Donny Sheffield, Niko Sheffield - Romero Reece, Baker Torres, Zacarias Castillo, Lyonell Garcia [Fallen]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Donni97

Újonc
2021. 05. 18.
26
21
27
London
V4 karakter
Donny Sheffield
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Donny Sheffield, Niko Sheffield

Panaszra tett személy InGame neve:
Romero Reece, Baker Torres, Zacarias Castillo, Lyonell Garcia

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Talán nem megfelelő helyen való rablás (nem vagyok benne biztos, hogy helyes volt e vagy sem.), illetve ok nélküli lövöldözés.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nikoval a 4sávoson állítgattuk az autóink ecuját, én kicsit félre álltam mert már kész voltam, elkezdtem horgászni amikor megláttam egy fehér range rovert közelíteni a 4 srác oda jött kirabolt, rendben átadtam a cuccokat. Viszont Niko oda jött gondolom megnézni, hogy mi történik és se felszólítás se semmi egyből elkezdték darálni ami a képeken is látszik (Szinte még meg sem állt az autóval). (Szerk.: Annyi kimaradt, hogy felszóllítás sem történt. Bizonyíték: )

Utoljára szerkesztve:

Lyo

Újonc
2019. 04. 22.
47
64
V4 karakter
Lyonell_Stones
LV karakter
Leopold_Kensington
V2 karakter
Nincs
Szia én vagyok ez egyik érintett.
Először is azon a helyszinen ahol te tartózkodtál kirabolhatunk. - Szerintem ezen nem érdemes vitatkozni nézd meg a rablással kapcsolatos szabályokat.
Másodszor, ott keringett a haverod a kocsival és megpróbált idejönni hozzánk 4-en fogjuk rád a fegyvert mi ic nem tudhatjuk hogy ki lehet a haverod, melesleg szerintem nem érte őt golyó. Valóban abban igazat adok neked felszólitás szó szerint nem történt, hogy pl: /Tedd fel a kezed./, de a többi rp a me/do motozás rablás le lett rp-zve mint látható, és ha 4-en fogjuk rád a fegyvert, szerintem ez elég indoknak kell legyen, hogy az egyikünk sietve gyors áttapogat és kirabol főleg úgy, hogy rádfogtuk és rá pár pillanatra már magadtól feltetted a kezed. - Részemről ennyi.

Ui: Ha bármiféle szabálysértés történt akkor azért engem vonjanak felelőségre ez az "akció" az én ötletem volt.

Utoljára szerkesztve:

Donni97

Újonc
2021. 05. 18.
26
21
27
London
V4 karakter
Donny Sheffield
Szia én vagyok ez eggyik érintett.
Először is azon a helyszinen aholt te tartózkodtál kirabolhatunk. - Szerintem ezen nem érdemes vitatkozni nézd meg a rablással kapcsolatos szabályokat.
Másodszor, ott keringett a haverod a kocsival és megpróbálit idejönni hozzánk 4-en fogjuk rád a fegyvert mi ic nem tudhatjuk hogy ki lehet a haverod, melesleg szerintem nem érte őt golyó. Valóban abban igazat adok neked felszólitás szó szerint nem történt, hogy pl: /Tedd fel a kezed./, de a többi rp a me/do motozás rablás le lett rp-zve mint látható, és ha 4-en fogjuk rád a fegyvert, szerintem ez elég indoknak kell legyen, hogy az egyikünk sietve gyors áttapogat és kirabol. - Részemről ennyi.
Mint írtam is, hogy lehet e rabolni ott vagy sem azt nem tudtam / tudom. Ha azt mondod, hogy lehet én hiszek neked azért is adtam át a cuccaimat. A továbbiakra várom az admin válaszát.

• Vicces
Reactions: xiaomi munkas

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
441
2 063
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
"ott keringett a haverod a kocsival és megpróbálit idejönni hozzánk" ezt lefordítanám arra, hogy meg se álltam a kocsival, sőt még oda se mentem teljesen, csak az úton maradva kicsit közelebb mentem és lelassítottam. Amint megláttam mi történik, azonnal mentem is tovább, csak ti addigra már elkezdtetek darálni, mintha nem lenne holnap.

Szerintem ezt nem engedhettétek volna meg magatoknak, hogy csak úgy elkezdtek engem darálni.

4 sávoson való rablás sem helyénvaló szerintem. Amíg mi ott próbálgattuk a kocsikat, nem egyszer láttunk rendőröket elmenni ott, tehát eléggé forgalmas hely ahhoz, hogy nonrp-s legyen ott rabolni. Értem, hogy a szabályzatba nincs jelenleg forgalmas hely, de ne csináljunk már GTA 5 "RP"-t.

Lyo

Újonc
2019. 04. 22.
47
64
V4 karakter
Lyonell_Stones
LV karakter
Leopold_Kensington
V2 karakter
Nincs
Ha történt szabálysértés azt magamra vállalom, ha esetleg a rablás helyszine tiltott volt abban az esetben személyesen adom vissza az adott itemet/pénzt.

• Tetszik
Reactions: Donni97

demoittvan

Barangoló
2023. 04. 10.
102
34
V4 karakter
Hjorleifr Hrafnhildur
LV karakter
Sascha Maxim
V2 karakter
-//-
"ott keringett a haverod a kocsival és megpróbálit idejönni hozzánk" ezt lefordítanám arra, hogy meg se álltam a kocsival, sőt még oda se mentem teljesen, csak az úton maradva kicsit közelebb mentem és lelassítottam. Amint megláttam mi történik, azonnal mentem is tovább, csak ti addigra már elkezdtetek darálni, mintha nem lenne holnap.

Szerintem ezt nem engedhettétek volna meg magatoknak, hogy csak úgy elkezdtek engem darálni.

4 sávoson való rablás sem helyénvaló szerintem. Amíg mi ott próbálgattuk a kocsikat, nem egyszer láttunk rendőröket elmenni ott, tehát eléggé forgalmas hely ahhoz, hogy nonrp-s legyen ott rabolni. Értem, hogy a szabályzatba nincs jelenleg forgalmas hely, de ne csináljunk már GTA 5 "RP"-t.
én a felső mondatodat javítanám, konkrétan 2 ugrásnyira voltál tőlünk, és még meg is álltál.

Lyo

Újonc
2019. 04. 22.
47
64
V4 karakter
Lyonell_Stones
LV karakter
Leopold_Kensington
V2 karakter
Nincs
Mivel 4 ember kis/nagy kalival tartja rád a fegyvert és a kezeid a magasban lógnak. Innen kéne tudnia, és nem kell olyan közel legyél, hogy ezt észre vedd

• Fire
Reactions: baloghattis

baloghattis

Barangoló
2021. 07. 29.
113
114
23
V4 karakter
Gustavo Aguirre
LV karakter
Tatjana Stanislav
Az a hergelés benne, hogy másodszor jött vissza, megállt, közelebb jött, megint megállt és közelebb jött. Ezzel tudatosan közelített 4 fegyveres felé.

baloghattis

Barangoló
2021. 07. 29.
113
114
23
V4 karakter
Gustavo Aguirre
LV karakter
Tatjana Stanislav
Én leírtam amit tapasztaltam, ami szerint cselekedtem. Nem kívánok mást hozzáfűzni.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
441
2 063
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
@Lyooo Alapból együtt voltunk, csak én még próbálgattam a kocsimat. Amúgy is odamentem volna hozzá. Távolról meg nem láttam, hogy a kezetekben fegyver van, ez nem a GTA 16. Konkrétan azzal észleltem a fegyvert, hogy elkezdtetek lőni rám a semmiből..

@baloghattis A hazugságnak itt nincs helye szerintem. De legalább ezzel belátod, hogy hibás vagy, amit rám akarsz kenni

demoittvan

Barangoló
2023. 04. 10.
102
34
V4 karakter
Hjorleifr Hrafnhildur
LV karakter
Sascha Maxim
V2 karakter
-//-
Baker, Lyonell, Zacarias.

Lyo

Újonc
2019. 04. 22.
47
64
V4 karakter
Lyonell_Stones
LV karakter
Leopold_Kensington
V2 karakter
Nincs
Én lőttem 1-et

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 178
6 449
18
V4 karakter
Darryl Nordin
4 sávos forgalmashelynek minősül, rengeteg autó jár ott való életben, nem fogsz ott minden ember szemeláttára rabolni.
Azon a képen ami linekelve van nagyon távol van tőletek Niko, nem kell csak úgy rálövöldözni 4 sávoson, mert megmert közelíteni titeket.
Akik rálőttek Nikora 250 perc NonRP + Forgalmashelyen való rablás büntetést kapnak, aki meg nem lőtt rá 150 perc Forgalmashelyen való rablást.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.