- 2021. 07. 19.
- 86
- 578
- LV karakter
- Donald Huang
Neved:
< Donald Huang >
Kitiltás időpontja:
< 2023. 02. 22. 23:52 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Puporka >
A kitiltás indoka:
< Zacis DM >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Helló, sziasztok! A kitiltásom közel 2 éve történt, közvetlenül az a periódus után, amikor intenzíven RP-ztem(frakcióban, saját non-script frakcióban). Sajnos egy nagyon negatív hullám jött velem szembe a bannom elött, rengeteget csalódtam a közösségben és rohamosan csökkenő rp színvonalat észleltem. Szeretnék újra aktív tagja lenni a magyar roleplay közösségnek és újra Magyarország legszínvonalasabb szerverén játszani. A bannom óta nem RP-ztem sehol, egy barátom hatására ismét megpróbálkozom a közösség és karakter építésében feltéve, ha kérhetek még egy esélyt. Az ucpm teljesen tiszta(tudtommal soha nem volt jail-em, nem csak törlődött az évek alatt de lehet tévedek) és mindig próbáltam értékes tagja lenni a közösségnek. ( folyamatos karakter roleplayel amit most is tervezek) A DM zaci elött nem azért történt, hogy funoljak, hanem akkor azt gondoltam ezzel tudom örökre lezárni ezt a periódust és elérni azt, hogy ne térjek vissza. Sajnos ezt megbántam már, most, hogy szeretnék visszatérni belátom, hogy hatalmas hiba volt amellyel kárt okoztam a szervernek, a közösségnek. >