- 2022. 04. 23.
- 6
- 21
- V4 karakter
- Tony Fischer
- LV karakter
- Dough Edinson
Neved:
< Dough Edinson>
A ban időpontja:
< 2022.07.04 23:31:50 >
A ban időtartama:
< 2022.09.04 23:31:50 >
Neve, aki bannolt:
< Jake >
A ban oka:
< Súlyos NonRP >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! Tegnap elkezdtem kincset keresni és felmentem Blue Berryben a hegyre, ahol detektorral találtam egy aranyrudat. Nem volt elég helyem és eléggé bevoltam zsongva mert még nem találtam és tudtam mennyit ér de azt nem tudtam, hogy más nem veheti ki és pont ott volt egy másik srác egy M3-al és féltem hogy kiássa amit találtam ezért próbáltam felszabadítani helyet az arany rúdnak. Letettem a földre a kiásott hely felé egy Hifit de nem volt rá helyem, hogy felvegyem az aranyat ezért a kocsimhoz rohantam, lepakoltam oda és utána mentem vissza az arany rúdhoz. Sikerült felvennem de a hifire már nem volt elég helyem az inventorymba és a srác aki ot volt simán végig ment az ösvényen a hifi mellett ezért nem gondoltam volna hogy útba lesz bárkinek is és elmentem eladni az aranyrudat. Eladtam és mentem is vissza fel a hegyre a hifihez de a hegy oldalán egy fegyveres bandába ütköztem akiktől igencsak megijedtem mert volt nálam elég sok érték és eljöttem onnan nem akartam nagy zűrt velük. A szerelő telepre mentem mert a kocsim majdnem lerobbant mert ütköztem egyet,ahol be is jelentettem ezt az egészet egy biztos úrnak. Utána hirdettem a kocsimat és jöttek rá vevők és az üzletelgetésben meg feledkeztem a hifiről ami egyeseknek kellemetlenséget okozott amit innen is sajnálok itt van végre a nyár és több idő akarok eltölteni a szerveren hasznos tagja akarok lenni a közösségnek nem akarom egy ilyen miatt elhanyagolni teljesen a szervert akár térítem minden okozott káromat és elnézést kérek mindenkitől nem gondoltam hogy ekkora zűr lesz belőle nem érzem igazságosnak a bannt figyelmetlen voltam az igaz és nem szerettem volna mások játékát ezzel megnehezíteni játszani szeretnék a szerveren főleg nyáron amikor több időm van rá. Köszönöm, hogy elolvastad legyen szép napod! >