Neved:
< Dorothy Tomasino >
A ban időpontja:
< 2019.04.06 >
A ban időtartama:
< 2030.12.31 >
Neve, aki bannolt:
< Daky >
A ban oka:
< 5000$ feletti átverés >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Nagyon szeretnék vissza menni a szerverre újra rpzni. Tudom egy ban elég nagy okot add arra hogy az a játékos bannolva legyen mivel egy olyan szabályt szegtem amit tudnom kellett volna ennyi játék idő után.Illetve a szabályok nem ismerete nem add kivételt hogy engem ugye bár ne bannoljanak. De többször próbáltam kitartóan és továbbra is fogok ha nem kapok unbannt mivel ebből látszik hogy mennyire szeretnék vissza menni a baráti társaságomhoz rpzni. Aláírom hogy az ucp-m nem a legjobb de ezen már javítani nem lehet. Elnézést kérek attól a személytől akit átvertem csúnya dolog volt 10.000$-al még ha nem nagy összeg ő biztos megdolgozott azért a pénz mennyiségért amit én olyan könnyedén megakartam szerezni. Elnézést kérek azoktól az adminoktól akiket ezzel megsértettem hogy ismételten valakit bannolniuk kelljen.De szerintem vagyis én magamnak adnák egy utolsó esélyt amivel betudnám bizonyitani azt első sorban magamnak hogy igenis képes vagyok normálisan rpzni egy normális szerveren. Köszönöm szépen hogy elolvastátok. >
Utoljára szerkesztve: