaszát 24 órán belűl.​

F

famen

Szia!
IC ügyből vittünk be. Nem kell kiszállni igazoltatás közben. Ha ezt megteszed, akkor szabályt szegtél. Nem véletlenül csuktunk le, mert IC ügy volt. OOC stílusunk nekünk nem volt. Ti képviseltetek eléggé undorító egy stílust. Arról akkor küldök képet, ha Taco kéri.
+egy jó tanács: Ha RPvel beszélted volna magad ki a RUM meg a KVSNnél elengedtünk volna.
Illetve Brent Flecher is ott volt az ügynél. Meg szerintem a PD leaderek is hozzászólhat.

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
A képet/képeket küldd el légyszíves akkor küldd el PÜ-ben, PD leaderek hozzászólhatnak.​

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Ott voltam az ügy egy részénél.
Az üggyel kapcsolatban meg lettem kérdezve valamiről, ezért bementem a rendőrökhöz megkérdezni, hogy mi a helyzet. A srácok elmondták, hogy nem a körözés miatt lettetek levillogva, hanem közúti veszélyeztetés miatt, majd csak azután vették észre, hogy körözött a kocsi (update miatt már csak nagyon közelről látszódik a rendszám). A körözés tisztázva lett a helyszínen, egyikőtök sem kapott amiatt jailt, közúti veszélyeztetés és utasítás megszegése miatt viszont igen. Ha kiszállsz az utasítás ellenére a kocsiból és megindulsz a rendőr felé, az RUM. Közúti veszélyeztetésért pedig szintén jár IC jail.

• Tetszik
Reactions: famen

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Pacsi ismét!
Amit képet-logot kaptam azalapján bőven látható, hogy ti nem a tegnapi körözés miatt lettetek bevíve, amit le is vettek, hanem mert kiszálltatok felszólítás ellenére a kocsiból (RUM), illetve KVSN miatt. Azzal, hogy te odamész IC, hogy OOC tudjál vele írogatni az nem az ő hibája, ő csak végzi a dolgát.

A panasz jogtalan, zárom.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.