Donovan Clayton ---> Tarek Fayad [Laca]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dono

Újonc
2024. 06. 05.
69
36
V4 karakter
Donovan Clayton
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Donovan Clayton

Panaszra tett személy InGame neve:
Tarek Fayad

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szolgáltatás igénybe vétel, majd nem fizetés. Nos ecuzással foglalkozok, Tarek hirdetés alapján rám írt hogy be kellene neki állítani egy guliat, ami meg is történt. Viszont dynoból kijövetelkor én crasheltem egyet, léptem azonnal visszaa ahogy szoktam! Az emberünk ez idő alatt felszívódott, sms-re nem reagál azóta sem, vártam rá eleget! Este írtam rá reportot még Sneci azt mondta figyelgessem, ha nem válaszol írjak rá pk-t! Az este folyamán 2x is láttam hogy fent volt az illető, sms-re nem válaszolt!

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
log: https://pastebin.com/ePF273Hi

Megjegyzés:
Nem fő célom hogy kapjon érte bant / jailt, csak nem értem hogy ha már kifagy a másik akkor miért nem tudjuk megvárni. Vagy legalább az sms-re legalább válaszolni! És ha már igénybe vette a szolgáltatást, akkor ne gondolja azt hogy ha kifagy a másik akkor azt nem kell kifizetni..!

Utoljára szerkesztve:

csompi17

Írnok deák
2019. 09. 09.
610
192
Monostorpályi
V4 karakter
Tarek_Fayad
LV karakter
tarek_fayad
Sziasztok! Laca-nak odaadtam a pénzt, ő odaadja neked. Elnézést tőled is, nem ált szándékomba nem kifizetni! [SeeMTA]: Adtál Laca játékosnak 341 250 dollárt. (Adó: 8 750$)

• Tetszik
Reactions: Dono

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
431
1 425
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Felkerestem a szerveren Tarek Fayad-ot ahol elmondása szerint nem figyelte a telefont ezért nem reagált és csak a mai nap látta az sms-t a pénzt át adta nekem így ezzel tudsz a szerveren keresni reportban.

Panasz egyébként jogos, következmény nélkül zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.