Dr. Diego B Rosetti SGH Jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
sgh.png

Jelentkezési lap

Mi a neved és Hány éves vagy?
<< Mészáros Máté vagyok, jelenleg 15 éves.>>

Jelenlegi Játszott perc?
<< Jelenleg 69213 percem van, ami a bírálat végére gyarapodni fog.>>

Account ID?
<< 168358>>

Mi az SGH feladata?
<< Legfőképpen az adminisztátorok illetve a játékosok segítése. Adminisztrátori részről, levenni a terhet a vállukról, hogy a kissebb kérdésekkel a játékosok ne az ő munkályukat nehezítsék meg. Játékosok részéről pedig útmutatás, szabályok tisztázása a szerveren valamint alapvető kérdések megválaszolása.>>

Miért Szeretnél SGH tag lenni?
<< Hogy miért is szeretnék adminsegéd lenni. Szeretnék a kezdő (vagy akár haladó) játékosokon segíteni. Köztudott, hogy általában SGH-kat kezdő játékosok keresik meg apróbb kérdésekkel és/vagy kérésekkel amiknek a súlyossága nem akkora, hogy adminisztrátorra szoruljon. Szeretnék egy új közösséghez tartozni és erőseíteni a csapatukat.>>

Miért pont téged válaszunk?
<< Pozitívan és kellő akarattal állok hozzá a dologhoz. Nem szeretem hanyagul végezni a munkám, és törekedek mindig a pontosságra. Szerintem 15 éves korom ellenére eléggé érett vagyok ahhoz, hogy ellássam ezt a feladatkört. Van türelmem a dologhoz és kellő kitartásom is.>>

Mennyi időt tudsz forditani az SGH-ra?
<< A szerveren töltött időm 100%-át. ez hétköznaponként olyan 3-4 órát takar hiszen az iskola és a tanulás mellett edzésekre is szoktam járni ami általában a déluténi óráimat foglalja el. Hétvégente viszont a minimum órákat túlszárnyalva tudnám aktivizálni magamat. Hogyha nap közben nem vagyok itthon, akkor a késö délutáni (~6óra ) óráktól akár a hajnali órákig aktív tudok lenni (~2 óra) Hogyha viszont este nem vagyok itthon akkor értelemszerűen napközben tudnám az időt tölteni a szerveren és közben a feladatomat végezni.>>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Sajnos igen, voltam egyszer. Szerintem ezt le is tisztázom úgy ahogyan a következő pontba foglalt AdminJail-es részt is. Szóval. Az egész jóformán egy félreértésen alapult. A történet annyi volt, hogy egy IC barátommal vártuk a vontatót és ő valamilyen oknál fogva egy TEC-9-et rántott elő. Nem sokkal ezután ki is derült hogy ez egy véletlen műve volt hiszen le is "(())" jelezte. VISZONT Itt jön közbe a csavar miszerint egy motoros player pont el ment mellettünk és bejelentett minket a rendőrségnek. Ezt ugye mi nem tudtuk így hát vártuk tovább a vontatóst. Mikor a vontató megérkezett el is kezdett minket Fix&Drive felé vontatni. Be is vitt minket a szerelőtelepre, ám én ott kifagytam. (A rendvédelem mint utólag kiderült ott volt mögöttünk végig) Nagyokat néztem a kifagyás után, hogy mi is lehet a probléma. Néztem a monitor jobb alsó sarkát és láttam, hogy internet sincsen. Kimentem apához, hogy mi a helyzet és láttam hogy a falat festi pont ott ahol a Router volt bedugva. Mondta hogy ez egy jó ideig így is fog maradni, hiszen meg kell várni a száradást. Úgy voltam vele, hogy hát mindegy ez van. Ekkor eszembe sem volt az, hogy engem panaszra tehettek, pedig bizony PK-ra kerültem. Én 1, az internet miatt 2, alapvetően akkor még nem olvasgattam naponta a PK-kat így nem válaszoltam rá. Másnap mikor mentem volna fel a szerverre láttam csak hogy ki lettem tiltva a szerverről. Azonnal fel is kerestem az illetékes admint és megbeszéltem vele az ügyet. Ezután még aznap deaktiválásra is került a bann. Kitiltás>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Nos igen mint említettem az előző válaszomban itt is ki fogom fejteni az összes AdminJailem-et. Nos hát akkor kezdeném is az elsővel. A regisztrációm a szerverre 2018.07.07 10:05:22-kor történt meg. Ezutén az első Jailem Ütközést rpzni kellene. Igen, szabályzat nem ismerése nem menteseít annak betartása alól. Vétkeztem. A következő 1 nappal később jött mint NonRP- Erre nem emlékszem pontosan már, hogy mi volt. Következő Nem hívsz animba rendőrt! Itt elütöttek, cserben hagytak és nem tudtam, hogy nem szabad animban rendőrt hívni. Határt fizetni kellene. Átlógtam a határon. NonRp @Pk #GERY Mint említettem nem néztem a panaszkönyveket így hát esélyem se volt reagálni erre. Lyukas robogó kerékkel ne menj Magától értetődik szerintem, itt is vétkeztem. Ezután jött egy Üdv Eladó? Szabályzat nem ismerése... Ezek után kaptam egy Animfun Jailt. Itt emlékszem, Fix ben a sor elejére beálltam és mikor a szerelő kinyitotta a kaput én a /startrace animmal indítottam a szereltetésre várakozó embereket. Viccesnek találtam, de hát a végeredmény nem lett az. Ezután megint csak egy Panaszkönyves Jail, OOC telefonálás Ezt megint csak nem tudtam hogy nem szabad. Ezután jött megint egy nonrp nem tudom milyen indokkal, már pontosan. Ezután Hanyag Rp ütközésnél ez egy /do kocc volt, sajnos. A következő egy Frakciójump [OMSZ] Jail volt ami azért történt mivel nem nagyon tetszett nekem a mentős Rp. Türelmetlen voltam kivárni azt a maradék 2 hetet a távozásom elött. Ezután jött 3db semmim Jail, majd pedig egy DM. Ezt a DM jailt kicsit jogtalannak érzem mai napig. El is mondom miért. A történet nem volt túl bonyolult. Illegális család Rp-t toltunk akkoriban és egy civil meglátott engem miközben egy fegyvert viszek a garázsból a házban lévő széfbe. utána a biciklijén ülve beszólt a karakteremnek, hogy nocsak nocsak nem csak egy fegyver? Fenyegetőzött a karakteremnek hogy feljelent a rendőrségnél. Én őt többször felszólítottam a távozásra de ez mit sem ért. Ezután én egy Coltot rántottam és lábon lőttem őt. Nem adtam le több lövést, egyetlen egy a lábba. Ezután ő felpattant a biciklijére és elment. Igen m gondolná az ember hogy biztosan a kórházba ment de nem. Elment egy bokorig, ott a /lay animmal lefeküdt és megvárta amíg meghal. Ezután hívott egy admint hogy le Dmeltem őt Palonimoban. Az admin pedig jogosnak ítélte meg ezt a DM-et. A következő jail egy MG jail volt amit megint csak a nem oda figyelésem miatt szereztem. A Cole családból távoztam és csatlakoztam a Rodrigez-hez. Ezután pedig másoktól úgy hallottam, hogy ugyanúgy folytatódhat az hogy ismerem a Coleokat (utólag belegondolva eléggé nagy baromság az hogy én ezt elhittem) és hát meg is lett a következménye ennek. Ezután egy Súlyos NonRp+ Szép ugratás volt. Palonimo leszakadt hídjánál egy Rally ladával ugrattam egyet. Ezutén jött egy Hanyag Rp ütközésnél ami egy /do megrázkódik volt. A következő egy Súlyos OOC Stílus Jail volt amit megint csak nem éreztem jogosnak. Történt egy eset mikor engem OOC chaten szidott egy player és én ezt megelégelve leírtam ezt a mondatot. "Na, jó. A lófasznak is van vége." És hívtam ezután egy admint aki a másik tag szidalmazását (kutyázás, anyázás [!!!] csicskázás) ugyanolyan Súlyos OOC Minősítésnek [?!] vélte mint az én kiejelntésemet. Az utolsó jailem peidg idén 02.24-én történt egy Fun miatt. AdminJail>>

Írj 3-3db negatív és pozítiv tulajdonságot magadról.
<< Először kezdeném a negatívakkal. Könnyen fel lehet húzni hogyha ingerült állapotban vagyok. Néha figyelmetlen vagyok és elnézek egy két apróbb dolgot. Néha makacs vagyok.
Pozitívak: Szeretek társaságban és csapatban dolgozni. Terhelhető vagyok. Igyekszem a lehető legötbbet kiadni magamból mindig.>>

Szeretnél késöbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)?
<< A késöbbiekben igen! Úgy gondolom, hogy adminisztrátorból sose lehet elég a szerveren. Az arány a playerek és az adminok között eléggé rossz hiszen mindig akad egy két olyan játékos akire egyik adminnak sem jut ideje, hisz más ügynél van. Szeretnék egy új csapat aktív, segítőkész tagja lenni. Igazságos döntéseket hozni adott szituációkban, segíteni a kárt szenvedő játékosoknak. >>

Mutass be egy választott munkát és magyarázd el hogy müködik?
<< A vidéki buszos munkát választanám, hiszen az az egyik legkedveltebb és legtöbb pénzt hozó munka.
Nos, első lépésben a városházára kellene menni ahol egy érvényes személyi igazolvány segítségével fel lehetne venni a munkát. Miutén felvette a munkát egy Sárga színű teherautó ikont fog megjelenni a térképen Oda kellene következőre eljutni majd pedig az ott lévő hatalmas Piros CP-be belesétálni. Ott a zöld színű Munkajármű igénylése gombra kattintani majd pedig várni míg meg nem kapja a járművet. Miután sikeresen megkapta a munkajárművét a [colro=yellow] térképre kell tekinteni és az ott lévő GPS útvonalat követve
a KRESZ szabályait betartva elmenni a buszmegállókba. A buszmegállókat megint csak egy Piros CP fogja jelezni amibe LASSAN kell belegurulni Ezutén egy 2-3 másodperces várakozás fog következni míg az utasok fel nem szállnak és a player meg nem kapja a fizetését. Ez után nincs más teendő mint tovább követni a GPS útját és felvenni az utasokat. Miután körbeért a busszal a játékos akkor vissza kell menni a a Sárga teherautóhoz és a Piros CP-be menni. Ott pedig a Munkajármű leadása gombra kattintani. EGy buszkör körülbelül [color=30-40 percet vesz igénybe és 13-15.000$-t kap érte a játékos [/color]>>[/COLOR]

Egy kezdőnek melyik 3 helyszínt mutatnád be ami szerinted fontos hogy tudjon?
<< 1. Városháza: Itt tudja az alapvető iratait kiváltani, és a neki tetsző munkát felvenni.
2.[colro=yellow] Autósiskola Itt tudja a játékos a jogosítványát megcsináltatni. A jogosítvány elkészítése közben a gyakorlati vizsga alatt pedig megtapasztalhatja, hogy melyik útszakaszon mi a megengedett sebességkorlát, és megtapasztalhatja a játékosok vezetési stílusát.
3. Pláza Itt tudják a nekik tetsző ruhát felvenni. Ételt, Italt vásárolni. Elektronikai eszközeiket megvásárolni. Esetleg kaszinózni vagy pedig ha éppen vetítés van akkor Mozifilmet megtekinteni. Egy szóval itt megtalálnak minden olyan dolgot amire szükségük lehet késöbb.>>
[/COLOR]

Ha egy játékos rád ír hogy adj fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elsősorban megkérdezném tőle, hogy van-e bizonyítéka arról, hogy bármilyen a szerver hibájából adódó BUG miatt történt a járműve meghibásodása. Miután küldött erről egy képes bizonyítékot megkérem őt, hogy egy szép kerek mondatban fogalmazza meg ezt a panaszát egy adminisztrátor felé a bizonyítékkal csatolva. ( Vagy pedig én kérek AS Chaten segítséget ez ügyben.) Hogyha viszont nincsen az illetőnek bizonyítéka, vagy pedig nem elég a bizonyíték akkor elmondom neki, hogy erre nem jár Fix, és ne is írjon ez ügyben adminisztrátornak. >>

Szituáció kérdés következik, erre válaszolj legalább 3 mondatban:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia bebugoltam az autómba, segítenél?
<< /vá 93 Szia sajnos ezügyben én nem fogok tudni segíteni, hiszen csak egy adminsegéd vagyok. Viszont, hogyha a bug a szerver hibájából keletkezett akkor bátran keress fel egy admint és ő segíteni fog neked. További jó játékot!>>
[/CENTER]

Utoljára szerkesztve:

kyle.

frère
2019. 01. 10.
2 485
9 021
21
LV karakter
Duncan Howell
Szia! Szerintem a lapod aránylag nem lett rossz, a kérdésekre a választ eléggé kifejtetted. Viszont nézd át még egyszer és javítsd a "color" vagy ehhez hasonló dolgokat. Sok sikert a továbbiakban!

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Uhh koszonom. Mikor megirtam a lapot meg nem igy nezett ki :/ Holnapi nap ahogy hazaerek atformazom!

Zalme

Újonc
2019. 01. 10.
11
13
Ibiza
V4 karakter
Bayezid Pehlivan
Régóta ismerem már. Jól rpzik.
És bár az UCPje nem a legszebb, már jóideje nem kapott jailt és tanult a hibákból. A lap szép lett amúgy, szóval támogatom!

Jo3

Nem lehet velem együtt dolgozni, elvileg!
Támogató
2019. 01. 10.
997
1 422
21
Kipufogófürdő
V4 karakter
Dr. Joe M Everett
Mit is mondjak, vagy mit ne :D , még szép hogy támogatom, sok sikert triotag.

Jake

legenda
2019. 01. 10.
754
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern
Szia. Picit sok Jail-ed van de ennyi játszott perc mellett szerintem elfogadható. Jó fej vagy szerintem frakcióból ismerlek egy ideje szerintem megállnád a helyed és tetszik, hogy majdnem 2 hónapja nem kaptál jail-t. Támogatom!

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett Fogadva, kérlek válasz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.