- 2019. 01. 12.
- 215
- 108
- V4 karakter
- Reyes Fuentes
- V2 karakter
- Becky D'Knox
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~Gyuszi ~
[#2] Korod:
~ 14 éves vagyok. ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2018-12-04 óta. 50005 perc van jelenleg. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~https://imgur.com/a/SsaDH1a AJ-m volt pár sajnos. Bannom nincsen.~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~Szeretnék egy jó közösség tagja lenni és, mert nagyon tetszik a NAV feladata a határellnőrzés stb. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~Mert terhelhető, megbízható, aktív lennék. Sok időt tudnék az FK-ra fordítani. És nagyon szeretek csapatban dolgozni másokkal. Szeretem sok igazoltatás hasonlóféle RP-ket, úgy érzem tudnám végezni a NAVos feladataimat.~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~Sziasztok én egy kedves srác vagyok. Szeretek sportolni és játszani. Sportolni haverokkal szoktunk járni konditerembe, de mielőtt nem konditerembe jártam 4 évig kajakoztam. Játszani legjobban csapatban szeretek pl: MTA, GTA5, Forza Horizon 4. Elég sokat töltök a játékkal barátaimmal. Itthon sokat segítek szüleimnek a házimunkába kint és beltéri munkába is egyaránt. Szeretek bicózni haverokkal nyáron. Egy kisvárosba élek 14 éve itt végzem iskolám is. Jövőre Informatikai rendszer és alkalmazás üzemeltetőnek szeretnék tanulni. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~Donna la Fuentes ~
[#2] Születési helye, ideje:
~Los Santos, 1986.11.23. ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~A NAV feladat körei a kötelező befizetések nyilvántartás ,megállapítása, beszedése, végrehajtása, ellenőrzése. Adók begyűjtése, rend fent tartása a városban. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~A kiszemelt jármű vezetőnek szólók megfonnal és a villogóval, hogy álljon meg az útszélén. Ha ezt megtette, oda megyek hozzá üdvözlöm, elmondom neki a nevem, beosztásom, jelvényem számát és, hogy miért állítottam félre. El kérem iratait és azokat át nézem minden stimmel-e. És megkérem társam nézzen utána a gépjárműnek az adatbázisban. Ha gyanúsnak tűnik a személy átkutatom a ruházatát és a jármű csomagtartóját. Ha mindent rendben találok akkor elköszönök a megállított személytől és mehet tovább az útjára. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~Nincsen. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~Mert megbízható, figyelmesen tudnám végezni a munkámat. És elég jó fizikai erőnlétbe vagyok. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~Határ ellenőrzések, adózók nyilvántartása. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~Ha többször felszólítom és nem teszi azt amit mondok neki akkor le sokkolom. Ha lő ránk vagy rám vagy a társamra és veszélyezteti más vagy saját életét akkor használhatom én is a fegyvert. Vagy ha a felettesem engedélyt ad rá. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~Donna la Fuentes vagyok. Los Santos Szent Anna kórházban születtem 1976.11.23.-dikán. Általános Iskolámat Los Santosban végeztem. Középiskolám San Fierroi Szent Györgyi Albert középiskola volt. Itt mentőápolónak tanultam elég jó eredményekkel ezért fel is vettek a San Fierroi Semmelwis Főiskolán tanultam ahol kitűnő eredményekkel végeztem, így lett a végzettségem mentőtiszt. Innen nem haboztam meg is kerestem a Los Santosi Mentőállomást ahol felvettek első munkám volt. A mentőállomáson mentőtisztként dolgoztam 15 évet. Ez után el határoztam magam, hogy katona leszek. Neki álltam ki edzetem magam fél évig. Elmentem a San Fierroi honvédséghez és ott felvettek honvédnek. Itt a honvédségnél 12 évig szolgáltam. Ez után lettem egy autó szerelő igen nőként. See City Car Service-nél dolgoztam elsőnek szerelőként, itt töltöttem 5 évet. Ez után át mentem egy jobban fizető műhelyhez ami a Fix And Drive volt. Ez a szerelőtelep jobban tetszet így ott 8 évet dolgoztam. És most döntöttem el, hogy meg akarom próbálni újra a rendvédelmet csak nem katona ként, hanem Nemzeti Adó és Vámhivatalban. ~
Utoljára szerkesztve: