Donovan Clayton SGH Jelentkezése

Dono

Újonc
2024. 06. 05.
68
30
V4 karakter
Donovan Clayton
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Zolinak hívnak, 23 éves vagyok. IG: Donovan Clayton
Hány játszott perccel rendelkezel?
103.310 perc
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Egy SGH feladata játékosok kérdéseinek, helyes megválaszolása, segítése! Szabályzat / játékmechanika alapos ismertetése. Adminok munkájának támogatása / megkönnyebbítése!
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Segítséget illetve támogatást nyújtani a többi játékos társamnak, mind admin társamnak! Valamint egy összetartó közösség tagja lenni!
Miért pont téged válasszunk?
Múltamra való tekintettel hibáztam egyszer, tanultam belőle pihentem elég sokat az idő alatt mióta vissza jöttem elég aktívan részese vagyok a szervernek! Mióta elkezdtem ecuzni / matricázni rengeteg barátra / ismerősre tettem szert, és mindenkinek ott segítek ahol tudok! És tanultam az akkori hibáimból, nem megyek bele semmi olyanba ami nem lenne szabályos, vagy szabályt szegnék ezzel, tanultam az akkori hibámból és benőtt a fejem lágya! Úgy érzem megtudnám állni helyemet ezen magasabb szinten, későbbiekben ha lehetőség adott esetleg nagyobb szinten is.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Napi szinte 5-6 órát munkán kívül többet is!
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Segítőkész vagyok, mindenkinek teljes mértékben ott próbálok segíteni ahhol tudok, adottságaimhoz mérten. Elszánt, amit kitűzök magamnak és el akarom érni azért addig küzdök amíg el nem értem / meg nem szereztem! Türelmes vagyok, higgadtan türelmesen állok a dolgok elé nem vagyok egy ideges ember, ha kihoznak a sodromból is higgadtan kezelem!
Negatív: Feledékeny, van hogy hamarabb el felejtek dolgokat mint más emberek ( mostanában már inkább felírom ha olyan ne felejtsem el ) Sokszor nem vagyok bőbeszédű.
Jószívűség, életem során sokszor túl jószívű voltam emberekkel, akikkel nem kellett volna is ( ez nyilván egy adott admin szituációban helyes megfelelő eljárást fogom véghez vinni, ha hibázik az ember megfelelő büntetést fogja kapni )

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen szeretnék későbbiekben adminisztrátor lenni, ha kapok rá lehetőséget. Egy elég nagy vágyam hogy egyszer admin legyek, és teljes beleadásommal segítenék a játékosoknak, admin társaimnak hogy terhet vegyük le a vállukról. Egy adminisztrátori feladat nagyobb felelőséggel jár, úgy gondolom hogy szerintem ezt a feladatkört tudnám teljes mértékben teljesíteni, mind terhelhetőségemmel, mind gyorsan tanulási adottságaimmal, mind felelőségteljesen végezni a munkámat!
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elsősorban tudatnám vele a szerver szabályzatát teljeskörűen, hogy ne ütközzön szankciókba, problémákba! El magyaráznám neki a szerveren lévő legfontosabb helyszíneket ( Városháza, Kórház, Autósiskola, Autókereskedés ) amik kezdőként fontosak lehetnek számára, valamint elmondanám neki a legfontosabb scripteket / munkalehetőségeket, illetve ajánlanám neki hogy nézze meg a szerverről található videókat amiben sok mindent és alapot dolgokat megtanulhat! Elmagyaráznám neki a legfontosabb dolgot a /me /do helyes megfelelő helyen való használatát alap rp szabályokat, tudnivalókat.

dominikk110

Újonc
Támogató
2021. 08. 16.
28
22
23
V4 karakter
Nolan Harris
Támogatom mindenképp! Tényleg jófej srác. Megállná a helyét SGH tagként szerintem.

• Imádom
Reactions: Dono