- 2019. 05. 13.
- 6
- 0
- V4 karakter
- Don Jester
- LV karakter
- Don Whiteman
- V2 karakter
- Don Venturas
Neved:
< Don Whiteman >
A ban időpontja:
< 2019,21,13 19:57:53 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Vizipapa >
A ban oka:
< Farmmal való átverés [PK] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! Az utóbbi időben sokat gondolkoztam azon ami történt, eléggé megbántam a történteket. Úgy gondolom megérdemelnék egy második esélyt. Kérem olvasd el és utána bíráld, előre köszönöm. Egy sráccal megegyeztünk hogy gondoskodni fogok a farmjáról bizonyos összegért. (A pénzt ugyebár a hét végen kaptam volna meg) Az elején minden jól ment csak ugybár közbejöttek néhány IRL dolgok, így felkerestem a srácot, ráírtam messengeren majd IC is beszéltünk. A srác azt mondta hogy nincs ezzel gond, így én ebben a tudatban is maradtam és néhány napig/hétig nem léptem fel a szerverre a már említett IRL dolgok miatt. (Új suli, néhány probléma satöbbi. Ezeket itt nem szeretném napvilágra hozni) Tudomásom nélkül PK került rám, én ehez ugyebár hozzá sem szoltam mivel nem tudtam róla. Sajnos amikor ez után felléptem a szerverre és a ban fogadott. Akkoriban nem nagyon foglalkoztam vele, most viszont, így visszanézve már bánom hogy akkor nem foglalkoztam vele és elhanyagoltam ennek a megoldását. Szeretnék újra fellépni, haverokkal RP-zni, új frakciókat felfedezni. Ha idáig elolvastad akkor csak annyit szeretnék mondani hogy köszönöm! További szép reggelt/napot/estét. >
Utoljára szerkesztve: