Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< A barátaim nagyrészt Keszinek vagy Dominiknak hívnak. IG nevem: Donyo Dominik. 17 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 20434 játszott percem van jelen pillanatban. >>
Mi az SGH feladata?
<< A szerveren levő játékosok kérdéseinek megválaszolása 100%-os tudásom szerint,
illetve az Adminisztrátorok munkájának könnyítése/segítése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Aki jobban ismer az tudja, hogy mindig is vágytam az új dolgok ki próbálására és annak elsajátítására, mind az életben/virtuális dolgokban, illetve mikor még elkezdtem játszani a SeeMTA V3 szerveren én is tele voltam kérdésekkel a szerverrel kapcsolatban amikben az SGH tagok tudásuk szerint adtak választ (ezek a kérdések megválaszolása nélkül nem tudtam volna előre lépni a játékban), ezért jutottam arra a döntésre, hogy én is szeretnék más játékosoknak segíteni, hogy tapasztaltabb ás jobb képességű SeeMTA játékosok legyenek. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy gondolom, hogy egy magas potenciával rendelkező játékos vagyok aki hamar illeszkedik be egy már meglévő csapatba.
A szorgalmammal a kitartásommal profitálni tudna az SGH csapat, amibe belekezdek ott mindig a 100%-ra törekszem és a munka morálom is megfelelő. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< mivel magas szinten sportolok így ez a időintervallum változó, de szünetekben/hétvégéken lényegében 4-5 órát vagy többet. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem https://imgur.com/a/b7Pb6cU >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen https://imgur.com/a/AwXl7uf >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív:
- Ami érdekel azt könnyen tanulom meg, sajátítom el.
- Kitartó vagyok/magabiztos.
- A céljaim eléréséhez a 110%-ot nyújtom (mindent megteszek azért, hogy amiből csak tudok a legjobb legyek).
Negatívum:
- Egy rossz/fárasztó nap után lankad a koncentrációs készségem.- Vannak pillanatok, hogy felindulásból (játékban történő történések miatt) nem mindig kulturált szavak hagyják el a számat.
- Vannak pillanatok amikor mentális fáradságomból kifolyólag nagy részt a könnyebbik/egyszerűbb utat választom, ami nem minden esetben jó, ezen persze igyekszek javítani. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen szeretnék.
Mint az imént a föntiekben is említettem vonzanak a "felderíthetetlen" új dolgok amiket igyekszek elsajátítani és a legjobb tudásom szerint végezni. Vannak most olyan tagok az Admin csapatban akik frakció társaim és lényegében csak pozitív vissza jelzéseket adtak, így nekem is megjött a kedvem ahoz hogy kipróbáljam. Szeretnék más közösségeket megismerni és azoknak meghatározó tagja lenni. Kamatoztatni szeretném a vezetői készségemet a virtuális valóságban is. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A komfort és a folyékonyság kedvéért fel hívnám TS szerverre, de ha nem megoldható az sem probléma. Tisztáznám vele az RP (RolePlay) fogalmát, meg hogy lényegében ez a szerver a való életet szimulálja amit saját maga karakterének formál, Legális tevékenységektől az illegális formákig, majd bele mennék a részletesebb fogalmakba/tudnivalókba pl.: (MG,PG stb...), RP szituációkhoz szükséges parancsok /me /do és azok elmagyarázása, elmondanám neki, hogy ha esetleg van-e szerveren történő dolgokkal/eseményekkel való kérdése akkor /pm paranccsal SGH,Adminoktól tud segítséget/kérdést feltenni adnék neki egy-két tippet ötletet, majd a mondandóm végén megkérdezném tőle, hogy van-e kérdése még a szerverrel kapcsolatban vagy azzal amiket eddig elmondtam és, ha mindent át beszéltünk Jó Szórakozást kívánnék neki. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elmondanám neki, hogy nem tudok segíteni, ez ügyben keressen fel egy Admint a megfelelő bizonyítékokkal. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Csáó! Amennyiben skines fegyverről lenne szó, akkor ezzel kapcsolatban egy Adminisztrátórt keress fel, viszont ha a fegyver nem skines hanem játékon belüli pénzért lett vásárolva akkor IC ügynek minősűl. >>