- 2019. 04. 11.
- 178
- 622
- 21
- V4 karakter
- Frederick G Escobar
- LV karakter
- Frederick G Escobar
Panasztevő InGame neve:
► Dr Philip Wunschendorfer,Felix Von Wunschendorfer ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Betty Kinsey,Rodney Bouffard ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Admin szavának semmibevétele,OOC stílus ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://imgur.com/gallery/4cgfMRX ◄
Megjegyzés:
► Az egész úgy történt,hogy a tegnapi nap folyamán embert szeretünk volna rabolni este fele,de amikor éppen ember kerestünk,pont utánunk fordult a pd,és a tek,mi meg gondoltuk elmenekülnük(ak-k voltak nállunk),egy kb. 15perces üldözés után sikerült őket lerázni,és befutottunk a házba,itt ránk rontott a tek,és meghaltunk. Ma éppen Sf-be mentünk volna,Felix autójáért,amikoris utánunk fordultak a rendőrök,mi oda futottunk,hogy nem lett levéve a körözés,mivel emiatt állítottak meg minket.(Ők mindvégig azt állították,hogy ez nem igaz,merthogy ők kvsn miatt állítottak félre,mondjuk akkor nem értem,minek kellett két egység)írtunk nekik OOC-ba,hogy nem lett levéve a körözés,ők ezt semmibe vették,még válaszra sem méltattak minket,majd ezekután hívtam Sylviat,és Sylvia,meg Freeman is mondta(kb 7-8 alkalommal),hogy ticketeljenek meg engem,akkora kvsn miatt,és menjen mindenki a dolgára,de ők erősködtek,hogy nem-nem,ezekután sylvia,még egyszer írta,hogy engedjenek el,azt írták,hogy jó,és amint Sylvia elment,egyből bevittek minket,és bejaileztek. ◄