Elfogadva Donnie Wes - #Rider [SMOD]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Smelly Killa

Zöldfülű
2020. 05. 07.
187
1 078
LV karakter
Nathan Carbajal
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< Donnie Wes (mostmár) >

UID-d:
< W0ma+TH9gL6lcEcCCwHuOMPZ1/8=/COLOR] >

Bann pontos időpontja:
< 2019.január-február (pontosan nemtudom, mert nem írja sehol) >

Bann pontos indoka:
< <19:57:11> You are banned permanently. Reason: "vicces #Rider" >

AKi bannolt:
< Rider >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Szóval az indokba nincs benne rendesen az, hogy mi volt emögött szóval szeretnék erre kitérni. Felmentem #LOVARDAGANG névvel vagy #FUCKLOVARDAGANG névvel nemtudom már pontosan hogy milyen formába volt ez a név akkor, de nem realizálódott bennem ez az egész, hogy mekkora hülyeséget csináltam akkor. Nem rossz szándék és gúnyolódásból mentem fel ezzel a névvel, hogy most "Hehe feltörték a See-t és most gúnyolódok" semmi ilyesmiről nincs szó tényleg, egyszerűen csak beírtam és felmentem de semmi rossz szándék nem vezérelt illetve semmi olyan amire bárki gondolna. Frakcióba voltam most is abba szeretnék lenni de nem nagyon volt arcom azonnal UB-t kérni így a szervert itt is hagytam egy időre, de bele szeretnék vágni és mellőzni az ilyen fajta megmozdulásokat, sokat változott a személyiségem és a viselkedésem is, másképpen fogok viselkedni a szerveren és annak közösségével, ahogy azt illik és kell és a kölcsönös tiszteletre való tekintettel. Én tényleg minden sablonitás nélkül nagyon megbántam, és jobban szeretnék ezen a szerveren játszani és TeamSpeaken aktívkodni annál hogy bármi ilyesmihez folyamodjak, én nagyon sajnálom és elnézését kérném azoknak akiknek ezzel bántottam a szeme világát, vagy bármi ami nem esett jól valakinek. És mi erre a garancia? Mint említettem, ténylegesen kellően és illően fogok viselkedni a szerveren és játékos társaimmal szemben. >

Megjegyzés:
< Nincs >

Angelo válasza:
Mivel Rider már nem Operátor ub kérelmed egy SMOD bírálja.
Angelo válasza:
12 órád van frissíteni V2 ig neved.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: thechris

Blacksmith

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
375
90
26
Pécs
V2 karakter
Jesse Smith
Lassan 1.5 év eltelt a kitiltásod óta ezért megadom az unbant. Próbálj reálisan gondolkodni és akkor nem követsz el legközelebb ehhez hasonló hülyeséget.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.