- 2021. 01. 03.
- 14
- 59
- V4 karakter
- Doug S Richardson
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<<Marcellnek hívnak, álltalában Marcinak vagy Dágnak szoktak becézni. Jelenleg 17 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 86305 játszott perccel rendelkezem jelenleg. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH legfőbb feladata a játékosok segítése, esetleges felmerülő kérdések megválaszolása mint a kezdő mint a tapasztalt játékosok számára. Ezáltal a Szerver Adminok munkájának segítése. Esetleges kezdő játékosoknak a szerver és a szerver életének bemutatása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Régóta érdekel a feladatkör és úgy érzem mostanára kellő tapasztalatot szereztem ahhoz, hogy játékostársaimat segíteni tudjam. Ezáltal a közösségre pozitív hatással tudok lenni, mint a kezdő mint a tapasztalt játékosok számára. A Szerver Adminok válláról levenni azt a terhet amit a kisebb kérdésekkel, vagy problémákkal kapcsolatban kapnak. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mindig is csapatjátékosnak tartottam magam, a szerveren eltöltött perceim alatt pedig olyan tapasztalatot szerezem amit szeretnék a többi játékos felé kamatoztatni segítség formájában. Mindig is szerettem embereken segíteni, az SGH elkezdése pedig egy olyan feladat amivel ezt a féle segítséget pedig el tudom kezdeni és a továbbiakban folytatni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznapokon 3-4 órát, hétvégén ez a szám valamivel több 5-6 órára növekszik. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam bannolva a szerverről. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, voltam már jail-ben. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív: 1. Ritkán figyelmetlen vagyok.
2. Túlságosan elaprózok apró dolgokat.
3. Nagyon pitiáner dolgokon tudok fennakadni.
Pozitív: 1. Korrekt, egyenes ember vagyok.
2. Szeretek és tudok csapatban dolgozni.
3. Kitartó ember vagyok ha valamibe bele kezdek akkor azt nem fogom félbe hagyni. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Ha erre lehetőségem nyílik szeretnék adminisztrátor lenni a szerveren, viszont először az SGH feladatkörben szeretném a maximumot hozni. Hogy miért? Az embereken egy magasabb szinten tudom segíteni. Igaz nagy felelősség, de valamilyen szinten ez is vonz benne igazán a segítség vágy mellett. A játékos élet mellett mindig is vonzott, hogy milyen is lehet adminnak lenni, milyen az ha valakinek ekkora felelősség van a vállán. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is elmagyaráznám neki, hogy a szerver a szerepjátékról szól normális emberi keretek között. Ezután részletesen elmagyaráznám neki az IC és az OOC szerepét a szerveren. Ezt követően belemennék a /me /do helyes használatába, ezt természetesen a könnyebb megértés érdekében példákkal segíteném elő. Ezután pár alap szabályt magyarázok el (MG,DM,PG stb.) persze ezt is példákkal segíteném elő szintén a könnyebb megértés érdekében. Ezután bemutatnám neki az F billentyűk feladatát a szerveren, az F3-at/Home gombot nagy részletességgel mutatnám be. Következnének a szerveren megtalálható fontos helyek mint pl. Városháza(VH), Kórház, Rendőrség kapitányság, Határok, Benzinkutak, Autós iskola, Autókereskedés, Autó tuning műhelyek, AKK-t. Városházáról részletesebb bemutatást tartanék, munkafelvétel és iratok végett. Ezután a telefonról beszélnék pár szóban, néhány fontosabb telefonszám végett (Vontató, Taxi). Ezután a szerveren megtalálható frakciókról beszélnék mint legál mint illegál részről persze amelyikkel jobban szimpatizál részletesen is bemutatnám. Végezetül pedig elküldeném a szerverszabályzatot ha esetleg bármi kérdés felmerülne benne, persze megemlíteném, hogy hozzám is bármikor fordulhat kérdésekkel. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Válaszom: Szia! Ilyen ügyekben minimum egyes Adminnak kell szólni, viszont ők is csak nyomos indok esetén tudnak segíteni. Esetleges kisebb kérdésekben tudok segíteni. További jó játékot, szia! >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia! Abban az esetben ha skines fegyverről van szó keress fel egy minimum egyes Admint bizonyítékkal, akár képi akár log-ról van szó. Abban az esetben ha az a személy aki átvert már nincsen fent a szerveren, a Fórumon nyiss Panaszkönyvet. Ha a fegyver nem skines abban az esetben a fegyvert elvehetik tőled így nem tölt be szerepet a figyelmeztetés. >>