Keresztnév:Dora Vezetéknév:Slauerhoff Telefonszám:+38-76-834-3862 Email cím:4spacex4@gmail.com II.PANASZRA TETT OFFICER(EK), PANASZ KIFEJTÉS
Officer(ek) neve:Mosley,Owens Officer(ek) jelvényszáma:12221,13331 Eset helyszíne:Bone Country Dátum, idő:2025.03.15-20:05
Panasz kifejtése:Vezetés közben átmentem egy stoptáblán és félreállítottak.Átadtam az iratokat és mindet amit kértek.Kiakartak állítani egy csekket 6(3,4) indokkal.Nem értettem egyet a gondatlan vezetéssel ezért supervisiort kértem a helyszínre de nem volt.Ezért supervisior véleménye hiányában úgyanúgy kiadták 6(3,4) indokkal a büntetést.Kicsit lehúzásnak érzem, hogy egy egyszerű stoptábla miatt mindenért is megbüntetnek amiért csak tudnak.
Az ügyet megvizsgálta az Internal Affairs Bureau, amely során a következőket állapította meg:
A Penal Code hatodik paragrafusának harmadik bekezdése (6(03)) abban az esetben adható ki, amennyiben a forgalomban részt vevő sofőr gépjárművével figyelmen kívül hagyja a tábla jelzéseit, szabálysértést követ el. Ön a panaszában beismerte, hogy áthajtott egy STOP táblán, így a bírság ezen része helytálló.
A P.C. hatodik paragrafusának negyedik bekezdéséből (6(04) az a pont vonatkozik önre, miszerint "Ha egy személy veszélyesen, közúti szabályokat szeg, tudatosan gyorsan hajt, mások vagy a saját testi épségét veszélyeztetően vezet vagy a járművének állapota nem megfelelő az szabálysértést követ el."
Az esetek túlnyomó többségében ez a két paragrafus bekezdés együtt kerül kiosztásra, mivel az illető a közlekedési szabályok megszegésével, mások testi épségét is veszélybe tudja sodorni vele.
A eset történését a mai napi dátummal adta be, viszont a panaszt már több nappal ezelőtt benyújtotta.
Végérvényben, az ön által benyújtott panaszt elutasítjuk. A szóban forgó Officerek megfelelően jártak el önnel szemben.
Sergeant Jonathan Walsh Internal Affairs Bureau
Las Venturas Metropolitan Police Department
03/15/2025