- 2023. 08. 08.
- 34
- 6
- V4 karakter
- donny_howard
- LV karakter
- bobby_klinkov
- V2 karakter
InGame neved:
► Donny Howard ◄
A ban időpontja:
► 2024.03.29 ◄
A ban időtartama:
► örök ◄
Admin neve, aki bannolt:
► Rol4nd ◄
A ban oka:
► 50.000$ feletti átverés ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Sziasztok, teljesen véletlen hoztam össze ezt az átverést, egy sima kis pénzkeresés akart lenni,mivel azelőtt átvertek engem ugyanezzel a trükkel. lehúztak pármillió dollárral, úgyanúgy csináltam mint a srác aki engem átvert, az összértékkel át akartam verni a srácot. Ő átadta a pénzt én pedig ráakartam húzni az antik szobrot,aminek az összértékével szerettem volna átverni. Nem volt hely a srácnál én ráhúztam és erre nemfigyeltem, felpattantam a biciklire és eljöttem kb 10 perc mulva adminügy lett amiben roland elmondta a srácnak,hogy ezzel nemvolt baj utána este leléptem és másnap reggel délelőtt 7 órakkor megkaptam az örökös kitiltásomat. Szeretnék játszani a szerveren, a pénzt vissza juttatom és én még abba is benne lennék, ha unban fejében jailt is kapnek, vagy stb. Előre köszönöm ha válaszoltok és megpróbáljuk ezt megoldani. ◄
Megjegyzés:
► tényleg semmi ilyen nemvolt a fejembe,hogy en ugy atverjem ezt a sracot h megkapjam az orokos kitiltasomat.Csupan a veletlen szeretnek a szerveren jatszani.◄
Utoljára szerkesztve: