- 2021. 02. 14.
- 157
- 624
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<<Az ismerősök csak Darrellnak hívnak, IG-n pedig a Kurt Mosby nevet használom. Jelenleg húsz éves, de lassan egy huszonegy éves leszek. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< A lap írásakor 155946 játszott perccel rendelkezem, LVL 55 >>
Mi az SGH feladata?
<< Adminisztrátorok segítése, legtöbb esetben olyan kérdések megválaszolása, amelyet egyes játékosok nem tudnak, továbbá egy olyan rp szituáció, amivel még nincsenek teljesen tisztába annak bemutatása, válasz formájában, kezdő játékosok útba mutatása a Roleplay világába, szerverbemutatása számukra, hogy merre találhatóak a legfontosabb helyszínek, ahova többször is megkell fordulnia. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Párszor volt lehetőségem IDG-ként tevékenykednem a szerveren, és ilyen formában szívesen segíteném az adminok munkásságát. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Egy ideje tagja vagyok a szervernek, tapasztaltam egy, s mást az elmúlt évek alatt, amiért úgy érzem egy ilyen feladatot könnyedén eltudok végezni, függetlenül attól, hogy voltak kisebb/nagyobb kihagyásaim. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Általában 5 órát szoktam tevékenykedni a szerveren, így körülbelül annyit is tudnék.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<Sajnos voltam egyszer, amikor egy igencsak rossz időszakomba jöttem fel játszani. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<Igen, üldözéshez mentem segédkezni, és sajnos az MDC-ra hagyatkoztam és véletlen nekimentem a menekülő személynek.>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Terhelhető, segítőkész, felismerem, ha hibát követtem el.
Negatív: Makacs, feledékeny, időnkét a dolgokat túlgondolom. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Nem szeretnék. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsősorban kiemelném, hogy ez a szerver a valóságra alapul, így a karakterét úgy kell kezelnie, és a legtöbb cselekedetét, karakterével történő esetet le kell rp-znie, amelyet három paranccsal tud bemutatni, amelyek a me, do, ame, és a láthatatlan tárgyak, egyéb dolgok bemutatása a placedo paranccsal történik. Bemutatnám neki a két legfontosabb helyszínt, amelyek a játék későbbi szakaszában is szerepet fog játszani, mint a városháza (És a hozzá tartozó három NPC.) , autósiskola. Elmagyaráznám neki, hogy a korai játékban mindenképp legyen nála személyigazolvány, jogosítvány, útlevél, ugyanis, ha egy rendőr félreállítja igazoltatás céljából, ezeket mindenképp elfogják kérni tőle, és amennyiben nincs nála egy bizonyos szint után megbírságolják, és így amit összegyűjtöttél pénz, hamar el is veszíthetted. Továbbá elmagyaráznám neki, hogy az iratoknak hasznát veheti, ha egy legálisan működő frakció felvételt hirdet a köreibe, ott szintúgy elfogják ezeket kérni. Bemutatnám neki a legális frakció két részlegét, amelyek a következőt tartalmazzák: Rendvédelem és egyéb.
Elmondanám neki, hogy jelenleg öt rendvédelmi szerv található meg a szerveren, akik mind valós játékosok, egyedileg kialakított karaktertörténetekkel, így sose árt, ha jelentkezés előtt te is kitalálsz egyet, amelyhez igencsak hűnek kell maradnod. Elmagyaráznám neki az öt szerv feladatát, amelyet a szerveren kell elvégezniük, majd kitérnék a másik részlegbe, ahol megtalálható az olyan frakciók, mint az egészségügy, fuvarszolgálat, autószerelés.
Amint ezeket a frakciókat a tudtára adtam, és nincs egyéb kérdése ezzel kapcsolatban bemutatnám neki a szerver úgymond "sötét oldalát" amelyek nem más, mint az illegális frakciók, azaz a banda és maffia, ahol szintén rendelkeznie kell egy karaktertörténettel és szokással. Ugyanakkor elmagyaráznám neki, hogy az illegális tevékenységhez nem szükséges bármelyik frakcióba csatlakoznod, ugyanis működnek a szerveren civil személyek is, akik szintén foglalkoznak fegyver és kábítószer árusításával, birtoklásával. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Válasz formájában tájékoztatnám arról, hogy ilyen parancshoz nekem nincs jogosultságom, inkább egy 1-es, vagy annál magasabb adminisztrátort keressen fel. Továbbá elmondanám neki, hogy kizárólag nyomós indokkal adnak spawnolást, például taxi elkerülése véget nem igen. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia! Amennyiben az illetőnek nem volt nyomós indoka arra, hogy ezt a cselekedetet megtegye, úgy nonrp-t követett el. Kérlek továbbá meséld el az esetett PM formájában, vagy keres fel egy minimum 1-es szintű adminisztrátort, ugyanis én még nem rendelkezem a szankcionálás jogával. Amennyiben adminisztrátorhoz fordulsz, készítsd elő a szükséges bizonyítékokat (Kép/videó), ezzel is segítve az ő feladatát. >>
[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Szia! Elsősorban figyelj a stílusodra, ugyanis a szerver szabályzat kimondja, hogy e féle megnyilvánulásokkat nem tolerálja. Az átveréssel kapcsolatban pedig a fegyver állapota teljesen mértékkel IC ügynek minősül, kivétel ez alól a skines fegyverek. Legközelebb vedd rá az illetőt, hogy mutassa meg a fegyvert, amit te /me használatával megvizsgálsz. >>
Utoljára szerkesztve: