I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévõ OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezõket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Mózes-nak hivnak. ~
[#2] Korod:
~ Jelenleg 12 éves vagyok. ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ körülbelül 2-3 éve és 14800 játszott percel rendelkezem ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelezõ)
~ Igen voltam,28-szor adminjailben ami nagyon sok csak ebbõl kb 5-10 darab az olyan felesleges tehát olyanból is sok van hogy raboltak én meg nem adtam oda a pp-s fegyverem mivel ugye az pp-s volt ezért beraktak rp folytatására az admin meg utána elvette a pps fegyóm ezért nem is kaptam vissza,szóval e legtöbb az ilyen(pontosan 8 ilyen van),de még egyszer se voltan kitiltva...kép:https://imgur.com/bl6WUPU ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Már régebben is jelentkeztem akkor 3-4 támogatás jött a lapra remélem hogy eza lap se lesz rossz mivel azt a lapot elutasitották ugye ezért úgy gondoltam hogy most pár hónap után itt az idõ.Voltam már az Országos Mentõ Szolgálatnál többször is ezért ott jól megtanultam rpzni és esetleg ha egyik kolléga megsérülne IC akkor tudnék neki segiteni amig kinem érkeznek a mentõsök.Meg mert szeretek rendvédelmist Rp-zni már más szervereken is rpztem Nav-ost. ~
.
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Én alkalmasnak gondolom magamat a frakcióba a koromhoz képest és szerintem megállnám a helyemet a frakcióban,az évek során sokat RP-ztem ezért fejlõdtem RP-zésben is...,TS-re is tudok menni ha kéne nem vagyok félõs,és igazából nem lennék senkivel bunkó,már régebb óta is szerettem volna a frakció tagja lenni ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Sziasztok,Mózes vagyok!Jászapátin lakom a Jász-Nagykun-Szolnok megyében és jelenleg Jászberényben egy Általános iskola tanulója vagyok...Most mentem 6.osztályba ahol azért már kell tanulni,de az mellett még a szabadban szoktam lenne szoktam edzeni és persze gépezni. Naponta tudnék 3-4 órát a frakcióra forditani de hétvégén akár 4-6 órát is ha éppen nem vagyok elfoglalt.Nagyon szeretek játszani a SeeMta V2-es szerverén hiszen én szerintem ott a legjobb az RP,ezért is még csak ott voltam Frakcióban amibõl már kiléptem ezért szeretnék ide jelentkezni hogy mégtöbb barátot szerezzek és hogy a csapatmunka miatt meg persze az RP miatt is. szoktam a gépezésen kivül az állataimmal is foglalkozni és magammal is . ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különbözõ szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törõdni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezõket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különbözõ szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törõdni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezõket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkezõ neve:
~ Donald Martin((Most küldtem jelenleg be egy névváltási kérelmet)) ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Antos,Városi Egészségügyi és Szülészeti Központ,1989.09.13 ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Hát a határ rendszeres ellenõrzése és a külön féle cégek,nagy vállalatok ellenõrzése azon belül személyazonossággal visszaélõ emberek kiszûrése illetve az adók kezelése,adók beszedése,pénz átmosás,a központi költség vetés intézése,az adó csalókat szintén kiszûrik akik birságot kapnak majd a jogszabályok betartását,együttmûködnek a helyi önkormányzatokkal ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ MegaPhone segitségével a gépjármûvet az út JOBB oldalára irányitanám majd a jármûvet leállitattnám majd megkérném hogy tegye a jármû a slusszkulcsát a motorháztetõre és szálljon ki,miután ezeket betartotta azután kiszállnék és bemutatkoznák plonald Martin vagyok xy a jelvényszámom Hallgató vagyok és a végén mondanám hogy közúti ellenõrzési intézkedés alá vonom majd elkérném a papirokat(személyi,jogsi stb) ha megfelelnek a papirok akkor a kocsi csomagtartóját megkérném hogy nyissa ki és átvizsgálnám azt is ahol egy Elsõsegély doboznak kell lenni-e és semmilyen illegális dolognok majd ha ez is megfelelt akkor a végén tartanék egy ruházat átvizsgálást nem pedig motozást ha hölgy az illetõ akkor megkérdezem hogy engedélyt ad-e a ruházat átvizsgálásra ha nem akkor ha velem van egy hölgy kolléga nõ akkor megkérném hogy vizsgálja át ha pedig férfi akkor nyilván nem kérdezném de mielõtt vizsgálnám megkérdezem még hogy van-e önnél bármilyen szúró-vágó eszköz ha nincs akkor megkérném még hogy a kezét tegye fel és megkezdõdne a rutinus átvizsgálás ezután ha minden rendben akkor tovább engedném,ha persze egy sima igazoltatás akkor ha jól tudom nem mindig kell ruházat átvizsgálás ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincsen ismerõs az állományban. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Rendelkeztem már Mentõs múltal ezért ha egy kolléga megsérülne akkor segíteni tudnék neki addig amíg a Mentõsök kinem érnek a helyszínre,jól tudok bánni a fegyverekkel van is fegyver engedélyem bejelentve,jól dolgozok csapatmunkában,fizikailag és szellemileg is megfelelek én szerintem,szeretnék szolgálni és védeni. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ közvetlenül vagy közvetlen meghatározott körben az áruk azonosságának (adózási szempontból történõ besorolásának és egyéb jogszabály által meghatározott követelményeknek) a vizsgálatát, illetve a vizsgálat megtörténtének ellenõrzését,végzi az elfogott, elõállított ,fogva tartott személyek õrzését, kísérését,Cégeknek információinak feljegyzése,Határ ellenõrzés és igazoltatás,akciókor a Merkúr egység bevetésre kész a többi Navos kolléga meg a terepet biztositja a Rendõrségen kivül ~
[#8] Mikor használhat kényszerítõ eszközt?
~ Hogyha nem hajlandó a gyanusított megcsinálni amit kérek vagy ha esetleg valakinél fegyvert látok esetleg egy kolléga veszélyben van vagy akár a saját életem vagy akár valaki veszéllyel vana körülöttem lévõ emberekre ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Donald Martina becsületes nevem,jelenleg 30 éves vagyok,Los Antos-ban élek a Jefferson-i lakóházban van egy kutyám szabadidõmben sportolok illetve a várost járom Bányász vagyok most jelenleg aza munkám de hobbym a horgászat sok rossz ember van a Városban és én megszeretném azok elõl védeni a többi Várost is legfõképpen San Fierro-t hiszen ott lakott az édesanyám és neki már többször törtek be a házába...Bennem van a csapat szellem,remélem jól kijönnék a kollégákkal napiszinten szinte minden nap tudnék szolgálni és védeni a várost ezért testileg is alkalmas vagyok erre a veszélyes de együtt mükõdö szervezetre,vannak álmaim és céljaim az életben az egyik az hogy bekerüljek ide ebbe a szervezetbe,hát remélem sikerülni fog.~
thebenjamin válasza:Helyezem.
Moderátor által szerkesztve, ekkor: