- 2019. 01. 13.
- 145
- 72
- V4 karakter
- Dr. Cristobal Billingslay
Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Dr. Noah Aaden, Áronnak hívnak 18 éves vagyok.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 64678 >>
Mi az SGH feladata?
<< Az sgh-k feladatköre abból áll,hogy olyan problémákat oldanak meg a szerveren amiheznem szükséges admin beavatkozása,pl kérdések megválaszolása, kisebb szintű játékosok kisegítése,betanítása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Több alkalommal is volt szerencsém IDG-nek lenni és elég élvezhető hogyha éppen nincs mit csinálnom a szerveren akkor is van mivel foglalkoznom,gondolok itt pm-ek megválaszolása. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< A frakció ahol jelenleg tartózkodom elég aktívan veszek részt problémák megoldásában,kérdések megváalszolásában, kezdők betanításában. Ezen gyakorlatok szerintem teljes mértékben felkészítettek SGH feladatkör ellátására. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Igazából amennyire csak képes vagyok,ha valamibe bele kezdek akkor azt igyekszem jól csinálni valamint hasznosan. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/pfyUVT2 Egyébként, hogy őszinte legyek egyszer voltam kitiltva 10ezer dollár feletti rablásért, kezdő voltam szerintem a kitiltás 2017-es. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/1Bok5a ezek vannak, a többi már elavult,ezeket nem részletezném,kaptam amiért kaptam volt amivel nem értettem egyet de ezt nem az én dolgom elbírálni. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságot mindig nehezen ír magáról egy ember de úgy gondolom a hozzáállásom a dolgokhoz,a kommunikációs képességeim valamint a probléma megoldás a pozitív oldalam erősítik. Ami negatív, hogy rosszabb napokon ingerlékeny vagyok ilyenkor elég alcsony a türelem küszöböm de igyekszem ezt kordában tartani. Egyszerűen feltudnak húzni de ezt szerencsére tudom annyira kontroll alatt tartani, hogy ne hasson ki a munkavégzésemre, nem tudom eltűrni a velem szemben alkalmazott nem megfelelő stílust,hogyha én megadoma tiszteletet elvárom kölcsönösen. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Ha megadatik a lehetőség nyilván szeretnék admin lenni, annyival indokolnám, hogy tudom milyen érzés amikor 15 adminnak írok és ügye van mindenkinek, célom, hogy a legtöbb embernek tudjak segíteni, hogy fent maradjon a játékból származó játékélményük. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmondanám neki,hogy amikor játszik ő egy szerepet játszik akár egy színdarabban. Megvan a karaktere, a kerakterének tulajdosnágai,céljai valamint szerepe a szerveren, attól fűggően mit akar csinálni. Hozzátenném mindig igyekezzen a szerepéhez megfelelően játszani,viselkedni a szerveren. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elmodnanám neki, hogy SGH ként nekem erre nincs lehetőségem, és átirányítanám egyadminhoz vagy ha megindokolta miért kell neki ez a dolog akkor adminchaten értesítnék egy adminisztrátort. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia! Képekkel,logokkal alátudod támasztani az esetet? Amennyiben igen írj egy adminisztrátornak, vagy tegyél pk-t az illetőre. >>
Utoljára szerkesztve: