- 2019. 03. 28.
- 28
- 12
- V4 karakter
- Alijah Montefiore
- LV karakter
- Harris Dawson
- V2 karakter
- Donati Vittore
Jelentkezési formanyomtatvány pénzügyőr pozícióba.
1. IC | In Character |
*Az alábbi kérdésekre IG válaszokat várunk tőled, kérlek eszerint töltsd ki, minden kérdésre adj választ, és ahol meg van adva minimum mondat, ott kötelezően annyi mondatot írj minimum. Törekedj a helyesírásra, és a fogalmazásra.*
[1.1]: Jelentkező teljes neve:
< Donati Vittore >
[1.2]: Születési helye, ideje:
< Catania, 1989.08.17. >
[1.3]: Bejelentett lakcíme:
< 29 Blossom Lane, Blueberry >
[1.4]: Legmagasabb iskolai végzettsége:
< Felsőfokú szakképzési végzettség (University of Malta, Rendészeti Tudományok Kar) >
[1.5]: Előző munkahelyei:
< Polizia Di Stato Divisione Personale Questura Catania >
[1.6]: Miért szeretne pénzügyőr lenni? [min. 3 mondat]:
< Mint volt cataniai rendőrtiszt, szeretném tapasztalataimat egy új területen bővíteni. A pénzügyőr szakma lehetővé teszi ezt számomra, amellett, hogy új kihívások elé állít. Meggyőződésem, hogy ez a hivatás lehetőséget kínál arra, hogy kamatoztassam a meglévő képességeimet. Úgy gondolom, megszerzett tapasztalataim hasznosak lehetnek ezen a területen is, és a csapat egy megbízható tagjává válhatok. Célom, hogy hozzájáruljak a közösség biztonságához és az általános jóléthez. >
[1.7]: Ön szerint mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata [min. 3 mondat]:
< A Nemzeti Adó- és Vámhivatal elsődleges feladata az adók és vámok beszedése, ellenőrzése. A NAV feladatai közé tartozik továbbá a határok rendszeres ellenőrzése, az esetleges csempészek megakadályozása. A szervezet fontos célkitűzése még az adócsalás elleni küzdelem. A gazdasággal kapcsolatos tevékenységekkel párhuzamosan a NAV nyomozói és bűnüldözői tevékenységeket is folytat. >
[1.8]: Mik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kényszerítő eszközei?:
< Lőfegyver, Sokkoló, Gumibot >
[1.9]: Jellemezze magát 5 szóval:
< Tisztelettudó, kitartó, céltudatos, kreatív, előrelátó.>
[1.10]: Miért pont magát válasszuk? [min. 3 mondat]:
< Tapasztalatom, képzettségem miatt erős jelentkezőnek tartom magam. Amennyiben engem választanak, egy olyan személyt kapnak, aki elkötelezett a hivatása iránt és tudásához mérten mindig a legjobbat nyújtja csapatának. Csapatszintű gondolkodásom, és jó problémamegoldó képességem lehetővé teszi, hogy hatékonyan járjak el minden szituációban. >
[1.11]: Önéletrajz [min. 8 mondat]:
< Donati Vittore-nek hívnak, 1989. augusztus 17-én születtem, Szicíliában, Catania városában. Az Istituto San Giuseppe intézményében végeztem az általános iskolai és gimnáziumi tanulmányaimat, az utóbbit osztályelsőként. Már gyermekkoromban eldöntöttem, hogy rendőri pályára lépek. Sikeresen felvételt nyertem a Máltai Egyetemre, ahol a Rendészeti Tudományok Karán tanultam. Lehetőségem volt jelentkezni a Cataniai Rendőrkapitánysághoz, ahol sikeresen vettem az akadályokat, és 3 évig szolgáltam. Feleségem halálát követően azonban változásra volt szükségem, így elhatároztam, hogy egy Los Santos közeli faluba költözök, és itt próbálok új kihívásokat keresni. Elkötelezett vagyok rám bízott feladatok iránt, és mindig törekszem a legjobb eredmények elérésére. Célom, hogy új ismereteket szerezzek, és hozzájáruljak a közösség biztonságához. >
2. OOC | Out Of Character |
*Az alábbi kérdésekkel szeretnénk téged személyesen jobban megismerni, hogy kirajzolodjon rólad egy kép számunkra. Kérlek minden kérdésre, válaszolj és ennél a résznél is figyelj a helyesírásra, és a fogalmazásra. Ahova képet kérünk ott kötelező képet csatolni. Ellenkező esetben elutasításra kerül a jelentkezési lap..*
< Csabi >
[2.2]: Hány éves vagy?:
< 17 >
[2.3]: Mióta játszol a szerveren?:
< 2024-01-23 17:17:53 >
[2.4]: Játszott perceid száma:
< 1219 perc >
[2.5]: Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel, és működő mikrofonnal?:
< Igen >
[2.6]: Discord klienssel rendelkezel?:
< Igen >
[2.7]: Voltál már a szerveren bármelyik frakció tagja?:
< Nem >
[2.8]: Ha igen, sorold fel őket, és írd mellé hogy, mikor és miért léptél ki?:
< - >
[2.9]: Miért pont a NAV-ba szeretnél csatlakozni:
< Mindenképp rendvédelmi frakcióba szerettem volna jelentkezni, mivel valamiért sosem vonzottak az illegális frakciók. A barátom javasolta a NAV-ot, sok jót hallottam tőle, így döntöttem el, hogy jelentkezek. A frakcióban célommá fogom kitűzni egy hosszabb karrier megteremtését és fenntartását. Megbízhatónak tartom magam, egy olyan embernek aki jól tud csapatban dolgozni, de tudja mikor kell kezébe venni az irányítást. >
[2.10]: Voltál már AdminJailben? [UCP képpel bizonyítva]:
< Nem [Kép] >
[2.11]: Voltál már bannolva a szerverről? [UCP képpel bizonyítva]:
< Nem [Kép] >
[2.12]: Név változtatásaid [UCP képpel bizonyítva]:
< Nincs [Kép] >
[2.13]: Mesélj magadról. [5 mondat]:
< Csabinak hívnak, 17 éves vagyok. Szoftverfejleszői technikumon tanulok Egerben, ezáltal sok időt töltök a számítógép előtt. Így találtam rá a SeeMTA szervereire évekkel ezelőtt. Habár V2-n még nem sok tapasztalattal rendelkezem, sok időt halmoztam fel a többi SeeMTA szerveren. A számítógépezés mellett nagy szenvedélyem a repülés. Jelenleg növendék pilóta vagyok Makláron, ahol a LAPL hobbipilóta képzésemet teljesítem, jelenleg ~5 óra repült idővel. Mivel ezt az iskolával párhuzamosan végzem, kevesebb időm marad játszani, de törekedni fogok a minimum teljesítésére amennyiben bekerülök a frakcióba. >