Elutasítva Don Whiteman -> Vizipapa

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Don Jester

Újonc
2019. 05. 13.
6
0
Felvidék, Rima Szombat.
V4 karakter
Don Jester
LV karakter
Don Whiteman
V2 karakter
Don Venturas
zoldlogo.png

Neved:
< Don Whiteman >

A ban időpontja:
< 2019.21.13 19:57:53 >

A ban időtartama:
< Örökös >

Neve, aki bannolt:
< Vizipapa >

A ban oka:
< Farmmal való átverés [PK] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! Nagyon megbántam tetteimet, ugyebár eleve nem kelett volna elválani a farmot, gondolhattam volna hogy nem fogom tudni öntözni, ültetni, szüretelni. Mostanra már iszonyatosan hiányzik a szerver, az ott történő RP szituációk, frakciók. Bocsánatot kérek a sráctól, amelynek csalódást okoztam, hiszem én végettem kirohadt a farmja. Igérem, töbször nem lesz ilyen! Utolsó unban kérelmem el lett utasitva, alá az let irva hogy a karakteremen nincs a megfelelő összeg. Ezt nem nagyon értettem meg, mivel az én fizetségem, amelyet a hét végen kaptam volna meg 60.000 dollár lett volna, és a megfelelő összeg az unban fejében 600.000 dollár lett volna. Nagyon vissza szeretnék térni a szerverre, igy szeretnék kérni még egy utolsó esélyt hogy bizonyitsak a szerveren. Ha idáig elolvastad köszönöm! >

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Amennyiben vissza tudod keresni a kitiltásodra vonatkozó panaszkönyvet, abban az esetben átbeszélhetjük. Két napot adok rá.

Don Jester

Újonc
2019. 05. 13.
6
0
Felvidék, Rima Szombat.
V4 karakter
Don Jester
LV karakter
Don Whiteman
V2 karakter
Don Venturas
Szia! A múltkori unbann kérelmemnél csatoltam hozzászólásba, akkor azt a választ irtad rá vissza hogy a karakteremen nem áll rendelkezésre a megefelelő összeg, ami 600.000 dollár lett volna. Megszeretném kérdezni hogy esetleg nem létezik e más opció, hogy újra játszhassak a szerveren?
Elfogadnám azt is ha -ba vonnátok le a 600.000 ezret, illetve egy utolsó esélyt hogy bizonyitsak, hiszem LV-n kivül semely más SeeMTA szerverről nem vagyok bannolva.

Panaszkönyv:
EDIT: Utolsó unban kérelmem:

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.