Doug Simson Jelentkezése SGH-nak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dag

Újonc
2021. 01. 03.
14
59
V4 karakter
Doug S Richardson
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<<Marcellnek hívnak, álltalában Marcinak vagy Dágnak szoktak becézni. Jelenleg 17 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 86305 játszott perccel rendelkezem jelenleg. >>
Mi az SGH feladata?

<< Az SGH legfőbb feladata a játékosok segítése, esetleges felmerülő kérdések megválaszolása mint a kezdő mint a tapasztalt játékosok számára. Ezáltal a Szerver Adminok munkájának segítése. Esetleges kezdő játékosoknak a szerver és a szerver életének bemutatása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Régóta érdekel a feladatkör és úgy érzem mostanára kellő tapasztalatot szereztem ahhoz, hogy játékostársaimat segíteni tudjam. Ezáltal a közösségre pozitív hatással tudok lenni, mint a kezdő mint a tapasztalt játékosok számára. A Szerver Adminok válláról levenni azt a terhet amit a kisebb kérdésekkel, vagy problémákkal kapcsolatban kapnak. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mindig is csapatjátékosnak tartottam magam, a szerveren eltöltött perceim alatt pedig olyan tapasztalatot szerezem amit szeretnék a többi játékos felé kamatoztatni segítség formájában. Mindig is szerettem embereken segíteni, az SGH elkezdése pedig egy olyan feladat amivel ezt a féle segítséget pedig el tudom kezdeni és a továbbiakban folytatni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznapokon 3-4 órát, hétvégén ez a szám valamivel több 5-6 órára növekszik. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam bannolva a szerverről. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, voltam már jail-ben. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív: 1. Ritkán figyelmetlen vagyok.
2. Túlságosan elaprózok apró dolgokat.
3. Nagyon pitiáner dolgokon tudok fennakadni.

Pozitív: 1. Korrekt, egyenes ember vagyok.

2. Szeretek és tudok csapatban dolgozni.
3. Kitartó ember vagyok ha valamibe bele kezdek akkor azt nem fogom félbe hagyni. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Ha erre lehetőségem nyílik szeretnék adminisztrátor lenni a szerveren, viszont először az SGH feladatkörben szeretném a maximumot hozni. Hogy miért? Az embereken egy magasabb szinten tudom segíteni. Igaz nagy felelősség, de valamilyen szinten ez is vonz benne igazán a segítség vágy mellett. A játékos élet mellett mindig is vonzott, hogy milyen is lehet adminnak lenni, milyen az ha valakinek ekkora felelősség van a vállán. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<< Először is elmagyaráznám neki, hogy a szerver a szerepjátékról szól normális emberi keretek között. Ezután részletesen elmagyaráznám neki az IC és az OOC szerepét a szerveren. Ezt követően belemennék a /me /do helyes használatába, ezt természetesen a könnyebb megértés érdekében példákkal segíteném elő. Ezután pár alap szabályt magyarázok el (MG,DM,PG stb.) persze ezt is példákkal segíteném elő szintén a könnyebb megértés érdekében. Ezután bemutatnám neki az F billentyűk feladatát a szerveren, az F3-at/Home gombot nagy részletességgel mutatnám be. Következnének a szerveren megtalálható fontos helyek mint pl. Városháza(VH), Kórház, Rendőrség kapitányság, Határok, Benzinkutak, Autós iskola, Autókereskedés, Autó tuning műhelyek, AKK-t. Városházáról részletesebb bemutatást tartanék, munkafelvétel és iratok végett. Ezután a telefonról beszélnék pár szóban, néhány fontosabb telefonszám végett (Vontató, Taxi). Ezután a szerveren megtalálható frakciókról beszélnék mint legál mint illegál részről persze amelyikkel jobban szimpatizál részletesen is bemutatnám. Végezetül pedig elküldeném a szerverszabályzatot ha esetleg bármi kérdés felmerülne benne, persze megemlíteném, hogy hozzám is bármikor fordulhat kérdésekkel. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Válaszom: Szia! Ilyen ügyekben minimum egyes Adminnak kell szólni, viszont ők is csak nyomos indok esetén tudnak segíteni. Esetleges kisebb kérdésekben tudok segíteni. További jó játékot, szia! >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia! Abban az esetben ha skines fegyverről van szó keress fel egy minimum egyes Admint bizonyítékkal, akár képi akár log-ról van szó. Abban az esetben ha az a személy aki átvert már nincsen fent a szerveren, a Fórumon nyiss Panaszkönyvet. Ha a fegyver nem skines abban az esetben a fegyvert elvehetik tőled így nem tölt be szerepet a figyelmeztetés. >>

Holi

Zöldfülű
2019. 04. 10.
180
217
V4 karakter
Honey Weatherly
LV karakter
Még nincs
V2 karakter
Még nincs
Hello!
Úgy gondolom, hogy amit nyújtottál nekem, amennyit segítettél, pontosan azt bizonyítja hogy igen is készen állsz erre a pozíció betöltésére. Sokszor volt amikor én nem tudtam elintézni adott dolgot, te azonnal elvállaltad és maximális erőbedobással és precízséggel elvégezted. "2. Túlságosan elaprózok apró dolgokat." Huh, hát igen. :D
UI: Gumicukrot majd postázom.

• Imádom
Reactions: Dag

Demssele

Zöldfülű
2019. 01. 13.
160
74
19
Demecser
V4 karakter
DeAndre Donovan
LV karakter
Ricky H Campbell
V2 karakter
Lorenzo Luigi
Hello! Szerencsemre reg ota ismerlek, es e hosszu ido alatt sokat segitettel ott ahol tudtal. Szerintem a barataim is sokat koszonhetnek neked. Es biztos vagyok benne hogy meg jo paran. Nagyon jo sracnak ismerlek, es bizok benne hogy ezt meg tobben tapasztalhatnak ha te SGH-tag lennel. Sok sikert!

• Imádom

LordTheuss

Barangoló
2019. 02. 10.
98
29
V4 karakter
Dimitrij Kescha
LV karakter
Jackson Bradley
V2 karakter
Dimitrij Kescha
Szia. Nagyon jo fej srácnak ismerlek. Bizok benne SGH-tag leszel.

• Imádom

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.