Dora-->Mosley,Owens

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SpaceX

Aktív fórumozó
2022. 01. 30.
231
176
Erdély
V4 karakter
Carolina Skoglund
LV karakter
Haisley Carolina
V2 karakter
Haisley Carolina

047cd4fe52bfab8af4e703ad46c66b02.png

I. SZEMÉLYES ADATOK

Keresztnév: Dora
Vezetéknév: Slauerhoff
Telefonszám: +38-76-834-3862
Email cím: 4spacex4@gmail.com

II. PANASZRA TETT OFFICER(EK), PANASZ KIFEJTÉS

Officer(ek) neve: Mosley,Owens
Officer(ek) jelvényszáma: 12221,13331
Eset helyszíne: Bone Country
Dátum, idő: 2025.03.15-20:05

Panasz kifejtése: Vezetés közben átmentem egy stoptáblán és félreállítottak.Átadtam az iratokat és mindet amit kértek.Kiakartak állítani egy csekket 6(3,4) indokkal.Nem értettem egyet a gondatlan vezetéssel ezért supervisiort kértem a helyszínre de nem volt.Ezért supervisior véleménye hiányában úgyanúgy kiadták 6(3,4) indokkal a büntetést.Kicsit lehúzásnak érzem, hogy egy egyszerű stoptábla miatt mindenért is megbüntetnek amiért csak tudnak.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Sepsi és 10banis

Grego

Aktív fórumozó
2020. 03. 14.
267
255
V4 karakter
Greg Sanders
LV karakter
Nathan Barnett
V2 karakter
Greg Sanders
047cd4fe52bfab8af4e703ad46c66b02.png

Tisztelt Dora Slauerhoff.

Az ügyet megvizsgálta az Internal Affairs Bureau, amely során a következőket állapította meg:
  • A Penal Code hatodik paragrafusának harmadik bekezdése (6(03)) abban az esetben adható ki, amennyiben a forgalomban részt vevő sofőr gépjárművével figyelmen kívül hagyja a tábla jelzéseit, szabálysértést követ el. Ön a panaszában beismerte, hogy áthajtott egy STOP táblán, így a bírság ezen része helytálló.
  • A P.C. hatodik paragrafusának negyedik bekezdéséből (6(04) az a pont vonatkozik önre, miszerint "Ha egy személy veszélyesen, közúti szabályokat szeg, tudatosan gyorsan hajt, mások vagy a saját testi épségét veszélyeztetően vezet vagy a járművének állapota nem megfelelő az szabálysértést követ el."
    Az esetek túlnyomó többségében ez a két paragrafus bekezdés együtt kerül kiosztásra, mivel az illető a közlekedési szabályok megszegésével, mások testi épségét is veszélybe tudja sodorni vele.
  • A eset történését a mai napi dátummal adta be, viszont a panaszt már több nappal ezelőtt benyújtotta.
Végérvényben, az ön által benyújtott panaszt elutasítjuk. A szóban forgó Officerek megfelelően jártak el önnel szemben.

7bdb91c2b365db07ea6938d0bee55284.png

Sergeant Jonathan Walsh
Internal Affairs Bureau
Las Venturas Metropolitan Police Department
03/15/2025

• Imádom
Reactions: Sepsi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.