Dr Lucas Sauerbruch jelentkezése S.G.H.-nak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Liko

Los Blancos🤍 Qué Honor
2019. 11. 30.
707
623
23
Bicske
V4 karakter
🤍Dr. Lucas Rauschenberg
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Becenevem: Liko In Game nevem: Dr Lucas Sauerbruch 20 éves vagyok >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 61172 perccel rendelkezem a szerveren >>
Mi az SGH feladata?
<< Feladata: Segítségnyújtás olyan játékosoknak, akiknek valamiféle kérdésük, esetleg próblémájuk van. Az admin csapat segítése, adott helyzetben egy játékos szerveren való oktatása.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Voltam már S.G.H., de úgy gondolom hogy nem voltam annyi időt, hogy ezt teljes mértékben kamatoztatni tudtam volna a későbbiekben. Ezért továbbra is szeretném a segítségkérő játékosokat és az admin team-et segíteni. Szeretnék egy jó, összetartó csapat tagja lenni. Nagy bennem a bizonyítási vágy Justin és Vito felé. Megszeretném mutatni nekik, hogy valójában milyen ember is vagyok. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Voltam már S.G.H. tag, ezért tudom, hogy mit, hogyan kell csinálni. Elég türelmes, segítőkész és terhelhető embernek tartom magam. Aktivitásom és kell komolyságom úgy gondolom megfelelő lenne a játékosok segítségére. Tudok és szeretek is csapatban dolgozni, amit úgy gondolom ilyen esetben ez elengedhetetlen. Nyitott és befogadó vagyok az új dolgokra.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 4-5 órát átlagosan, de hétvégén akár 8-9 óra is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Sajnos igen, voltam, egyszer. Nagyon bánom ami történt. Amióta újra a szerver teljes értékű játékosa vagyok, teljes mértékben figyelek mindenre. Mindent átgondolok, mit hogyan, és miként csináljak. Kép: https://imgur.com/Z9eqZuC>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< AdminJail-be még egyszer sem voltam: https://imgur.com/Z9eqZuC >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Terhelhető, Segítőkész, Türelmes
Negatív: Féltékenykedő, Őszinte, Szigorú >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Amennyiben lehetőségem lenne rá, akkor igen, szeretnék admin lenni. Nem volt még rá lehetőségem admin szerepkört betölteni, ez által egy új lehetőség nyílna meg előttem hogy egy új dolgot csináljak. Szeretném az admin team munkáját megkönnyíteni, segíteni. A szabályszegőket megfelelően szankciónálni, a helyes útra terelni. Könnyen segíteni a bajba szorult játékosoknak. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elösször is elmondanám neki hogy a szerver RolePlay-re, szerepjátékra alapul. Olyan mint ha egy második világban élne. Elmondanám neki hogy a karakterének, saját személyisége, saját története lehet, ami alapján továbbiakban a történetét, úgy alakítja, ahogy ő szeretné. Az rp szervernek van egy alap szabálya, ami nélkül nem lenne rp,-az rp. Tehát kitérnék az alap rp szabályokra (MG,-DM,-RK,- stb). Ezek után fontosnak tartom hogy ezek után a szerver szabályzatát is tudassam vele, mert ezek nélkül a szerveren nem lenne rend. Elmagyaráznám a /do, /me fogalmát neki, hogy a /do a játékon belül nem megjeleníthető történést fejez ki, így például /do Beveri a fejét és egy horzsolás keletkezik rajta. A /me a játékon belül egy olyan tevékenység ami szándékos cselekvés, viszont a játékban nem jelenik meg animációként, például /me elővesz egy tubus jódot, majd lefertőtleníti a sebet. Ezt követően, ami nélkül az rp nem menne végbe, a chat, elmagyaráznám neki hogy kettőféle chat van, és melyik mire való. Tudatnám vele hogy az IC chaten történnek az RP-k, beszélgetések. OOC chaten történő beszélgetéseket, ne keverje össze az IC beszélgetéssel. OOC chaten, azok a beszélgetések történnek, ami nem a szerepjátékhoz tartózik. Így például az admin ügy megbeszélése is itt történik, egy adott szabályszegés esetén. Mivel a roleplay, egy az életen alapuló szerepjáték, ezért körbemutatnám a városban/városokban megtalálható fontosabb helyeket, ami fontosabb helyszínek lehetnek a játékos életében. Például kórház
k-rh-z.png
, városháza
v-rosh-za.png
, autóiskola
aut-iskola.png
stb. Ezen kívül, elmagyaráznám hogy hol, mit tud csinálni, például a városházán a munkákat tudja felvenni és így tovább. Úgy gondolom hogy ezek alapján már egy játékos eltud indulni egy úton. Viszont amennyiben a későbbiekben kérdése lenne valamivel kapcsolatba, akkor nyugodtan forduljon hozzám vagy egy másik S.G.H. adminsegédhez, esetleg egy adminhoz, ők segíteni fognak neki. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Tudatnám vele hogy ilyenre nincs lehetőségem, mert S.G.H. adminsegéd vagyok, és nincs ilyen jogosultságom. Ezek után tájékoztatnám hogy amennyiben van nyomos indoka és bizonyítéka arra hogy erre miért volna szüksége, akkor forduljon egy adminhoz vagy én szólok egy adminnak as-en, hogy ha van egy szabad admin akkor egy játékosnak szüksége van egy vhspawn-ra. Amennyiben az illetőnek nincs bizonyítéka akkor sajnos a vhspawn nem vihető végbe. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia! Amennyiben a fegyver skines, ilyen esetben nem szabad, TILOS átverni játékosokat. Mivel a skines fegyver pp-s itemnek számít, ezért pp-s itemmel való átverésnek számít, amit nem szabad. Hogy ha van bizonyítékod kérlek fordulj egy adminhoz pm-formájában, vagy az adott illetőre nyiss egy panaszkönyvet fórumon, amit követően egy admin megfelelően fog elbírálni. >>

Utoljára szerkesztve:

Powerhungary

Újonc
2019. 01. 19.
9
10
Los Santos
V4 karakter
Logan Weatherly✅
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Támogatom! Ismerlek ezeréve és úgy gondolom ,hogy megállnád a helyedet minden téren.Lehet rád számítani és megbízható vagy! Jelenleg a OMSZ frakciót erősítjük és ott is remek munkát végzel.Összegezve megérdemelnéd.
Üdvözlettel
Logen Weatherly Szakorvos kollega

• Imádom
Reactions: Liko

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

• Tetszik
Reactions: kyle.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.