Elutasítva Doroteo Jobana - Benett [Helyette írom]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

triple333

Újonc
2019. 01. 21.
57
153
V4 karakter
nathan roan
LV karakter
manifesto tiesto
zoldlogo.png

Neved:
< Doroteo Jobana >

A ban időpontja:
< 2019-06-02 20:16:36 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Benett >

A ban oka:
< Súlyos szereptévesztés, fun >

Amiért szeretnéd az unbant:

<
Szia Benett! Habár még csak 2 hónap telt el a banom óta, légyszíves olvasd el ezt a kis üzenetet és gondold át azért! Szóval anno mikor még beszéltünk egy kicsit a banom után elmondtad, hogy nem csak a közvetlenül a kitiltás előtti tetteimért banoltál, hanem a múltam a szerveren is nagyban közrejátszott. Ezt teljesen megértem, hiszen régen rengeteget funoltam, de ez nem azért volt mert egyáltalán nem voltam képes normálisan játszani. Alapból mindig komolyan álltam hozzá a szerverhez, főleg ha valami frakcióban játszottam, csak aztán vagy mások hatására vagy a saját unalmamból kifolyólag a funolásnál kötöttem ki. Nem gondoltam bele igazán a következményekbe, mert korábban mindig csak jaileket vagy ideiglenes banokat kaptam amiknek a kivárása után úgy éreztem ismét lehetőségem van választani, hogy melyik irányba folytatom tovább, csak abba nem gondoltam bele, hogy közben végig magam alatt vágtam a fát. Ami pedig a banom előtt történt dolgokat illeti, nagyon sajnálom a három okból az egyik félreértés, a másik 2 pedig nagy butaság volt a részemről amit túl későn realizáltam. Tényleg nem telt még le belőle tulságosan sok idő, de engem nem az fog gondolkodásra bírni, hogy mennyi ideig leszek még eltiltva a szerverről, hanem maga a tudat, hogy örökös banom van és hiába várom hogy leteljen. Így, hogy megkaptam az első tényleges örökös kitiltásomat átértékeltem magamban a történteket, mostmár érzem a tetteim súlyát és mondhatni még jó hatással is volt rám. Mikor kilettem tiltva PD-s voltam és most is ott folytatnám ha a fraki vezetőségével is sikerül megegyeznem, mert vannak páran a frakcióban akikkel nagyon szeretnék együtt játszani és támogatnak az unbannomban.
Azt írtad a bannomba, hogy nincs ub, de nagyon boldog lennék ha esetleg kapnék tőled egy utolsó esélyt akár úgy, hogy a legkisebb jailnél kerül rám vissza a tiltás. Ha azt hiszed előbb-utóbb ismét funolni fogok, akkor ettől nem kell félned. Mint már írtam teljesen átgondoltam magamban ezt az egészet és törekedni fogok arra, hogy mindig karakteremhez hűen és reálisan viselkedjek, hiszen semmi értelme nem lenne annak, hogy most kiharcolom ezt az ubt csak azért, hogy majd egyszer megint funoljak és a legkisebb jailnél kapjam a bant úgy, hogy eljátszottam minden lehetőségem.

>

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Ezelőtt a kitiltásod előtt már volt kettő, az egyikben szintén szerepett játszott a fun.
Nincs UB, ahogyan a ban indokba is beleírtam.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.