Donny Sheffield panasz levele

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Donni97

Újonc
2021. 05. 18.
26
21
27
London
V4 karakter
Donny Sheffield
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
belsoellenorzesiosztaly@nav.hu

Pénzügyőrre tett panaszbeadvány

Panasztevő neve:
<< Donny Sheffield >>
Panasztevő születési helye, ideje:
<< San Fierro , 1987.08.13 >>
Panasztevő telefonszáma:
<< +38-77-411-4236 >>

Panaszra tett pénzügyőr neve:
<< Guerno tőrzsőrmester >>
Panaszra tett pénzügyőr jelvényszáma:
<< 1366 >>
Panaszra tett pénzügyőr gépjárművének adatai:
<< Fehér Skoda >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< See Ring melletti benzinkút, 2024.09.13 02:28 (( A képeken egy órával visszább van mert külföldön élek. )) >>

A panaszolt intézkedés, cselekmény leírása, indoka:
<<
Tisztelt Nemzeti Adó és Vámhivatal!

Donny Sheffield vagyok See City lakos és az egyik alkalmazottukra szeretnék panasszal élni.
2024 Szeptember 13-án körübelül negyed 3 tájt hajnalban a testvéremmel a See Ring melleti benzinkúton parkoltunk. Ő tankolt én pedig mögötte parkoltam leálított motorral illetve felkapcsolt neonnal. Az eset előtt pár héttel megbüntettek a Rendőrök mert menet közben neont használtam, akkor tájékoztattak, hogy csak álló helyzetben használhatom és ez után így is tettem. Viszont a fent említett időpontban mint már írtam LEÁLÍTOTT motorral álltam, tehát nem közlekedtem erre Guerno tőrzsőrmester ( sajnos még a teljes nevét sem volt hajlandó elárulni ) jelvényszáma: 1366 a járművem mögé parkolt felkapcsolta a szirénát majd hozzám sétált. Első körben megkérdeztem, hogy ő mint a NAV alkalmazotja miért igazoltat engem amikor egy helyben állok. Erre a válasza az volt, hogy a neon miatt. Mondtam neki én is illetve a testvérem is, hogy egy helyben állva engedélyezett a neon használata de ránk se hederített. Kötötte az ebet a karóhoz majd megbírságolt 33800$-ra a neon miatt. Mivel tisztán emlékeztem, hogy pár héttel ezelőtt mit mondtak a rendőr urak így ki hívtam egy járőrt ( a rendőrségtől ) és vázoltam nekik a helyzetem. Ez után az illetékes rendőr megerősített abban, hogy márpedig a neont használhatom álló helyzetbe teljesen mindegy hol állok és Mr Guerno továbbra sem tudom vezetéknevét teljesen jogtalanul büntetett meg. Kérdezném, hogy fordulhat elő ilyen? Mr Gurneo nem kapta meg a megfelelő kiképzést vagy esetleg egyátalán nincs tisztába a szabályokkal? Szeretném ha az ügyemben a vezetőség utána járna, hogy mi miért is történt esetleg egyeztessenek rendőr kollegáikkal akik ezek szerint jobban tájékozottak. Válaszukat előrre is köszönöm.

Tisztelettel,

Donny Sheffield
>>

Melléklet:
<< >>

Aláírás:
<< Donny Sheffield >>

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Peacet2y és Néma

patrxk

vagy mindent, vagy semmit
SzuperAdmin
v2
2019. 11. 17.
461
1 148
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!
Tájékoztatom, hogy az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály megkezdte.

A felülvizsgálati kérelemben megfogalmazott ügy teljeskörű kivizsgálásáig szíves türelmét kérem.
San Fierro, 2024.09.12.
Ashley Kuznetsov
Belső Ellenőrzési Osztály​

• Tetszik
Reactions: Donni97

patrxk

vagy mindent, vagy semmit
SzuperAdmin
v2
2019. 11. 17.
461
1 148
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!
Tájékoztatom, hogy az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály elvégezte.
A Belső Ellenőrzési Osztály Manson Guemo pénzügyőr főtörzsőrmester (továbbiakban: intézkedő) intézkedését, a szolgálati gépjárművébe felszerelt fedélzeti kamera videó- és hangfelvételeit alaposan átvizsgálta, a felülvizsgálati kérelemben jelzett és mellékletként csatolt pontokat elemezte.

Tájékoztatom, hogy a 2024. szeptember tizenharmadikán indítványozott felülvizsgálati kérelmének ügyében a Belső Ellenőrzési Osztály a következő döntést hozta: Manson Guemo pénzügyőr főtörzsőrmester intézkedése jog- és szakszerű volt.

Az intézkedés jogalapját a 1988. évi I. törvény (a közúti közlekedésről szóló törvény) határozza meg, amely a közforgalom számára megnyitott közutakról és magánutakról rendelkezik.
A büntetőtörvénykönyv huszonkilencedik paragrafusának második bekezdése a következőről rendelkezik:
• Tilos a járműre szerelt neoncsövet közúti közlekedésben vagy közforgalom elől el nem zárt magánúton menet közben használni.
Kivétel: Rendőrségi vezérkar engedélye esetén kiemelt események helyszínén és útvonalán.

A Belső Ellenőrzési Osztály a vizsgálat szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, a kérelmet archiválja. A továbbiakban fellebbezésnek helye nincs.

San Fierro, 2024.09.15.

Ashley Kuznetsov
Belső Ellenőrzési Osztály​

Donni97

Újonc
2021. 05. 18.
26
21
27
London
V4 karakter
Donny Sheffield
• Tilos a járműre szerelt neoncsövet közúti közlekedésben vagy közforgalom elől el nem zárt magánúton menet közben használni.
Kivétel: Rendőrségi vezérkar engedélye esetén kiemelt események helyszínén és útvonalán.
Úgy látom magânál is gond van a szöveg értelmezésnél mint a kollegájánál. Maga is le írta feketén fehéren két szó: KÖZLEKEDÉSBEN, MENET KÖZBEN. Se nem közlekedtem se menet közben nem voltam. ÁLLÓ HELYZETBEN VOLTAM! A döntést nem vagyok hajlandó elfogadni vizsgálódjanak tovább külömben tovább viszem az ügyet. Köszönöm

Tisztelettel,

Donny Sheffield

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.